Jeff™ Creative Studio Reviews 9

3. Media and Marketing Agency
  4. Web designer
  5. Website Designer

Written by the company

Jeff™ hjælper brands med at tage form, finde retning og vokse gennem design og kommunikation, der styrker virksomheders tilstedeværelse. Jeff™ Creative Studio er et kreativt studie i Aarhus med speciale i brand- og webudvikling. Studiet er stiftet af grafisk designer og kreativ altmuligmand Mads Horsdal, og opkaldt efter hans firbenede sidekick, Jeff. Vi arbejder med branding og markedsføring som helhed, hvor et strømlinet udtryk formes på baggrund af analyse og strategiske valg, der skaber reel effekt. Det handler om at kende kunden som var det ens egen virksomhed, og omsætte mål og værdier til klare, konsistente oplevelser der skaber genkendelse og gør indtryk hos modtageren. Jeff™ er ikke one-size-fits-all. Vi bygger ikke fra skabeloner eller følger hurtige trends. Vi designer brands, der stadig holder når markedet ændrer sig eller nye muligheder opstår.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Et grafisk hus med utroligt niveau

Jeg driver til dagligt et venture capital selskab hvor vi blandt andet ejer et marketingbureau, et revisionshus og andre mellemstore forretninger.

Mads og hans team ligger langt over det sædvanlige niveau. Det er der ingen tvivl omkring.

Mads har fået ansvaret for i fællesskab med min partner og jeg, at udvikle brandet for et femstjernet resort vi bygger på Bali, Aura Wellness Resort.

Vi har handlet med Mads i nogle år nu på en lang række projekter. Deadlines bliver altid mødt og han har ikke underleveret på et eneste projekt.

Du er velkommen til at skrive til Amara Development Group hvis du ønsker at høre mere om et samarbejde med Mads.

December 3, 2025

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! En meget overskuelig proces fra start til slut og med et resultat, som er yderst tilfredsstillende.
Vores brandbook sidder lige i skabet og balancen imellem det kreative og kommercielle er blevet ramt helt perfekt.

September 2, 2025

Kompetent og troværdig webpartner

Vi har brugt Jeff.dk til at udvikle hjemmesiden for kill beat... repeat, og det har været en rigtig god oplevelse. De var lydhøre over for vores ønsker, leverede til tiden og skabte et flot og funktionelt site. Alt i alt et super samarbejde.

June 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kan bestemt anbefale at bruge Jeff…

Kan bestemt anbefale at bruge Jeff Creative Studio. Vi har arbejdet sammen med Mads mange gange og han er både super dygtig, effektiv og har god smag. Vi har fået hjælp til mange forskellige opgaver. Jeff har bl.a. designet vores virksomheds grafiske profil, og vi har altid været meget tilfredse med både opgaveløsningen og samarbejdet 👍🏻

March 17, 2025

Take a closer look