See what reviewers are saying
Personlig og lærerig intro til maskinerne i Fair Fitness. Jimmy er et behageligt menneske, der har styr på sin viden om træning og fysik. Vil helt sikkert booke Jimmy igen, når der skal bygges ovenp... See more
Jeg er lige startet på et træningsprogram hos Jimmy. Man får et rigtig godt skræddersyet program, som passer lige til dine behov og mål. Derefter en rigtig god og dybdegående gennemgang af programm... See more
Company details
Written by the company
Uddannet & Certificeret Personlig Træner Selvstændig. Indgår i et uafhængigt samarbejde med Fair Fitness
Benløse, Ringsted, Stenlille, Stenløse & Sorø, Denmark
- +45 93985240
- js@jsalomon.dk
- jsalomon.dk
People also looked at
Jimmy gav mig en meget grundig…
Jimmy gav mig en meget grundig gennemgang at maskinerne, i forhold til det program som han havde lavet til mig. Var rigtig god til at forklare mig om øvelserne, og at de blev udført korrekt med den rigtige teknik.
Meget positiv oplevelse med Jimmy han ved hvad han taler om.
Motiverande och stöttande
Jag har nu haft Jimmy som digital PT i några månader. Efter att jag blev sjukskriven för lite mer än ett år sen för lumbago ischias och buktande disk i ländryggen, så fick jag bita i det sura äpplet och se till att börja träna "på riktigt".
Efter att vi gått igenom mina skador och rehabövningar så har han byggt upp program och övningar som redan börjat ge resultat.
Jag som ovan och inte så förtjust i gym eller viss gymkultur, har jag blivit mer självsäker och fått in en bättre rutin på övningar och maskiner, trots att allt skett digitalt!
Jimmy är ödmjuk men ändå bra på att motivera och vara tydlig och strukturerad när det dykt upp övningar jag haft svårt för eller inte kännt mig bekväm med. Han stöttar och ger bra beskrivningar som successivt gett mig mod till att våga prova och som gett bra resultat.
Ett roligt och motiverande inslag i appen är att få reda på hur många djur jag lyft under passet! 🤩💪🏻🐼🦊🐔
Enda nackdelen har väl varit att 99% av kommunikationen är på engelska. Även om vi båda förstår varandra bra, så är det jag som känner att jag inte kan uttrycka mig mer naturligt som på svenska.
🌟 Jag är väldigt nöjd och kommer fortsätta att ha Jimmy som PT(så länge han orkar med mig) och jag rekommenderar honom starkt!
5/5 🍑💪🏻🏋♀️
Super
Jeg havde behov for hjælp til at komme i gang med træning, så jeg købte en startpakke. Jimmy lavede et program til mig, ud fra de udfordringer jeg havde beskrevet, og gav en grundig introduktion til øvelserne nede i centeret. Jeg fik et godt indtryk af Jimmy, både som person og instruktør og skulle jeg få behov for mere hjælp, så vil jeg ikke tøve med at bruge ham igen.
Personlig og lærerig intro
Personlig og lærerig intro til maskinerne i Fair Fitness.
Jimmy er et behageligt menneske, der har styr på sin viden om træning og fysik.
Vil helt sikkert booke Jimmy igen, når der skal bygges ovenpå basisformen 👍🏻👍🏻👍🏻
Super tilfreds.
Super tilfreds.
Jeg er en gut på snart 50 år, og tænkte egentlig at det var for sent med styrketræning.
Med Jimmy´s hjælp og engagement, er jeg dog kommet på andre tanker.
Jimmy er seriøs, lyttende, udfordrende og helt sikket et skub for mig i den rigtige retning. Energien er i top, og jeg ser virkelig frem til det fortsatte forløb med Jimmy.
Above and beyond
Kompetent og engageret, personlig og professionel.
Fair og rimelig.
Jeg har prøvet flere personlige trænere, Jimmy er den bedste jeg har arbejdet sammen med.
Venlig og sympatisk træner
Jeg skulle have en intro til træningscenter. Jimmy var utrolig fleksibel ift. at finde en tid hurtigt. Jeg fik en fin intro. Jimmy anbefalede endda opstarts “program” med udgangspunkt i mine behov. Jimmy var meget venlig og sympatisk.
Den fedeste oplevelse jeg nogensinde…
Den fedeste oplevelse jeg nogensinde har fået, hvor det har været på et niveau. Hvor man kunne tale om de udfordringer jeg havde og hvor de bedste maskiner kunne komme bedst til gavn for mig.
Jeg fik en rigtig god intro til…
Jeg fik en rigtig god intro til maskinerne og hvordan bedst muligt at begynde en god rutine med at træne. Gennemgik de forskellige maskiner i et roligt tempo som ville kunne hjælpe med at træne hele kroppen.
Meget godt
Derefter en rigtig god og dybdegående gennemgang af programmet efterfølgende.
Meget tilfreds 🌟🌟🌟🌟🌟
Fantastisk træningsforløb med Jimmy!
Jeg er netop startet i et forløb hos Jimmy fra JSalomon Coaching, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jimmy er utrolig lyttende og nærværende, og han har skræddersyet et træningsprogram, der passer perfekt til mine behov og mål.
Det mærkes tydeligt, at han har stor erfaring og indsigt – han kommer med relevante og motiverende input, som hjælper mig videre og holder mig engageret. Jeg føler mig i gode hænder og ser allerede fremskridt.
Kan varmt anbefale Jimmy til alle, der ønsker professionel og personlig træningsvejledning. 5 stjerner herfra
Fik en meget fin og fyldestgørende…
Fik en meget fin og fyldestgørende intro til at arbejde med maskiner, som kan hjælpe min krop til at genopbygges efter sygdom.
Mange hilsner
Jannie
Meget godt :) kan godt anbefale
Fantastisk træner der lytter til ens ønsker
Har haft min første træning sammen med Jimmy, og må sige man er helt “høj” efterfølgende 😊helt fantastisk program der er lavet, og han har lyttet efter hvilke områder jeg gerne ville have mest fokus på, og lavet programmet ud fra det. Vi brugte over 2 timer hvor han forklarede omkring kost, træning osv. han gennemgik hver øvelse til punkt og prikke, er så tilfreds og glæder mig til mange flere træninger med ham 💪🏻
Fantastisk træner
Fantastisk træner. Der er ikke andre måder at beskrive ham på. Han kan det hele, måske bedre end alle andre.
God & positiv oplevelse 😊
God & positiv oplevelse 😊
Han er meget villig til, at få det til, at fungere & har sammensat et godt program til trænings centeret + et mini ét til der hjemme.
Han er meget lydhør & kommer med gode forslag ang. kost.
God gennemgang af maskinerne og god…
God gennemgang af maskinerne og god forklaring af hvordan maskinerne skal bruges.
Os to ældre siger, Tak for virkelig god og grundig…
Tak for virkelig god og grundig introduktion til vores træningsforløb.
Det var dejligt, at vi hurtigt kunne få en personlig aftale, så vi kunne komme i gang med det samme.
Du brugte den tid der skulle til og vi følte os i meget kyndige hænder.
Det var meget inspirerende.
Træning med en plan
Jeg startede hos Jimmy i sommer. For at komme igang med en mere strukturet træning.
Det har fungeret super godt på de præmisser jeg har haft behov for.
Han er ikke bleg for at ændre konceptet, igen og igen, indtil det er tilpasset den enkelte.
Han er god til at forklare, hvorfor og hvordan, og selv når vi støder på hinanden til egen træning i fritiden, giver han gerne et ekstra fif med.
Det motiverer at have en personlig træner, jeg havde ikke holdt ved uden hans hjælp.
Dejligt med en personligt træner som…
Dejligt med en personligt træner som bruger den tid der skal til for at give den bedste oplevelse.
God til at forklarer hvordan maskinerne skal bruges