See what reviewers are saying
Tack för supersnabb leverans av hundmat! Och ännu ett tack för smakproverna som följde med. Alltid handlat core hundfoder från tiny Buddy men då de nästan alltid har försenade leveranser och vi var i... See more
En otroligt snabb service, beställde den i fredagseftermiddag och den kom fram på måndag morgon så att jag kunde hämta ut den. Den bra packad. En trevlig order lista var med i rosa. Väldigt mycket tr... See more
Company details
Written by the company
Vi finns i det Rosa huset i Valbo, på en liten ”ö” mittemellan avfarten till Valbo Köpcentrum och E16. Butiken har funnits här sedan 1990, men i nuvarande regi sedan 1998. Vi har öppet sju dagar i veckan, med undantag för ett fåtal röda dagar per år. Vi satsar på att ha ett brett och annorlunda sortiment med "det lilla extra”. Saknar Du ändå något, så kan vi oftast beställa hem det. Vår ambition är att Du alltid ska känna Dig välkommen och få hjälp av trevlig och kunnig personal.
Contact info
Valbovägen 315, 81835, Valbo, Sweden
- 026130470
- info@jennyshundochkatt.se
- jennyshundochkatt.se
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande , snabb leverans och överraskningsgodis till min katt😻.
Snyggt!!!
Bra och snabb service
Bra och snabb service. De hörde av sig när färgen på varan (en halsbandsmärkning) inte fanns så jag kunde byta.
Snabb leverans och bra priser
Snabb leverans och bra priser. Ett plus med test produkter som ibland skickas med.
Bra kvalitet och fantastisk service
Jag är väldigt nöjd med mitt köp från Jennys Hund & Katt. Jag köpte en transportväska till min katt och han verkar trivas i den. Kvaliteten känns bra och väskan ser precis ut som på bilderna. Det som imponerade mest var kundservicen, som var snabb, trevlig och väldigt hjälpsam. Hela köpsupplevelsen var smidig och jag handlar gärna här igen. Rekommenderas!
Otroligt snabb leverans och jättefint…
Otroligt snabb leverans och jättefint packat!
Är mycket nöjd med selen en VGW-sele…
Är mycket nöjd med selen en VGW-sele Extension Röd (Storlek: XSmall) bra passform om du mäter hunden enligt storlkeksguiden
Köpte ett super fint rukka halsband…
Köpte ett super fint rukka halsband till min Donna. Snabb leverans och fint paket med prov godis som uppskattades mycket. Tack
Supernöjd
Har handlat online och varit supernöjd varje gång.
Snabba leveranser, bra sortiment och uppskattar att det alltid är nån typ gotta i paketet.
Verkligen supernöjd!
/Tack
Super snabb leverans!
Super snabb leverans!
Blev glatt överraskad av smakproverna ni skickade med. TACK! 🫶
Superbra service och snabbt gick det…
Superbra service och snabbt gick det att få hem varorna!
Snabb leverans till bra pris och en…
Snabb leverans till bra pris och en extra liten överraskning med i paketet
Kundbemötande uruselt
2025-11-24 15:50 Besökte Gävle idag.
Ingen hit!!!!
Er personal, två unga tjejer, stod i kassan och hade privata samtal med varandra. De såg mig inte trots att jag passerade dem på väg in & ut ur butiken.
Jag var ensam i butiken under de 10 min jag gick runt i butiken.
Skicka dem på Kundbemötandekurs!!!!
Tipsa dem: Se alltid kunden!!!

Reply from Jennys Hund & Katt
Supersnabb leverans!
Beställde en sele den 22 maj vid lunchtid. Den fanns att hämta på vårt utlämningsställe dagen därpå.
Helt fantastiskt!
Snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans och bra produkter, rekommenderas 🤣
Jag beställer via webbshopen
Jag beställer via webbshopen och det är blixtsnabb service och ibland nån liten överraskning i paketet😊 Rekommenderas varmt!
Oj oj jag är mycket nöjd med…
Oj oj jag är mycket nöjd med kundsupporten, fel storlek på Hurta hundväst som jag fick i försändelsen. Vid kontakt med företaget, trevligt bemötande och snabb o smidig handhavande av ärendet. Extra bonus i försändelsen gåvor med 2 pkt med belöningsgodis 😊 trevligt. Jag kommer tillbaka 👍
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.