Jobobilcenter Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Var forbi i søndags og købe den dyre vask, 1class. Resultatet var meget skuffende - ikke pengene værd. Hele kølerhjelmen var helt fedtet, samt flere andre steder. Måtte hjem og køre hele... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med køb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, ærlig og imødekommende hele vejen – og man mærker virkelig hans passion... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god vaskehal og søde unge mennesker som sørger for at håndvaske bilen de svært tilgængelige steder, inden man kører ind i hallen. Det går lynhurtigt, da der kan være flere biler ad gangen inde i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengøring inde og ude. At der så er én, som ikke kan slippe rattet og derved kører af sporet i vasken og ødelægger genstande ér ikke JOBO´s fejl. Der... See more

Company replied

Company details

1. Self-Service Car Wash

Information provided by various external sources

HER GÅR KVALITET OG SERVICE HÅND I HÅND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

31 reviews in the last 12 months

Write a review

Den BEDSTE service

Jeg kan KLART anbefale jobo. De har den bedste kundeservice og bilen står knivskarpt efter en tur i vasken. De yder så stor indsats når det kommer til klargøring af bilen indvendig og selvom man kan få forskellige kategorier af klargøringen, så står bilen som ny når den kommer ud fra hallen. Er man i tvivl om det mindste, så står personalet på jobo altid klar til at hjælpe, guide og er enormt serviceminded. Servicen er kort sagt bare i TOP! Jeg vil til hver en tid benytte mig af jobo, fremfor alle mulige andre simple vaskehaller.

Rated 5 out of 5 stars

Igen den bedste service og glade mennesker på JOBO. Prøvede deres vaskeplads for første gang - wow - totalt fedt udstyr - bilen er REN ☺
Derefter lige en tur i vaskehallen (medlem selvfølgelig) og det er som at køre i en helt ny bil -TAK JOBO

Rated 1 out of 5 stars

Jobo Danmarks bedste bilvask ?

Jobo Danmarks bedste bilvask ?
Oki ja hvis ens bil så bare KAN blive rent på deres vaske
Og deres støvsuger sådan noget L.....man betaler 15-20 kr for at få støvsuget sin bil men de gør ikke en skid, de har 6 plader og hvis man går ind og siger det til dem siger de her du får en tilgode seddel .........øh til hvad .....til støvsugeren ......
Godt vi nu har fået den nye wash world i Helsingør den er vi sp mange der så bruger nu og så støvsuger vi gerne med vores egne støvsuger

Jobobilcenter logo

Reply from Jobobilcenter

Kære Mads.

Denne anmeldelse undrer os MEGET. Vi har pt. 17 støvsugerpladser, som alle fungerer vel og mærke.
Vi tester dem dagligt, og får vi at vide at en støvsuger er i udu, fikser vi den indenfor meget kort tid, det sker ofte med det samme.

Hvis vi sjældne gange oplever en kunde som har problemer med en støvsuger, giver vi selvfølgelig ALTID en ny stregkode til støvsugning, så man ikke bliver snydt for det man har betalt for. På det punkt har vi svært ved at se hvad vi skulle kunne gøre anderledes, da vi jo reelt set giver vores kunder det de har købt og betalt for. Da vi råder over 17 støvsugere, vælger man selvfølgelig bare en anden støvsuger imens den defekte støvsuger bliver fikset.

Det er virkelig en ærgerlig anmeldelse, da du ikke har været inde hos os og fortælle hvad du er utilfreds med. Vi har ingen jordisk chance for at gøre det godt igen, og hvis du har oplevet at din bil ikke er blevet ordentlig ren i vores vaskehal, skal dette SELVFØLGELIG fikses.

Vi lever af glade kunder og som vores generelle trustpilot scorer også vidner om tager vi vores kundeservice meget alvorligt. Vi vil gå rigtig langt for at vores kunder er glade og tilfredse, så vi håber selvfølgelig du vil kontakte os så vi kan gøre din dag god, og gøre dig glad igen.
Det er vores vigtigste mission, og heldigvis lykkedes det i 9 ud af 10 gange.

Kom ind forbi og få en snak eller ring til os på 49 25 90 74. Spørg efter Jesper eller Meta, så vi kan få en ordentlig dialog op og køre. Vi krydser fingre for du har mod på det.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og kvalitet af deres arbejde

Min søn var inde for at få vaske min bil, og kom desværre tilbage med en stadig beskidt bil (fælgene). Jeg tager telefonisk kontakt til jobobilcenter, hvor jeg får at vide at det kan de ikke gøre noget ved.
Jeg foreslår at de giver fælgene en vask til da vi har betalt ekstra for fælgvask.
Svaret er at de er ligeglade og tonen fra ejeren var yderst ubehagelig.
Jeg kan ikke anbefale at bruge stedet- da de ikke går op i deres arbejde.

January 4, 2021
Jobobilcenter logo

Reply from Jobobilcenter

Kære Marianne.

Vi har forsøgt at komme i kontakt med dig uden held - din anmeldelse kommer fuldstændig bag på os.

Vi har ikke oplevet problemer med vores fælg vask tidligere. Er der meget bremsestøv, eller er det længe siden at bilen er blevet vasket, anbefaler vi altid at man enten sprøjter fælgrens på, eller bruger de spande med sæbevand og børster vi har stående inden man kører i vasken. Vi renser dem også manuelt med vores højtryksspulere for 50,- pr fælg, hvis bremsestøvet er meget fastbrændt.

Bremsestøv skal fjernes jævnligt, for jo længere tid det sidder, jo mere ophober det sig, og til sidst kan det være noget nær umuligt at fjerne, og det vil ingen vaskehal kunne fjerne hvis ikke man bringer lidt skrappere midler i brug eller holder skidtet nede regelmæssigt.

Din anmeldelse undrer os meget, og det gør os meget kede af det da ingen mener de har sagt at vi var ligeglade eller ikke ville gøre noget ved det. Jeg har endda spurgt omkring, og ingen kan huske at have talt med en kunde telefonisk omkring fælge.

Du er MEGET velkommen til at komme op og få en snak med os - vi lever af tilfredse kunder og vi mener faktisk vi går 110% op i vores arbejde.

Kan vi få dig overtalt til at kontakte os, så vi kan gøre dig tilfreds, og du kan genoverveje din anmeldelse?

Mange hilsner
Jobo Bilcenter.

(næsten) Ny bil!

Ny bil! Nå nej, min elskede 8-årige Fiat 500 har bare været i hænderne på de dygtige folk hos Jobo Bilcenter i Helsingør! En kaleche, der var så hærget af vind og vejr, at jeg troede, den aldrig kunne blive ren, er nu blevet som ny! Wow! - og TAK!!! En flot rengjort kabine, et nyvasket ydre og rengjorte fælge (det sidste havde jeg ikke bedt om) gør, at jeg næsten føler, at jeg har fået ny bil. En kæmpe stor anbefaling her fra! Prøv dem! Priserne er tilmed rimelige.

December 6, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået vasket min bil utallig…

Jeg har fået vasket min bil utallig mange steder men ingen af de steder har været så gode som jobo jeg kører helt fra Hillerød af for at få vasket bilen kan klart anbefales så hvis jer der ude tænker i ingen ridser vil ha på jeres biler så er det klart her i skal vaske.

November 17, 2020

Yderst tilfreds kunde!

Yderst tilfreds kunde!! Jobobilcenter yder super service og fremragende resultat! Lad mig uddybe.

Jeg havde købt mig en rigtig rygerbil med både kraftig rygerlugt og nikotin/tjærefilm på ruder at man dårligt kunne se ud.
Jeg selv er ikke ryger-hader røglugt- at jeg købte denne rygerbil skyldes udelukkende den gode pris.

Efter 1 døgnservice hos Jobobilcenter var det som at få en næsten ny bil. Absolut ingen røglugt- Alt var bare lækkert og rent!! Ydermere yder Jobo en rigtig fin og dejlig service. Altid imødekommende personale. Prisen er også fair og reel for jeg gætter det må have været hårdt arbejde at få min bil så flot, ren og ingen rygerlugt eller film på vinduer.

Så hvis din bil trænger til kærlig pleje eller du som jeg har købt en rygerbil, og vil ha røglugt væk! Tøv ikke med at bruge Jobo bilcenter!! De er søde og kan virkelig trylle!

November 4, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Suverænt resultat efter både indv. og udv. arbejde.

De fik den ind til en business plus indv. klargøring samt 1. class udv. polering og lakforsegling, på en 10 år gammel kabine og udv. lak der havde en hel del ridser, matte områder fra fugleklatter og ridser fra hund, indkøbsvogne etc. som jeg forventede var umulige at fjerne.
Fik på 2. dagen en bil tilbage der fremstod fuldstændig slikket og lignede en helt ny bil.
Var simpelthen så glad, at det er ubeskriveligt og prisen for så stort et arbejde, af Jespers 2 medarbejder i 2 dage, er mere end konkurrencedygtig og helt overvældende resultat.
Er samtidig blevet opgraderet til deres nye luksus vask i vaskeklubben med ubegrænset vask, for vedligeholdelse af den flotte polering.
Skal opleves for at tro på resultatet.
Varmeste anbefaling her fra og tak til det søde og rare personale.
I'll be back.

October 30, 2020

Super oplevelse

Super oplevelse.
Nem indskrivning til bilrensning mm. Super behagelige unge gutter, der knoklede. Og fremragende resultat med bilen. Jeg kommer igen. Og i øvrigt: prisen var meget rimelig.

October 19, 2020

Super sød service

Super sød service - jeg har købt et vaske abonnement hvor jeg kan vaske alt det jeg vil for et fast beløb om mdr -min bil skinner efter deres vask. Minimal kø og du er hurtigt igennem😁

September 2, 2020

Bilkøb😀

Jeg har købt bil hos Jobo og har kun godt at sige om dem.
Jeg har fået den bedste service og en rigtig fin bil til rimelig pris 😀
Tak til Jesper for god service.
Mvh Vibeke

May 29, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vi købte igår en fin bil hos jobo

Vi købte igår en fin bil hos jobo. Aldrig har jeg oplevet så god service. Åben og god dialog omkring pris, bestemt villige til at handle. Jeg var en smule usikker på om klimasystemet kølede hurtigt nok, så de sendte bilen til aircon service. I mellem tiden tog vi ud og spiste en frokost. Da vi kommer tilbage for at hente bilen har den også fået en tur igennem deres vaskehal. Så jeg kunne altså kører fra pladsen i en nyvasket og virkelig lækker bil.
De er simpelthen så søde og serviceminded hos jobo bilen.
Inden afgang, gav de os et sæt vinterhjul med, selvom det ikke var en del af handlen, samt en gratis sprinklervæske.
Der er ingen tvivl om at du hos jobo vask er værdsat som kunde.

Vi var kørt derop i min mors bil. Og den vaskede de også lige, inden vi kørte.
Bilen var meget beskidt og havde store mørke pletter, men skindede så rent, som den aldrig har gjort før, da vi kørte..

Hvis du gerne vil have god service, så skal du besøge jobo vask. Vi kom fra køge, men det er bestemt ikke sidste gang vi tager den lange tur for at besøge dem!

May 28, 2020

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales

Efter en tur i Knuthenborg hvor børnene havde spist i bilen og min datter desværre havde kastet op i midterkonsollen og aircondition, fik Jobo gjort den rigtig pæn og ikke mindst lugtfri igen.
De rensede hele aircondition-systemet med en ozon behandling, samt rens af gulv og måtter.

Alt dette for blot 1000,- 😊

May 23, 2020