De oorbelletjes zijn gewoon heel leuk en waren netjes geprijsd. En in mijn geval belangrijk ze vielen de dag er op door de brievenbus. Telefonisch contact gehad hierover omdat ik ongerust was. Dat ver... See more
See what reviewers are saying
Het was goed bij snelle levering.Tijdens ons bestelling was er actie 3 kopen 2 betalen.We hebben 1 paar oorringen en 2 hetzelfde oor stekkers besteld-met bedoeling dat 1 van gaat gratis zijn.Bij het o... See more
Company replied
Snel geleverd, overzichtelijke website. Goede producten. Netjes ingepakt. Hier wordt werk gemaakt van je bestelling. Tevens een presentje die perfect bij mijn bestelling past. Volgende bestelling i... See more
Company replied
Al een paar keer oorbellen besteld voor mijn dochter. Super leuk en zeer uitgebreid assortiment. Goede kwaliteit. Bij vragen snel en zeer vriendelijk contact. Snelle verzending, voor ons geen andere s... See more
Company details
Written by the company
Joy Sieraden Sterling zilver 925 sieraden webshop. U heeft ruime keuze uit meer dat 4000 verschillende Sterling zilver 925 items Zilver sieraden voor kinderen en volwassenen. Goede kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kinderoorbellen zijn er in oorknopjes, oorringen met bedel of zonder bedel of oorhangers met verschillende hangertjes. Ook zijn er voor kinderen schattige zilveren armbandjes, ringen en kettingen. Dames collectie heeft charmante sterling zilver 925 oorknoppen met of zonder kristal of zirkonia verwerkt. Ook zijn er voor dames oorringen, armbandjes, kettingen en ringen. Ook piercings kunt u terugvinden op de Joysieraden.nl webshop. * Hoogwaardige 925 Sterling Silver * Leuk als cadeau! * 100% nikkel vrij * Veilige betaalmethodes * Direct uit eigen voorraad leverbaar U kunt uw bestelling naar uw adres sturen, maar natuurlijk ook naar bijvoorbeeld een jarige of een andere gelegenheid. Dan kunt u een ander verzendadres invullen en eventueel bij opmerkingen een persoonlijk berichtje wat u erbij wenst. Vragen of opmerkingen, daar kunt u altijd contact opnemen. U kunt altijd een email : info@joysieraden.nl of whatsapp bericht: +31624661336 zenden en u krijgt zeer spoedig contact met de allerbeste service.
Contact info
Cauberg 8, 2716ES, Zoetermeer, Netherlands
- 0624661336
- info@joysieraden.nl
- joysieraden.nl

Reply from Joy Sieraden
Alles is gewoon goed gegaan product is…
Alles is gewoon goed gegaan product is prachtig en zat zelfs een klein cadeautje bij. Super gedaan!

Goede snelle service
Goede snelle service, leuk ingepakt en ook nog een leuk cadeautje erbij, top!

Snelle en goede service
Snelle en goede service. Er zat ook een klein extraatje bij onze bestelling, heel fijn!

Prachtige sieraden..
Prachtige sieraden..
Snel geleverd en mooi verpakt

Wauwwww
Super tevreden over Joy sieraden
Echt top kwaliteit!
Zeker een aanrader!
Nancy

Schattige oorbellen
Netjes op tijd en met aandacht verpakt. Leuk presentje erbij gekregen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.