Jeg har arbejdet sammen med JonasVisuals flere gange nu, og hver gang har det været en virkelig god oplevelse. Han er professionel, pålidelig og altid velforberedt. Samtidig er han super nem at... See more
See what reviewers are saying
Flot kreativt produkt. Det var lidt af en jungle og finde en content samarbejdspartner, men efter første optagelsesdag med Jonas Visuals var den udfordring ikke eksisterende længere. De formå... See more
Rigtig godt samarbejde med en, der både er professionel, kreativ og nem at arbejde sammen med. Klar anbefaling herfra! Jonas var virkelig god til at hjælpe med at få konkretiseret mine lidt løse... See more
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jonas på et projekt, og det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Jonas er enormt dygtig og kreativ, både når det kommer til... See more
Written by the company
Creative Video Content Agency. Est. 2015
Denmark
- jonasvisuals.dk
Flot kreativt produkt
Flot kreativt produkt.
De formår at gøre processen sjov, energisk, og så skader det ikke at videoerne også konverterer super godt.
Varm anbefaling herfra!
Havde fornøjelsen af at arbejde med…
Havde fornøjelsen af at arbejde med Jonas i dag, og det gik over alt forventning. Professionelt og yderst servicemindet
Fantastisk oplevelse😀
Han er professionel, pålidelig og altid velforberedt. Samtidig er han super nem at arbejde med og skaber en god stemning under optagelserne, hvilket gør hele processen meget federe.
Han kommer med kreative idéer og input, der løfter projektet, men er også god til at lytte og tage mine ønsker med ind i det færdige resultat. Kvaliteten er konsekvent høj hver gang, og man kan tydeligt mærke hans erfaring og passion.
Jeg kan klart anbefale ham til alle, der søger en dygtig og seriøs kameramand – jeg kommer i hvert fald til at arbejde med ham igen.
Stor anbefaling herfra 🏆
Jonas leverede et virkelig stærkt stykke arbejde som videograf. Han var professionel, effektiv og forstod hurtigt, hvad vi ville opnå med annoncevideoerne. Kvaliteten var helt i top, og samarbejdet kørte smooth fra start til slut. Kæmpe anbefaling herfra.
Fantastisk samarbejde | Kæmpe anbefaling!
Jonas er enormt dygtig og kreativ, både når det kommer til idéudvikling og selve redigeringen. Han formår virkelig at løfte idéer og omsætte dem til noget visuelt stærkt, og man bliver altid positivt overrasket over slutproduktet.
Samarbejdet har været nemt og professionelt, og Jonas er god til både at byde ind med egne idéer og samtidig lytte til vores ønsker.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi arbejder sammen med Jonas.
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde…
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jonas Visuals på et kreativt forløb, hvor vi brainstormede idéer og filmede tre nye videoer til vores virksomhed og oplevelsen har været intet mindre end fremragende.
Jonas imponerede fra første møde med sin kreative tilgang, professionalisme og evne til at omsætte vores idéer til visuelt fængende og engagerende indhold. Under hele processen følte vi os trygge og inspirerede, fordi Jonas både lyttede til vores visioner og samtidig bidrog med værdifulde forslag, der løftede videoerne til et niveau, vi ikke selv havde forestillet os.
Resultatet taler for sig selv: tre videoer, der både fortæller vores historie på en autentisk måde og skiller sig ud med et stærkt visuelt udtryk. Vi kan på det varmeste anbefale Jonas Visuals til alle, der ønsker kreative, professionelle og virkelig effektfulde videoer, hvor hver detalje er gennemtænkt og eksekveret med præcision.
Tak til Emil og Jonas for et samarbejde, der langt oversteg vores forventninger!
Mange hilsner
Team Werner Boliger, Faxe
Professionel, kreativ og nem at arbejde sammen med!
Jonas var virkelig god til at hjælpe med at få konkretiseret mine lidt løse tanker og visioner, og give dem liv med et kreativt touch.
Han var super skarp til at styre opgaven, især under optagelserne, så alt kørte smooth og effektivt. Samtidig kom han med fede, kreative inputs undervejs, som løftede det endelige resultat markant.
Sætter kæmpe pris på samarbejdet med…
Sætter kæmpe pris på samarbejdet med hele teamet! 5 stjerner herfra!
Har brugt Jonas til forskellige…
Har brugt Jonas til forskellige projekter siden 2020 og han gør det forrygende hver gang! 💪🏼
Jonas er helt sikkert en af de mest professionelle
Jonas er helt sikkert en af de mest professionelle jeg har arbejdet med nogensinde.
Super service, et skide godt produkt som blev skræddersyet præcis til mine behov.
Og udover det gjorde han det til en behagelig oplevelse at blive filmet, da jeg ikke er glad for kameraet generelt.
5 ud af 5
Super god oplevelse og service
Super god oplevelse og service. Skide gode til det de laver.
Jonas Visuals er et super skarpt team…
Jonas Visuals er et super skarpt team og virkelig dygtige indenfor deres felt. De sørger virkelig for at få liv og engagement i brandvideoer, blandt andet med AI og så er de også bare super flinke at arbejde sammen med. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Jonas og Emil fra Jonas Visuals, og jeg kan ikke andet end at anbefale dem🙌
Stor fornøjelse at samarbejde med Jonas
Vi har haft stor glæde af at samarbejde med Jonas ifm. en brandingvideo. Han var proaktiv ift. kreative inputs og har rundhåndet drysset sin tekniske ekspertise ud over vores slutprodukt. Vi er i hvert fald svært tilfredse!
En kæmpestor anbefaling!
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, så havde de fået det!
Jeg havde høje forventninger til at starte med, men Jonas Visuals overgik de høje forventninger og leverede et top produkt!!
De kan klart anbefales og jeg skal i hvert fald benytte dem igen.
Jonas er for vild
Vi har brugt Jonas flere gange til ads i vores e-com biks. Det har gang på gang været vores bedst performende ads.
Jonas er virkelig god til at komme på nye idéer, lave vilde effekter og overholder aftaler 🙏
Bestemt ikke sidste gang vi bruger Jonasvisuals!
Jeg har arbejdet med Jonas på flere…
Jeg har arbejdet med Jonas på flere produktioner. Han har altid den bedste energi og gå på mod. Han er dygtig og virkelig effektiv med et kamera i hånden.
Den kreative proces er Jonas' es i ærmet
Jeg har efterhånden arbejdet med Jonas i mange år, og der er ikke en eneste opgave, der bliver løst ens. Han formår gang på gang at fornye sig med ideer og redigering samt få ens budskab frem i lyset på allerbedste vis.
Kan varmt anbefale Jonas som ansvarlig for jeres næste videoprojekt - det bliver løst til UG
Jonas kan sit håndværk
Jonas kan sit håndværk! Jonas tager initiativ, styring og fantastisk sparring i processen. Han er kreativ og nytænkende - Det er tydeligt at mærke hans passion for at levere et godt produkt. Varm anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling
Jonas er super professionel og sjov at arbejde sammen med. Vi er meget imponerede, og vil helt klart lave flere ting sammen :-)
Stor anbefaling herfra
Jeg har flere gange arbejdet med Jonasvisuals og det har været en fornøjelse hver gang.
Jonas er super at være på shoot med og leverer et top professionelt produkt.
Stor anbefaling herfra.
/Asbjørn - Raymondo