Var forbi i søndags og købe den dyre vask, 1class. Resultatet var meget skuffende - ikke pengene værd. Hele kølerhjelmen var helt fedtet, samt flere andre steder. Måtte hjem og køre hele... See more
Company replied
Super god vaskehal og søde unge mennesker som sørger for at håndvaske bilen de svært tilgængelige steder, inden man kører ind i hallen. Det går lynhurtigt, da der kan være flere biler ad gangen inde i... See more
Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengøring inde og ude. At der så er én, som ikke kan slippe rattet og derved kører af sporet i vasken og ødelægger genstande ér ikke JOBO´s fejl. Der... See more
Company replied
HER GÅR KVALITET OG SERVICE HÅND I HÅND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.
Ole Rømersvej 1a, 3000, Helsingør, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Altid friske folk og et super resultat
Bedste anbefalinger herfra.
Ps. Og så er det lokalt 🏆
Altid god service og glade folk:) Her kommer vi ofte.
Altid ren bil. Det går lynhurtigt og personalet i top.
Jeg havde misted mit Dankort måske efter en bil vask hos JOBO i Helsingør. Ringede efter lukketid for at høre om de havde fundet kortet, og en meget venlig medarbejder “Jesper “ gik i gang med at undersøge sagen!
Det viste sig at det kunne han godt og gik i gang med at se på deres video overvågning og kunne se hvad der var sket og fortalte mig det. Foreslog at jeg kiggede godt efter i bilsædet Min kone under søgte og til min store, store glæde fandt hun kortet. Tusind tak for en uvorderlig hjælp Jesper. Bedre kan det ikke være. Jeg kommer forbi med en kage. Jess
Altid en rigtig god oplevelse. Både selvvasken og vaskehallen fungerer super godt – der er pænt og rent, udstyret virker som det skal, og man får virkelig en flot bil hver gang. Personalet er altid hjælpsomme og imødekommende, og man kan mærke, at servicen betyder noget her. Det er rart at komme et sted, hvor man bliver mødt med et smil, og hvor tingene bare spiller.
Kan kun anbefales – det er helt klart det bedste sted at få bilen vasket i området.
Fantastisk servicemindfullness fra alle- som man sjældent oplever i dag!
Fik viskerproblem som blev løst yderst professionelt og med det samme!
JOBO – Din bil i gode hænder; din oplevelse i trygge rammer.
Har fået ordnet min bil inde og ude , hold op den er flot ♥️ mega søde og kunde venligt personale .
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med køb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, ærlig og imødekommende hele vejen – og man mærker virkelig hans passion for biler og for at hjælpe kunderne godt videre. Vi følte os trygge og godt guidet i processen. Vi kan varmt anbefale Jobo – og vender gerne tilbage, når behovet opstår. Tak for en god handel!
Super sød betjening og fik ekstra vask. Tak for god behandling
Altid god service og hjælpsomme medarbejdere. Det er en virkelig nemt og effektivt måde at holde sin bil ren på med et abonnent.
Tak for
- hurtig/høflig betjening (havde planer om selv at støvsuge/vaske bil - men det blev jeg da overbevist om, at jeg ikke skulle 😉)
- REN bil - klar til sommerferien!
Denne vaskehal fungerer bare..
Og nogle gange er man heldige at der også står et venligt smil og deler interiør-vådservietter eller lignende ud til de besøgende kunder.
God service og hurtig vask 💪🏼
Fremragende service. Tænk engang at et rigtigt levende menneske i 2025 tager imod en ved indkørsel til vaskehallen og lige prepper bilen med insektspray og vasker det værste snavs af ruden inden selve bilvasken starter.
Og så ovenikøbet med et smil og et ønske om en god dag.
Altid go service og aldrig ventetid i vaskehallen.