Jin Shing Grill Reviews 25

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Efter der er kommet ny ejer på er karrysovsen til de store forårsruller ikke værd at spise, så nu står bestillingen kun på rullen fremover. Der er også blevet færre bambusskud, bønnespirer, peberfru... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kold kylling og sejr pommes frittes som lige var lidt lune. Efterhånden det værste sted i byen at købe mad fra

Rated 5 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

Dårlig stil hos Jin Shing

Vi havde bestil mad hos Jin Shing. Får at vide at det er færdig om 20 min. Jeg er det ca. 5 min før, men der står jeg så i 35 min før der sker noget. Jeg gør opmærksom på at den pose med burgere i har stået på disken et godt stykke tid og spørger om hun nu er sikker på de er varme endnu. Det siger hun de er, så nu skal vi hjem og have mad. Det viser sig desværre at burgerne er kolde. Mega dårlig stil.

October 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækker mad og god service

Vi var 5 mennesker afsted en lørdag aften. Vi bestilte 5 forskellige retter, de 2 var grilbarsmenu og de 3 var kinesiske retter. Ved alle retterne synes vi, at vi fik meget for pengene, for portionerne var store og meget smagsfulde!
Derudover gik der en imødekommende dame rundt som gjorde rent og servicerede alle de siddende kunder.

Der var meget travlt, telefonen ringede konstant og der stod masser af mennesker som ventede på at få deres takeaway, og personalet håndterede det så fint.

Så tak til personalet for at give en skøn madoplevelse!

August 2, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Efter der er kommet ny ejer..

Der er også blevet færre bambusskud, bønnespirer, peberfrugt osv. i retterne, men mere kål og gulerødder og ingefær lader til at være et fremmed land for dem.
De er heller ikke lydhøre for nye/ andre meny forslag så som fx. General Chos chicken, oksekød med broccoli eller Char Sui.

January 10, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi fik mad fra jin shing i søndags

Vi fik mad fra jin shing i søndags. Om natten blev vi så syge.. madforgiftning 🤮🤮🤮 det er ikke første gang vi er blevet dårlige. Andre gange har det været kvalme og diarre. Men det har vi givet friturefedt skylden for. Men den her gang var der ingen tvivl om at det var pga dårlig mad..

February 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

har mange gange været ved Jin shing…

har mange gange været ved Jin shing gril og alt tid været meget til freds
men det skulle ender sig i dag, fik lyst til en af ders store ruller... min søn to over og købte mad og sikke en skuffels,
dejen omkring var slatten som om den ikke var færdig og helt smattede af frityreolie ikke en gang min hund ville spise den så den røg i skraldespanden

December 28, 2022

Mad der smager af igår

Tja. Har været der mange gange. Men den buffet vi fik i dag var kedelig hele vejen igennem. Den smagte som havde maden ligget siden i går. Der var kun ganske få sushi...og de smagte ikke godt. Øv men det er ikke første gang jeg oplever det.

June 21, 2022

Så skuffet

Så skuffet. har tidligere hørt så meget godt om jin shin, købte en 4 retters og det var da noget så smagsløs forårsruller selv soja smagte ikke af noget karryret og oksekødsret så forskellige ud men smagte ens dvs af ingenting
Så skuffet men heldigvis findes der andre og billigere steder....

August 13, 2021

Forfærdelig sushi uden smag

Forfærdelig sushi uden smag, vådt, helt fast og umuligt at tykke i. Det som oprigtigt smagte bedste fra bestillingen af 2x 30 stk og en bakke med 20 var ingefæren... Af en bestilling til 5 personer spiste vi 10 stk og opgav resten.. Jin shing sushi skal og må aldrig anbefales af andre! (Ærger mig over ikke at kunne upload billeder af denne utilfredse middag)

April 2, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vi købte den store pakke sushi hos…

Vi købte den store pakke sushi hos jer...dette gjorde vi da vi fik jer anbefalet af venner.
Der var 5 stænger sushi i den store kasse. 4 af dem var tun!!??...hvad sker der! har i købt en billig tun eller??!!!de var helt ens med ellers forskellige pynt....og det smagte rædselsfuldt og var svært at tygge. Den anden kasse bestod af en slags forårsrulle og igen tun!!! og lidt laks sushi. Jeg spiste de to forårsruller og laks og resten røg ud.....jeg har aldrig smidt sushi ud og tro mig jeg har spist en del. I var billige....jeg har lært på den hårde måde....jeg bruger lidt flere penge næste gang på sushi....og det bliver ikke hos jer .....

March 13, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vi har igennem mange år fået…

Vi har igennem mange år fået forårsruller og andet lækkert kinesiske mad. Men for det sidste par år, må vi desværre erkende at det er gået ned ad bakke for dem. Ihvertfald det sidste 5 gange vi har fået forårsruller, fandt vi måske 3 rejer og lidt fars og resten af indholdet er rent grøntsager. I dag prøvede vi igen, der var så 2 rejer og rå grøntsager i rullerne, risen var ikke kogt og der var ingen smag i suppen. Så det er absolut sidste gang vi får noget derfra ☹️

May 3, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Svinekød i sursødsovs er elendig.

Jeg er kommet en del hos Jin Shing på Hjørringvej i Nørresundby, men det er som om kvaliteten er faldet noget de senere år. F.eks. er deres bøfsandwich blevet noget minimalistisk, bl.a. rent kvantitativt.

Men det værste er, at de har mistet respekten for deres kunder i forhold til, hvad de serverer, når man bestiller noget kinesisk. Jeg besøgte dem senest den 07.02.2020, og jeg fik svinekød i sursødsovs. Desværre er der tale om ensartede, aflange strimler af kød uanset om man bestiller svinekød, oksekød eller kylling.

Sursødsovsen bliver alt for dominerende, når kødet ingen personlighed har overhovedet, og der kommer en ret ud af det, som ikke er værd at spise.

Jeg beklager, at I har mistet respekten for jeres kunder. Jeg har mistet respekten for jer.

February 11, 2020

Is this your company?