JameHairClipper.comReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

in eerste instantie was het onderdeel niet voorradig. wij werden netjes op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling.

Rated 5 out of 5 stars

Helemaal top. Een tondeuse besteld, snel geleverd! Al snel merkte ik dat 1 opzetkammetje niet paste. Mail gestuurd en werd dezelfde dag nog gebeld. Euvel uitgelegd, en zonder problemen hebben ze een... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden bij JameHairClipper een tondeuse besteld, Helaas is deze door onbekenden gestolen . Onmiddellijk hebben ze bij JameHairClipper een nieuwe tondeuse ons toegestuurd . Dit vonden wij ze... See more

Company details

1. Hair Product Store

Written by the company

JameHairClipper.com is onderdeel van Sense 14 B.V.. Ons bedrijf bestaat al een aantal jaar, maar we zijn in juli 2020 met een webshop begonnen. Wij bieden effectieve Tondeuses en Baard Trimmers aan. Deze zijn professioneel en voor thuisgebruik. JameHairClipper.com zorgt er voor dat de tondeuses een sterke motor hebben, innovatief en draadloos zijn. Wij vinden het volgende belangrijk en voeren dit uit: - De volgende dag geleverd - Product is getest - 30 dagen niet goed geld terug garantie - Klantenservice - Fabrieksgarantie geregeld - Veilige verpakking Zorg dus dat je netjes voor de dag komt. Als klant ben je ons meest waardevolle bezit: hard werken en de klant tevreden stellen. We zijn ervan overtuigd dat we dit kunnen waarmaken met onze clipper-producten. We leveren nu in België en in Nederland! Met hartelijke groet, JameHairClipper.com, a product of Sense 14 B.V. Bussum, The Netherlands

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden bij JameHairClipper een…

hebben ze bij JameHairClipper een nieuwe
tondeuse ons toegestuurd . Dit vonden wij zeer correct en waarderen met respect deze oplossing . Dank aan de zaakvoerder .
Met vriendelijke groet .
Luc.

January 25, 2021

Reply from JameHairClipper.com

Veel dank voor je review Luc!
Hopelijk is je nieuwe exemplaar wel goed aangekomen. Veel plezier met de Gouden Tondeuse van Metaal.

Rated 4 out of 5 stars

Prima apparaat moet nog even wennen…

Prima apparaat moet nog even wennen maar erg goed prijs kwaliteit verhouding! Prima qua snelheid van levering netjes verpakt en idd een hand geschreven kaartje erbij dikke 9!

January 19, 2021

Reply from JameHairClipper.com

Dank voor de review Edwin! Fijn om te lezen!

Rated 1 out of 5 stars

kan geen waardering geven

kan geen waardering geven, vermits ijk nog steeds wacht op de levering.
25/11/2020 nog steeds geen levering. schandalig

November 22, 2020

Reply from JameHairClipper.com

Beste Paul, Dank voor je review. We begrijpen dat je nog geen waardering kunt geven. Levering naar België duurt helaas met Bpost 3 tot 5 werkdagen. We verwachten daarom dat je DUO bestelling morgen of uiterlijk 24 november bij je zal zijn. Laat het ons even weten als dat niet zo is. Dan rappelleren wij naar onze vervoeder. Wil je na ontvangst alsnog een review geven?

Top service

Heel vriendelijk!
Snelle reacties en zelfs een persoonlijk briefje geschreven bij de geleverde bestelling!
Helemaal top!

November 16, 2020

Reply from JameHairClipper.com

Dank je wel Saskia. We zijn blij met je mooie review!

mooi apparaat

mooi apparaat, werkt echt top! En zelfs een handgeschreven briefje erbij, want een service!

November 10, 2020

Reply from JameHairClipper.com

Dank je wel GW! Blij dat het apparaat goed werkt. Mocht er iets zijn dan weet je ons te vinden.

Perfecte service

Perfecte service, snelle verzending!

November 9, 2020

Reply from JameHairClipper.com

Dank je wel Gil! We doen ons best om voor klanten zoals jullie!

Rated 5 out of 5 stars

Ik vindt dat het goed heeft gegaansuper…

Ik vindt dat het goed heeft gegaansuper snel
Alleen jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij is .
Ik kan totaal geen Engels
Als het nog Duitstalig was kon ik me enigszins helpen
Maar nu niet
Dat vindt ik erg jammer
Mariet

October 25, 2020

Reply from JameHairClipper.com

Dank je wel Pierre voor je goede review! We nemen deze feedback mee. We zitten zelf te denken aan een Nederlandse gebruiksaanwijzing via de website JameHairClipper of dat we zelf eentje aan toevoegen bij de bestelling. We gaan er mee aan de slag!

Top bedrijf

Top bedrijf. Goede kwaliteit tondeuse. Mooie en luxe uitstraling van materiaal

October 13, 2020

Reply from JameHairClipper.com

Wij zijn blij te lezen dat de tondeuse bevalt.

Super apparaat

Super apparaat. Handzaam, soepel en batterij gaat lang mee. Baardje trimmen is me nog nooit zo makkelijk afgegaan. Rest van je lichaam ook uitstekend mee te trimmen.

October 4, 2020

Reply from JameHairClipper.com

Fijn Leo! Dank voor je review en goed te lezen dat de Baard Trimmer bevalt.

Rated 4 out of 5 stars

Ben erg tevreden met de tondeuse werkt…

Ben erg tevreden met de tondeuse werkt zeer goed en kan alles makkelijk top op de puntjes netjes bijhouden echt een aanrader ... Enige min puntje is hoe het verpakt is had wel een luxere verpakking verwacht , nu zit alles los in een doos . Het zou mooier zijn als het in een opbergbox zit .

August 27, 2020

Reply from JameHairClipper.com

Thanks Maurice! We werken aan een luxe editie opbergbox, zodat je altijd en overal de Trimmer en tondeuse mee kunt nemen.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijk persoon aan de…

Zeer vriendelijk persoon aan de telefoon gehad bij wie ik een kwalitatief perfecte haar / baard trimmer heb gekocht. Snelle levering, de volgende dag al thuis. Doe hier zeker weer zaken mee.

August 20, 2020

Dank je wel Rene!

Top service

Top service mooi apparaatje

August 20, 2020

Reply from JameHairClipper.com

Fijn om te lezen. Dank Fred!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look