Company replied
Vi har brugt Leif til vejledning omkring nyt jordvarmeanlæg. Vi har været virkeligt tilfredse med den sparing vi har modtaget, samt yderst ærlig rådgivning. Næste gang vi skal bygge nyt, bliver JD lev... See more
Company replied
Vi sælger og installerer jordvarme og luft til vand varmepumpter til private og erhverv i hele Danmark. Vi er specialister og laver ikke andet. Det betyder 100% fokus og høje kompetencer på at tilbyde løsninger til fair priser som giver høj kundetilfredshed. Vi ved, at køb og installation af en varmepumpe er en proces, og at du som kunde sandsynligvis kun køber ét anlæg i hele dit liv og derfor har en masse uafklarede spørgsmål. Det er ikke en tilfældighed, at vores værdier er: Kompetent, Anstændig og Ligefrem. Det tilstræber vi i alt, hvad vi gør. Kompetent • Faglige kompetencer i alle faser • Rådgivning/Salg • Udførsel • After sales • Effektive processer og lean • Certificerede partnere • Kvalitetssikring Anstændig • Kunder og samarbejdspartnere skal opleve • Bedste produkt og løsning • Fair pris • Høj tillid Ligefrem • Siger tingene som de er og når de opstår • Ærlige • Gennemsigtige • Lytter Vision • I det vi gør, vil vi tilstræbe at give den bedste kundeoplevelse Mission • Vores værdier er ikke tomme ord, men den måde, vi er og agerer på. • Vi tror på kvalitetssikring og løbende effektivisering. • Vi arbejder på, at hver dag bliver en god dag for vores kunder, samarbejdspartnere og os selv.
Sdr. Havnegade 7, 6000, Kolding, Denmark
Leif har på bedste vis taget mig igennem en ganske kompliceret vertikal-jordvarme installation i svær undergrund ved Strib på Fyn. Der var flere nye måder som tingene skulle gøres og løses på, men Leif og samarbejdspartnere har fået det hele ordnet på bedste vis. Jeg er meget tilfreds - og jeg kan bestemt anbefale Leif og Jordvarme Danmark.

Reply from Jordvarme Danmark
Vi har brugt Leif til vejledning omkring nyt jordvarmeanlæg. Vi har været virkeligt tilfredse med den sparing vi har modtaget, samt yderst ærlig rådgivning. Næste gang vi skal bygge nyt, bliver JD leverandøren.

Reply from Jordvarme Danmark
Leif og hans hold af håndværkere og gravere lavede jordvarme med jordvarmespiraler på en uge som lovet. Super arbejde!

en god opblevels
leif er altid venlig og rejel .et god tim med håndværker . hele proschen i gemen

Reply from Jordvarme Danmark
Fra start til slut var Leif omhyggelig og nærværende. Der var ikke nogen misinformation, forsinkelser eller dårlige undskyldninger, det spillede bare fra start til slut. Leif har et super godt installationsteam, der færdiggjorde hele installationen 1 dage hurtigere end hvad de havde lovet, top professionelt.
Overvejer du jordvarme er der kun en udbyder i Danmark jeg kan anbefale(og jeg var mange steder for at indhente tilbud) og det er Jordvarme Danmark!

Reply from Jordvarme Danmark
Jordvarme Danmark var meget ordentlige og servicemindede fra starten af og hele vejen igennem forløbet. De gav kompetent vejledning i et sprog der var til at forstå. Vi er meget tilfredse med både service, pris og resultatet.

Reply from Jordvarme Danmark
Super god service fra start til slut.

Reply from Jordvarme Danmark
Jeg har fået installeret jordvarme af Jordvarme Danmark og har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Allerede fra første møde blev jeg godt vejledt, og det fortsatte under hele forløbet – også efter anlægget blev sat i drift.
Alle aftaler og tidsplaner blev overholdt 100 %, og arbejdet blev udført som lovet – uden overraskelser. Det er tydeligt, at de ved, hvad de laver, og det gav mig tryghed undervejs i processen.
Selvom det er sommer og anlægget ikke arbejder på fuldt tryk, fungerer det som det skal, og jeg glæder mig til at slippe for at fyre med træpiller til vinter.
Alt i alt en gnidningsfri oplevelse, og jeg kan sagtens anbefale Jordvarme Danmark til andre, der overvejer at skifte til jordvarme.

Reply from Jordvarme Danmark
Rigtig god vejledning og projektering. Leif var rigtig god til at forklarer processen i at få jordvarme installeret.
Vi var i gode hænder fra start til Slut.
Og Jordvarme Danmarks samarbejdspartnere
leverede et rigtig flot og professionelt installations arbejde. vi kan kun varmt anbefale Jordvarme Danmark
og Leif Garne.

Reply from Jordvarme Danmark
Jeg kan varmt anbefale Leif Garne / Jordvarme Danmark. Dygtig, fleksibel, kundemindet og leverer efter aftale+. Når der støder ting til, som der altid gør, så løses de godt og effektivt i god dialog om bedste løsning.

Reply from Jordvarme Danmark
Det har været en god oplevelse at få leveret og monteret et luft til vand varmepumpe anlæg i mit hus ved Jordrup. Fra første møde med konsulent/ indehaver Leif Garne til montering og indkøring af anlæg. God pris, aftaler og tidspunkter overholdt. Kan klart anbefales.

Reply from Jordvarme Danmark
Stor fornøjelse hele vejen igennem.
Sælger hjælper fra start til helt færdig.
Både vvs folk og elektriker der blev brugt var kanon dygtige. Det hele blev lavet super hurtigt med et rigtig flot resultat

Reply from Jordvarme Danmark
Leif Garne og Jordvarme Danmark leverede en fantastisk service, da de installerede jordvarme på vores gård. Deres tålmodighed og ekspertise oversteg alle forventninger, og de hjalp os gennem både fredninger, graveudfordringer og et flere hundrede år gammelt hus. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse – tak for det grundige og professionelle arbejde! Når vi en dag køber et sommerhus kommer vi 100% tilbage da Leif er den eneste vi vil arbejde med.

Reply from Jordvarme Danmark
Vi er glade for, at vi valgte Jordvarme Danmark til installation af et jordvarme anlæg med en Thermia ECO 16 DUO jordvarmepumpe. Leif Grane har sikkert hjulpet os igennem processen med alt fra ansøgning hos kommunen til ansøgning om tilskud fra varmepumpepuljen, samt udførelsen sammen med hans dygtige underleverandører af både gravearbejde og selve installationen.
Vi har følt os i trygge hænder, og alt forløb som aftalt!
Pumpen køre nu som den skal og vi er selvfølgelig spændt på hvordan den vil performe i en vinter situation. Tak til Leif Grane og hans team!
Mvh. Lise og Klaus Brems

Reply from Jordvarme Danmark
Jeg er indehaver af en 300 år gammel bondegård, som fungerer som Bed & Breakfast, og i marts 2024 fik vi installeret jordvarme af Jordvarme Danmark. Fra første kontakt med Leif og hans team, var det tydeligt, at vi havde valgt det helt rigtige firma. Deres professionalisme og håndværk skinner igennem i hver eneste detalje.
Leif sørgede for, at hele processen gik gnidningsløst fra start til slut. De arbejdede effektivt og grundigt – og endda til langt ud på aftenen – for at sikre, at anlægget var færdigt, inden vores første gæster ankom. Installationen er udført med de fineste materialer, og selve arbejdet ligner nærmest et kunstværk. Mange af vores gæster kommenterer endda, hvor flot teknikken ser ud i vores vaskerum!
Det, der virkelig skiller Jordvarme Danmark ud, er deres efterservice. Jeg har altid kunne ringe til Leif, hvis der var spørgsmål, og han har støttet mig i alt – lige fra tekniske spørgsmål til hjælp med ansøgninger om energistøtte fra Energistyrelsen. Jeg har virkelig følt mig tryg og godt vejledt hele vejen igennem processen.
Jordvarme Danmark lever i den grad op til deres værdier: Kompetent, Anstændig og Ligefrem. De er ikke bare dygtige håndværkere, men også ærlige og gennemsigtige i alt, hvad de gør. Jeg kan på det varmeste anbefale dem til alle, der overvejer at få installeret jordvarme eller en varmepumpe – de har min dybeste tillid.
Tak til Leif og hele teamet hos Jordvarme Danmark for en helt igennem fantastisk oplevelse og et produkt, der er udført til perfektion!

Reply from Jordvarme Danmark
Vi fik installeret jordvarme i juni måned og havde en rigtig god oplevelse. Så kan kun anbefale Jordvarme Danmark, Leif og hans gode folk. Det fungerer.

Reply from Jordvarme Danmark
Vi har brugt Jordvarme Danmark, som er en fantastisk virksomhed. Således har vi fået et glimrende jordvarme-anlæg på kun 2 og en halv dag, og det er perfekt lavet. Gravearbejde, installatør-godkendt installation og autoriseret el-arbejde som alle samarbejdede fantastisk, og som tog os med på råd. Faktura og anlæg er også blevet godkendt mhp. tilskud fra Energistyrelsen. Kan kun anbefales.

Reply from Jordvarme Danmark
Vi tog kontakt til Jordvarme Danmark og blev ekspederet af deres sælger Leif, som var med på sidelinjen igennem hele processen. Han leverer et kæmpe stykke arbejde og står altid klar med kyndig og ærlig rådgivning. Det betød at projektet, der for os som husejere føltes som en stor beslutning, kunne udføres med tryghed i maven. Klar anbefaling herfra.

Reply from Jordvarme Danmark
Rigtig god service og grundig installation. Kan varmt anbefales