Vi har haft Jlmbyg til at fjerne en bærende væg i vores hus. Selvom det viste sig, at operationen var større end antaget, så kom Jakob og Dennis i mål på den aftalte tid og vi er meget glade for resul... See more
See what reviewers are saying
Jlm Byg har fjernet vores to bærende vægge med henblik på etablering af køkken-alrum. Alt har været nemt, og arbejdet udført til tiden samt til aftalt pris. Vi forventede, at nogle el-ledninger, som l... See more
Vi kontakter JLM byg da vi skulle have nedtaget en væg, og modtaget et noget højt tilbud fra en konkurrent. JLM var hurtige til at både prismatche, tilbyde yderligere rabat, og vejlede ift. Processen... See more
Fik lavet total renovering af badeværelse. Konkurrencedygtig pris og udført inden for aftalt tid. Meget imødekommende håndværkere især stor ros til elektrikker, maler og flisemurer for godt udført a... See more
Bærende væg fjernet
Bærende væg fjernet, extra væg fjernet + døråbning i existerende væg. Fuld tilfredshed. 5 dage som lovet. Kan virkelig anbefales.
Bærende væg fjernet
Arbejdet blev udført til aftalt tid og med supergodt resultet - og til en fin pris. Klar anbefaling herfra!
Fjernelse af bærende væg
Jeg skulle have fjernet en bærende væg i forbindelse med en større renovering. Jeg indhentede 4-5 tilbud og valgte JLM Byg pga. hurtig respons, god service og kommunikation i tilbudsfasen samt konkurrencedygtig pris. Jakob og team overholdte alle aftaler og de blev endda færdige før aftalt tid. Der var absolut ingen slinger i valsen, hvilket gav os som kunde en dejlig ro og tillid. De har styr på hvad de laver og er hamrende effektive. Jeg vil klart anbefale Jakob og co.
Fortsættelse på vores sag:
Fortsættelse på vores sag:
Efterfølgende at Jeg havde skrevet min anmeldelse her på Trustpilot, så fik jeg faktisk en reaktion fra JLMbyg. Jeg er blevet tilbudt 2000 kr for at fjerne min anmeldelse. Jeg vil mene det ligner bestikkelse, og man kan jo kun spekulere i om hvor mange anmeldelser i dette forum der så er reelle.
Det er nærliggende at forestille sig at alle der skriver dårlige anmeldelser bliver tilbudt et par tusind kroner for at slette deres dårlige anmeldelser, noget som jo ville give et meget positivt billede af et firma.
Vores respons på tilbuddet om de 2000 kr var et klart nej, da det ikke dækker de udgifter vi kommer til at have i forbindelse med det ødelagte stuk. Hvis JLMbyg havde tilbudt at udbedre skaden ved at betale en stuktør, ville vi have taget imod og set det som om sagen var afsluttet. Det vil komme til at koste os mellem 6000-9000 Dkr.
Og igen har vi ventet urimelig lang tid på at JLMbyg ville reagere på vores svar, men vi har ikke hørt et ord fra dem.

Reply from Jlmbyg
Jeg har fået revet en bærene væg ned og …
Jeg har fået revet en bærene væg ned og lavet badeværelse og er yderst tilfreds med JLM BYG. De var yderst professionelle og klarede alt til aftalt tid og til en fornuftig pris. Kan kun anbefale dette firma.
Mvh
Kim Rasmussen
Er meget tilfreds
Er meget tilfreds, yderst effektive og et flot resultat. Valgte dem bla pga deres referencer.
Jeg har fået revet en bærende væg ned i …
Jeg har fået revet en bærende væg ned i en lejlighed.
Jeg havde indhentet nogle forskellige tilbud på opgaven inden, og JLM Byg kunne ordne væg for ca halv pris i forhold til de andre.
Alt forløb som planlagt og er utrolig glad for resultatet.
Tak for hjælpen.
God service og godt håndværk
God service og godt håndværk. Kan anbefales.
Vi har fået revet en bærende væg ned …
Vi har fået revet en bærende væg ned samt blændet en køkkendør.
Alt er forløbet som planlagt og lavet til tiden.
Kan helt klart anbefale JLMBYG og vil anvende dem igen, hvis jeg skulle have brug for dette.
Mit lille københavner badeværelse …
Mit lille københavner badeværelse skulle renoveres, og JLM byg kom, uden sammenligning, med det bedste tilbud. Kommunikationen med Jakob har været både faglig kompetent, betrykkende og med ærlige råd om det bedste resultat. Hans folk har haft respekt for at færdes i mit hjem, og udført deres arbejde med øje for detaljen. Vores tidsplan er perfekt overholdt og jeg er meget glad for resultatet. Jeg kan, uden forbehold, anbefale andre at benytte dette firma.
Jeg fik JLM Byg til at rive en bærende væg ned for mig. Udover at være det billigste tilbud, så var Jakob punktlig, lyttede til mine ønsker, og fandt endda tid til et ekstra projekt mens de gik der. Ydermere blev han færdig en hel dag før lovet. Jeg kan kun anbefale JLM Byg. og jeg ville ikke tøve med at hyre dem til andre projekter en anden gang.
Hurtig udførelse og tillidsvækkende …
Hurtig udførelse og tillidsvækkende håndværkere.
Havde fornøjelsen af at få væltet en væg og opsat et bærende jern, så vi kunne få et større køkken - og her var Jacob og hans team hurtige til at udføre opgaven med en professionel tilgang. Jlmbyg var gode til at estimere opgaven og leverede til den aftalte tid.
Kan kun anbefale Jlmbyg herfra.
Hurtig, dygtig og effektiv
Jacob og hans hold var yderst profesionelle. De var hurtige, dygtige og billige.
En fornøjelse!
Top Professionelle
Jeg vil klart anbefale JLMBYG hvis du skal have fjernet en bærende væg de er yderst professionelle og behagelige at kommunikere med, de har overholdt alle aftaler i det gode tilbud jeg fik fra dem.
Jeg vil også anbefale at man får sat en støvvæg op så man ikke får støv i hele huset.
Total renovering af badeværelse
Total renovering af badeværelse - igen.
I 2014 stod Jakob for total renovering af mit badeværelse. Flot resultat. Da jeg i ny lejlighed skulle renovere badeværelse, kontaktede jeg igen Jakob. Og igen med flot resultat. Selvfølgelig opstår der lidt undervejs, som "forstyrrer", men Jakob har altid taget det alvorligt og været til at få fat på. :-)
Hvis jeg igen stod for at skulle renovere noget - vil jeg bestemt kontakte Jakob igen. God vind fremover også.
Mvh
Lissi Gammelmark
Tak for hjælpen!
Kan ikke anbefales!!
Jeg fik fjernet en væg.
Alt gik galt, de glemmer at afstemme forventninger fra start.
Mærker på vægge og loft omkring væggen som blev fjernet.
Ledning ødelagt, så el ikke fungerer efterfølgende.
Utrolig dårlig finish på det afsluttede arbejde.
Kan ikke anbefales!!

Reply from Jlmbyg
Godt arbejde
Jakob hjalp os med nedrivningen af en bærende væg.
Arbejdet blev udført som det skulle, og god kommunikation og service undervejs i processen. Ikke så meget slinger i valsen her. Anbefales.
Meget tilfreds
Dygtige, venlige og hjælpsomme folk. Anbefales herfra!
Mine bedste anbefalinger 👍
Tak for et flot stykke arbejde, jeg er meget tilfreds.
Hurtig respons med et fair tilbud, hurtigt og flot udførelse, nemt at komme i kontakt med jer. Jeg ville ikke tøve med at kontakte jer igen.