Joylife - Sala Reviews 40

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Rådmansgatan 3, 733 30 Sala, Östra Sala, SE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tusen miljoner tack för stöd och behandlingar som jag har fått och får av Dig Simon.Du gör så mycket genom att vara den Du är och dina kunskaper är ovärderliga för mig. Mvh Eva Frännfors

Rated 5 out of 5 stars

Fick ryggskott som gjorde att jag knappt kunde röra mig. Efter 3-4 behandlingar hos Joylife Sala så var jag helt återställd. Ett stort plus är att de dessutom har landstingsavtal som gör att besöket k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag går i Sala Simon har jag haft i många år så det har fungerat mycket bra. Axel kom i höst och jag upplever honom som mycket kompetent och duktig på smärtlindring, honom ska ni vara rädd om så att... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tydliga beskrivningar på vad som sker under behandling. Kunnig personal. En framtida plan för att få smärtan att avta. Akupunkturen har hjälpt mycket! Personen jag går till kan sin sak.

Company details

6. Physical Therapy Clinic

About Joylife - Sala

Written by the company

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Written by the company

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Tusen miljoner tack ♡♡

Mvh Eva Frännfors

September 15, 2025
Unprompted review

Reply from Joylife - Sala

Stort tack Eva, härligt att höra att du fått sån fin hjälp av Simon!

/Team Joylife

Lyckad behandling

Lyckad behandling, trevlig personal.

September 3, 2024

Reply from Joylife - Sala

Tack för din recension, Mattias är en erfaren och trevlig terapeut.

/Teamet på Joylife

Rated 2 out of 5 stars

Sala var ingen höjdare ,visst tog…

Sala var ingen höjdare ,visst tog kanske bort det primära men som att lämna ut en halv färdig produkt,knäckte sedan tack och hej.. nja finns många bättre i Sala dessutom jäkligt mycke dyrare

July 11, 2024
Unprompted review

Reply from Joylife - Sala

Det var tråkigt att du inte känner dig nöjd. Tyvärr är det svårt att "bota" allt på ett besök. Vi fokuserar på att kunna ställa diagnos, forma en individanpassad plan till dig och kunna påbörja behandling vid första besöket. Oftast krävs det ett par besök för att kunna bli helt bra. Vi försöker att skapa långsiktiga planer för att du ska bli bättre inte bara på kort sikt, utan även på lång sikt.

Finns det något annat vi kan göra för dig så får du gärna kontakta mig direkt på karin.sunnanbo@joylife.se

mvh
Karin Sunnanbo
Kvalitetschef Joylife

Rated 5 out of 5 stars

Bra behandling av en mycket kunnig…

Bra behandling av en mycket kunnig kiropraktor där resultatet blev mycket positivt.

May 6, 2024

Reply from Joylife - Sala

Tack, ja Mats har lång och gedigen kunskap, hos honom är du alltid i trygga händer.

Mycket bra

Mottagandet, behandlingen, träningsråden och samtalen, allt var superbra.

March 4, 2024

Reply from Joylife - Sala

Tack för din fina recension!

Professionell och kunnig

Snabbt, smidigt. Jag känner mig nöjd med behandlingen och bemötandet.

January 30, 2024

Reply from Joylife - Sala

Härligt att höra, Stort tack för din recension!

Rekommenderar

January 31, 2024

Reply from Joylife - Sala

Det gläder oss mycket att höra, stort tack för din recension Linda!
Gabriella, Team Joylife

Kunnig personal

Kunnig personal, snabb hjälp

January 30, 2024

Reply from Joylife - Sala

Stort tack för din feedback Rolf!

Bra!

Bra behandling. Bra att det finns regionavtal.

January 2, 2024

Reply from Joylife - Sala

Stort tack för dina 5 stjärnor Mikaela!
Ja regionsavtalet är värdefullt.

Rated 5 out of 5 stars

Fick tid snabbt.Kunnig trevlig och…

Fick tid snabbt.Kunnig trevlig och hjälpsam personal. Fick goda råd och vilka övningarna ska göra för att bli kvitt mitt problem.

October 6, 2023

Reply from Joylife - Sala

Härligt att höra, tack för din feedback.
Naprapat Axel är toppen!
/ Gabriella, admin Joylife

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look