Jonkers Breda

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters zijn het. Ik heb spijt dat ik niet alle reviews op voorhand gelezen heb. Heeel stom van mij. Iedereen zegt hetzelfde en ik ben dus ook zo bedrogen aangekomen. Ik kreeg dingen die ik niet... See more

Rated 1 out of 5 stars

tankini besteld, na enkele weken een hele andere binnen gekregen dan besteld, veel te klein en komt ook nog eens gewoon rechtstreeks uit China. Na klacht een standaard mail met sorry, we hopen dit in... See more

Rated 2 out of 5 stars

Ik ook jassen besteld. Achteraf niet moeten doen, komt uit China. Maatvoering navenant. Ze bieden 15% korting als je artikelen toch wilt houden. Wel snel gereageerd op mijn retourverzoek. Nu nog g... See more

Mij ontgaat de negativiteit

Mij ontgaat de negativiteit. Ik bestel vaker, jaren redelijk frequent en ik ben juist super tevreden! Ja, er is weleens iets fout gegaan maar ik krijg 9 van de 10 keer binnen enkele uren bericht met een passende oplossing.

June 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Laat je niet vangen … fraude

Totaal mis!
Wat is me dat allemaal…. Ben er duidelijk ingetrapt . Bestelde 2 badpakken … en dubbele aanrekening, verschillende badpakken aangekregen ….. en die helemaal niet gelijken, slechte kwaliteit enz….. en ik maar denken wow dat lijken me koopjes …. Niet dus … en zag op sociale media nu dezelfde badpakken op Jansen Maastricht passeren

July 1, 2025

Puur bedrog!!!

Bestel niet van deze website, is puur bedrog. Ze doen zich voor als 2 zussen die ermee gaan stoppen en uitverkoop doen, het lijken mooie artikelen tegen een mooie prijs. Maar als je dan, na 3 weken je bestelling ontvangt, blijkt het helemaal iets anders te zijn dan besteld was. Ik bestelde 2 bikini's en ontving 2 helemaal andere modellen, deze waren ook veel te klein. Als ik dan vroeg om te ruilen voor een grotere maat en de juiste modellen, begint het pas... Je kan helemaal niet retourneren, je moet hiervoor je artikelen terug zenden naar China en hiervoor 40€ verzending betalen. Er wordt gereageerd op mails die erg standaard of zelfs AI-achtig zijn. Puur bedrog deze handel!!! Niets bij bestellen!!!

June 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Chinese winkel met slechte kwaliteit

De communicatie was prettig maar in hun reclames zeggen ze niet dat het via SHEIN komt en dat de rommel uit China komt.
Geld terug: die belofte komen ze niet echt na. En de badpakken waren waardeloos en slechte kwaliteit
Jonkers Breda…. NIET DOEN!

July 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dit is geen winkel in Nederland!

Dure les.
PAS OP VOOR DEZE WEBSHOP!

Na het lezen van hun verhaal – fysieke winkel gesloten, nu alleen nog online en daarom flinke kortingen – besloot ik kleding te bestellen. Wat nergens duidelijk vermeld stond: alles komt rechtstreeks uit China.

De kwaliteit bleek vergelijkbaar met wat je kent van Shein of Temu: synthetisch, zweterig materiaal. De maatvoering klopt totaal niet met Europese maten, waardoor alles te klein was. De levertijd? Ruim drie weken.

Toen ik aangaf te willen retourneren, begon de echte ellende. Retourneren kan wel… maar dan moet je het op eigen kosten terugsturen naar China. Kosten: circa €40. Daarbij is het maar de vraag of je pakket ooit aankomt – veel reviews waarschuwen dat ze vaak zoekraken.

Had ik die reviews maar eerder gelezen.

Na veel heen en weer mailen kreeg ik uiteindelijk 25% terug. Ze blijven ondertussen uiterst beleefd in hun standaardmails, maar gaan nergens in op de echte klachten of de aantijging dat hun werkwijze misleidend is.

Ik heb contact gezocht met verschillende instanties om te kijken hoe ik mijn geld terug kon krijgen. Want dit is niet volgens de wet: je krijgt pas ná bestelling te horen dat het om een buitenlandse zending gaat en dat retourneren bijna onmogelijk is.

Maar de praktijk leert dat het lastig is ze aan te pakken. Procederen is duurder dan het verlies.

Ik ben ruim €100 armer, een illusie armer, en een negatieve ervaring rijker.
Helaas zijn er dus mensen die bewust anderen benadelen om zelf te verdienen.

Ik hoop nog steeds op een overkoepelend iets die deze mensen doet stoppen. Zodat er niet nog meer "slachtoffers" hoeven te vallen.

June 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

ik heb verkeerde goederen ontvangen

ik heb verkeerde goederen ontvangen. Helemaal niet wat ik had besteld. Bij contactname en vraag naar terugbetaling van mijn bestelling en hoe ik de verkeerd geleverde goederen moest terugzenden, krijg je steeds mails terug die waarschijnlijk standaard nar iedereen worden gestuurd met klachten. Het komt erop neer dat ik zelf moet opdraaien voor de onkosten van het terugsturen van de verkeerd geleverde goederen en dat zij een schijntje van mijn werkelijk betaald bedrag voor goederen die ik nooit ontving willen terug betalen. schandaleus!
Lieve mensen, bestel hier niks!!! dikke miserie en profiteren van je goedgelovigheid

June 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht om dit voor zulke dure…

Zeer slecht om dit voor zulke dure prijzen te verkopen en het komt bij Ali express weg.
Mijn moeder bestelde hier voor het eerst en betaalde rond de €50 voor een badpak en op ali zagen wij deze staan rond de €8 ze verkopen het op de site dat het €200 was dus pure oplichting en terug sturen is naar China dus 10% terug niet best om mensen zo te bedriegen en geld te verdienen

June 27, 2025

Pure oplichterij

Pure oplichterij, sluit mij bij alle reviews met 1 ster. Broek totaal andere broek, badpak ca maat 34 ipv 48. Zelfde reacties met terugsturen. Heb bij bestellen (eind mei) helaas geen reviews gezien, anders had ik het niet besteld. Gelukkig 'slechts' 2 artikelen besteld en betaald. Nu wachten op 30% terugbetalen, wat ze hebben beloofd, hahahaha.

May 28, 2025

Top customer service

Top customer service, werd goed op de hoogte gehouden van de mijn bestelling als er vertraging was en kreeg nog een leuke compensatie voor het ongemak!

June 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een absoluut niet tevreden klant!!

Aan iedereen die bestelt bij dit bedrijf...let op jullie mogelijke retour! Ze stellen je voor een nieuw artikel te kopen aan gereduceerde prijs, daar de retour kosten naar CHINA ! Te duur zijn!!! Een Nederlands bedrijf aub!!!!
Je blijft zitten met het niet ok artikel en mag een ander kopen..
Wat een handel!!!!!

oplichting

We zien soms dat klanten bereid zijn kleine twijfels over het hoofd te zien als we een gedeeltelijke terugbetaling kunnen bieden, wat zowel retourkosten als tijd bespaart. Om die reden kan ik u een terugbetaling van 10% op uw aankoop aanbieden als u ervoor kiest om het artikel te bewaren.

We willen benadrukken dat we onze artikelen al tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden vanwege de voortdurende promotionele verkoop. Ondanks deze minimale winstmarge, zijn we bereid verlies te lijden op deze bestelling om u als gewaardeerde klant te huisvesten.

De andere optie is dat je het moet terugbrengen naar ons magazijn in China.
Laat het me weten als u akkoord gaat met dit voorstel, zodat ik de cashback voor u kan regelen.

Vriendelijke groeten,
Emma
________________________________________
dit is dus een antwoord wat je krijgt. trap er niet in

June 26, 2025

Het is puur bedrog

Het is puur bedrog. Ik had badpak besteld en kreeg een totaal andere opgestuurd. Toen ik het meldde, kreeg ik 2 keuzes 10 % korting op andere bestelling, of terugsturen naar China met een kost van 30 euro. Ik heb foto's gemaakt van het ander badpak eb per mail doorgestuurd. Wat een bedrog is dit!

Ik heb geluk!

Ik heb geluk!

Ik had het badpak besteld en betaald, maar daarna de review pas gelezen.
Ik had helemaal de zenuwen 🙈
Vandaag is het bezorgd en het is geweldig en het zit geweldig! Goede pasvorm! Top!!!

Rated 1 out of 5 stars

Ze zeggen dat ze een gegarandeerde…

Ze zeggen dat ze een gegarandeerde retour hebben. Moet 40 euro betalen voor een badpak van 47 euro om retour te doen of ik mag het badpak houden wat niet past en krijg dan 15% terug. Dus het kost me dan ook 40. EURO voor iets wat ik niet gebruik. Dus een waardeloos bedrijf.

June 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Wij zijn er ook ingetrapt

Wij zijn er ook ingetrapt, badpak besteld want Jonkers zou opheffingsuitverkoop hebben, vervolgens meerdere weken gewacht en toen ontvangen. Het badpak was niet goed en we wilden het terugsturen maar dan blijkt dat het uit China komt en je 25 euro moet betalen om het terug te sturen, dit is oplichterij want er is geen enkele vermelding in de advertentie dat het product uit China zou komen Dus iedereen niks bestellen bij deze oplichters.

June 21, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look