Var forbi i søndags og købe den dyre vask, 1class. Resultatet var meget skuffende - ikke pengene værd. Hele kølerhjelmen var helt fedtet, samt flere andre steder. Måtte hjem og køre hele... See more
Company replied
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med køb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, ærlig og imødekommende hele vejen – og man mærker virkelig hans passion... See more
Super god vaskehal og søde unge mennesker som sørger for at håndvaske bilen de svært tilgængelige steder, inden man kører ind i hallen. Det går lynhurtigt, da der kan være flere biler ad gangen inde i... See more
Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengøring inde og ude. At der så er én, som ikke kan slippe rattet og derved kører af sporet i vasken og ødelægger genstande ér ikke JOBO´s fejl. Der... See more
Company replied
HER GÅR KVALITET OG SERVICE HÅND I HÅND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.
Ole Rømersvej 1a, 3000, Helsingør, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg kan lige så godt gå til bekendelse: jeg er helt vild med Jobos vaskeklub! Det er en hverdagsluksus, jeg ikke vil undvære. Min bil er altid flot og ren, en total glæde at køre i. Det er enormt billigt: jeg har tjent det ind, bare jeg vasker bilen 2 gange på en måned, hvilket i den grad er nødvendigt i løbet af vinteren.
I forvejen er jeg kæmpe fan af Jobo Bilcenter, som jeg ofte har brugt til indvendig rengøring af min bil. Den professionelle stolthed, den ægte glæde ved arbejdet og kundeservicen, den oplever man ikke mange andre steder i dag. Det er simpelthen en fornøjelse, at det stadig findes. Der er altid stor venlighed og lige dét der ekstra, som gør, man som kunde føler sig båret på hænder og fødder. Det strækker sig selvfølgelig også til vaskeklubben, hvor jeg i januar er blevet mødt af ivrige folk, der gratis fyldte sprinklervæske på min bil, når jeg kørte gennem vasken. Og i øvrigt lige tjekkede olien – og fjernede visne blade, der var kommet under motorhjelmen. Du finder simpelthen ikke bedre og dygtigere service i Nordsjælland ... og så er det stadig barnlig sjovt at køre bilen gennem vasken 😊
Perfekt arbejde til en meget rimelig pris. Meget venligt og imødekommende personale. Kan kun give min bedste anbefaling
Kan kun anbefale JOBO..!!
Har vaskekort, og meget tilfreds. Der er altid et stort smil fra alle de ansatte.
Sidst der stod ejeren Jesper og vaskede mine vinduer, gav en duft dims både til mig og min passager, og jeg fik en ny mikro fiber klud. Altid så god service 👌
Efter tredje forsøg bragte chefen fra JOBO selv min el- bil igennem vaskehallen efter at have undersøgt via Google hvordan bilen kunne indstilles til NEUTRAL. OVENIKØBET fik jeg den største vask selvom jeg fra start, havde valgt Basisvask.
Fra JOBO åbnede fra mange år siden, har jeg så vidt muligt altid brugt deres bilvask og det vil jeg blive ved med da de er indtil d.d. den bedste bilvask og overløbet- SJÆLDEN GOD SERVICE!
Altid fair vejledning og god betjening.
Personalet er yderst hjælpsomme hvis jeg har brug for hjælp i forbindelse med min bilvask. Har et par gange glemt at tage antennen af, men ud af det blå kom en medarbejder og levede den til mig.
Fair priser i forhold til betjent bilvask og ikke mindst vasken.
Eneste minus - maskineriet har som andre maskiner svært ved at klare bagruden perfekt, men er vejledt i hvordan den bliver det.
Hurtig tilbagemelding , ved et aktuelt problem.
problemet blev undersøgt hos importøren, der med et udskrift af manualen klargjorde at der ikke kunne lades
medens den står i n.
Jobo vaskehal har udvist en meget hurtig og fin service
Ifm. et nummerplade problem efter vask, fik jeg bare - af 2 omgange - rigtigt fin hjælp af Jakob til at løse problemet.
( på en skala til 10 ... bliver det et 12-tal)
Jeg vil starte med at rose og sige, min datter havde brækket sig i bilen og på hendes børne sæde, bilen kan man slet ikke lugte der har været bræk, så thumps up for det, godt arbejde 👍
Men overtrækket til børne sædet er noget helt andet, det er kun blevet spulet med en højtryks spuler... jeg synes det er ret logisk det stadig ville lugte, hvis det var mig ville jeg nok ha lagt det i blød i sæbe vand eller prøvet noget andet... 1600 kr er ret meget i forvejen og hvis man så skal efter rengøre begynder ikke rigtig at give mening det skal koste så meget og vi fik endda rabat på 200kr, en blandet oplevelse er ikke sikker på jeg vil vælge det en anden gang

Reply from Jobobilcenter
Vi blev mødt af en enormt venlig mand, der hurtigt spottede at vores bil krævede lidt ekstra skrub - så den fiksede han bare lige gratis inden vi kørte igennem vaskehallen.
Tusind tak for god behandling, fair priser og en skinnende ren bil⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi afleverede i starten af marts måned 2024 vores nye bil, som var præcis en uge gammel, da vi afleverede den til Dinitrol behandling hos Jobo Bilcenter. Det skulle vi ALDRIG have gjort, da det har resulteret i flere kosmetiske skader på bilen og et meget lang forløb med Jobo Bilcenter som mest af alt blot har ignoreret vores henvendelser om udbedring. Ja faktisk så svarer Jesper fra Jobo Bilcenter først, da der kommer en advokat fra FDM ind over og rykker for svar.
Ved rustbeskyttelsesbehandlingen lykkedes det Jobo bilcenter at smadre en fælg, ødelægge en solskærm, ødelægge et højtalergitter på venstre fordør og smøre førersædet ind i Dinitrol. Jobo Bilcenter påtager sig at de har lavet ”ridser”(reelt set store hakker som IKKE dækkes af hjulkapsel) på den ene fælg – første forklaring er at de har tabt hjulet ned på en liftarm. Senere er forklaringen, at skaden er sket da bilen bliver kørt ind på værkstedet – så vi ved ikke hvad vi her skal tro på! Solskærm og højtalergitter vil Jesper ikke påtage sig ansvar for selvom vi har fremsendt billeddokumentation for, at skaderne ikke var der inden bilen blev indleveret og bilen kun var 1 uge gammel! Dog forsøger Jesper fra Jobo at udbedre solskærmen ved at forsøge at fjerne de sorte fingeraftryk der er sat der. Det lykkedes ikke at fjerne dette tilfredsstillende og da dette påpeges bliver vores henvendelse ignoreret i flere uger.
En behandling der faktisk havde til formål at beskytte bilen og som skulle være en forbedring, endte med at blive en forringelse af en helt ny bil. Ud over fuldstændig at miste nybils-følelsen, så vælger Jobo bilcenter at sylte ens henvendelser og når Jesper endelig svarer, er han meget uklar i sin kommunikation. Først vil han påtage sig skaderne og udbedre dem, da de ikke kan udbedres indvilliger han i at der indhentes priser på udskiftning af de ødelagte dele. Da priserne foreligger går der flere uger med tavshed hvorefter Jesper så trækker i land og igen vil forsøge at udbedre skader og derudover pludselig ikke vil kendes ved alle skaderne. Det ville klæde Jobo Bilcenter og Jesper at tage ansvar og erkende at de ikke har været gode nok og forvoldt dumme kosmetiske skader på en uge gammel bil. Samt at forstå, at vi ikke har interesse i at de skal udbedre mere, men blot ønsker at få erstattet de ødelagte dele. Hele dette forløb med Jobo Bilcenter er endt med at bliver meget dyrt og har simpelthen været fuldstændig til grin. Udbedring af de forvoldte skader løber op til at koste over det dobbelte af, hvad selve rustbeskyttelsen har kostet. Det er også tragikomisk at et værksted der fungerer som rustbeskyttelsescenter OG klargøringscenter kan formå at behandle en bil med så lidt omtanke, så der er smurt Dinitrol og/eller andre ting rundt inde i bilens kabine. Man kan jo kun undres og vi har måtte komme til den konklusion, at det simpelthen må være et tegn på generel ligegyldighed og mangel på stolthed overfor deres eget arbejde.
Så lad dette være en advarsel til andre der overvejer at benytte Jobo Bilcenter til en dinitrolbehandling – LAD VÆRE. I hvert fald hvis du ikke ønsker at få skader på din bil og et langt forløb efterfølgende med et værksted som vil prøve alt for at løbe fra deres ansvar og i stedet sylte henvendelser og komme med forskellige historier om hvordan diverse skader kan være sket. Og så lige smide en enkelt eller to private medlidenhedshistorier ind også.

Reply from Jobobilcenter
Som altid super go service
Kørte forbi igår aftes og så der holdte en bil med lys på
Så fik fat i ejer og han tog affære med det samme
Og har fået en personlig Tak idag
100 procent iorden
Havde lidt en skæv oplevelse med først vask men blev taget godt imod og vi fandt en løsning på det. Resultat levede op til mine forventninger i sidste ende og helt klar det rigtige sted at benytte en skånsom vaskehal.
Ding DONG dynamolygte, I er bare flinke og forstår og opfylder ALLE mine behov
🏎️🏎️🏎️🏎️🏎️
Kom med en arbejdsbil der ikke havde set skyggen af en støvsuger eller fugtig klud siden den kørte fra forhandleren for 5 år siden. Forlod stedet med en nærmest ny bil. Er dybt imponeret. Tak for godt arbejde!!
Familiært sted med medarbejdere som er kompetente og til at stole på. Jeg har kun oplevet god service og proaktiv kommunikation :)
Uheld kan forekomme i en vaskehal
Det har jeg oplevet hele 4 gange.
4 gange er bagrudevisker blevet beskadiget på den ene eller anden måde.
Senest idag den. 24.10.23 hvor der opstod en uheldig situation med anden kunde foran mig i vaskehallen, det fik den konsekvens at bagrudevisker på min bil blev revet helt af 🤷🏽♂️
Ca. 20 minutter efter det skete får jeg en sms fra Jobo som kort redegøre for det skete i vaskehallen samt meddeler mig at der er bestilt en ny bagrudevisker.
Bagrudevisker og montering uden beregning 👍🏾
Jeg giver 5 stjerner for håndtering af reklamationer og til trods for mine oplevelser med ødelagte bagrudevisker kan jeg varmt anbefale
vaskehallen.
God effektiv vask, med fremragende service. Kan anbefale at i prøver denne vaskehal;)