Uitstekende service in vestiging Nijmegen! In april heb ik in Nijmegen een stromer ST3 gekocht, nadat ik eerst gedurende een ruime periode een st3 mee heb gekregen om uit te proberen. Zonder proble... See more
See what reviewers are saying
Wat een fijne medewerking vanuit JUIZZ. Wij zijn meerdere keren langs geweest en voelden ons gezien en gehoord. Er was duidelijk verstand van het type bakfiets wat wij voor ogen houden.
Goede service en telefonisch ben ik ook goed geholpen. Enige minpuntje is de afstand naar de winkel om de fiets te bestellen. Ook stond de fiets die we hebben aangeschaft niet in de winkel.
Company details
Written by the company
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.
Contact info
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD, Nijmegen, Gelderland, Netherlands
- 024-212 0991
Betreft een stromer st5 die een…
Betreft een stromer st5 die een systeemfout melding geeft.
In eerste instantie naar juizz gegaan met mijn verhaal en de gedachte dat het de accu moet zijn. Want een andere accu die ik heb doet het wel.
Maar accu was defect , en ik zou een nieuwe moeten kopen. Dit gelukkig ( achteraf niet gedaan bij juizz) want de nieuwe accu gaf de zelfde problemen.
Maar mijn accu heeft daar weken gelegen. Tot 2x achteraan moeten bellen om vervolgens te horen te krijgen dat ze niks kunnen/mogen doen aan de accu. Dus maar weer opgehaald.
Maar omdat het probleem aanhield toch maar de fiets daarheen gebracht voor reparatie.
En vanaf dat moment wist ik niet wat ik hoorde.
Ze konden zo niet zeggen wat het probleem was. Misschien een kabeltje. Dat zou zeker 3 uur werk zijn. En geen garantie of het probleem dat opgelost zou zijn. Maar ik moet dan wel de uren betalen en het onderdeel wat vervangen is moet ik ook betalen. En als dat het niet is. Dan zou het nog een of andere printplaat kunnen zijn. Die is rond de 1000€. Maar ook daar geen garantie op het oplossen van het probleem. En wel weer onderdeel betalen. Dus hier vriendelijk voor bedankt. Er zou nog een stromer expert komen een week later. Maar na bovenstaande verhaal had ik er weinig vertrouwen in. Dus besloten fiets op te halen. Stond op zaterdag om 09:00 voor een gesloten deur in Nijmegen.
Om 09:20 kwam de eerste medewerker aanrijden op zijn fiets. Opende de deur en ging naar binnen. Voor meneer klaar was was het 09:35 maar voor ik te woord werd gestaan was het ondertussen 09:45. Op dat moment kwam medewerker nr 2 binnen.
Aangegeven dat ik mijn fiets kwam halen. Nog nagevraagd of er onverhoopt toch kosten waren. Was niet het geval. Dus fiets en accu’s ingeladen.
Krijg ik ruim een week later een rekening voor het repareren van mijn accu.
Dus ik nog proberen uit te leggen hoe het gegaan was. En er dus geen accu gerepareerd is. Maar ik moest de rekening gewoon betalen. En anders kreeg ik de deurwaarder op me afgestuurd. Dus nogmaals alles uitgelegd. En aangegeven dat ik dat niet ga betalen. Dus nu krijg ik volgende week de deurwaarder aan de deur schijnbaar.
Maar het mooiste is nog dat na een app wisseling met een andere stromer dealer meteen het probleem bekend was. Deze kon de fiets op afstand uitlezen. Dit was binnen 1 minuut gefikst. Geen enkele kosten aan verbonden. Gelukkig kan het zo ook. Dus daar het onderdeel besteld. En binnen 30min is dat vervangen.
Ik vraag me eerlijk af wat voor bedrijf juizz is. Want al die kosten en dreigementen zijn echt buitensporig.
Mijn persoonlijke advies zou zijn om je nieuwe stromer daar niet te kopen. Ze gaan je zeker een poot uitdraaien. Althans, dat is het gevoel wat mij bekruipt.

Reply from JUIZZ - Nijmegen
We zijn prima geholpen! Bij Juizz dachten ze mee en gaven prettig advies over de aanschaf, onderhoud en verzekering van een nieuwe e-bike. Goede service door vriendelijke, klantgerichte medewerkers die de tijd namen onder het genot van koffie/thee.
Goed advies en snelle levering.
We kregen goed advies over aanschaf van een bakfiets en er was ook de mogelijkheid om op verschillende merken testritten te maken. Onze bakfiets werd ook zeer snel geleverd, binnen twee weken, maar misschien hadden wij hier geluk bij.
Deskundig geholpen
Deskundig geholpen, goed geluisterd naar de wens van de klant en geadviseerd in het belang van de klant. Mooi assortiment high-end E-bikes.
Top service!
In de winkel heel prettig en kundig geholpen. Ook duidelijke mailcommunicatie erna om zo een weloverwogen keuze te maken voor de juiste elektrische bakfiets. Tot slot super snelle levering en goed service! Perfect!
Goede service!
Goede service en ze denken goed met je mee. De fiets was snel geleverd!

Reply from JUIZZ - Nijmegen
Gert van Juizz Nijmegen denkt mee en neemt de tijd om een goed advies te geven. Kundig en flexibel
Op aanraden van mijn schoonzus ben ik…
Op aanraden van mijn schoonzus ben ik hier terecht gekomen (niet echt in de buurt, maar wel de moeite waard om er naartoe te rijden). Ik ben onder de indruk van de eerlijkheid en kundigheid van de Filiaalmanager Gert, waarbij ik mijn fiets bij gekocht heb. Ik twijfelde tussen een fiets bij mij in de buurt en vroeg of hij me kon helpen. In tegenstelling tot andere zaken kraakte hij niks van de andere winkel en fiets af, maar noemde hij zelf 2 voordelen van het andere model op. Hij gaf objectieve informatie en probeerde mijn keus totaal niet te beïnvloeden. Voor een eerlijk bedrijf en kundige mensen rijd ik graag om. Het voelt allemaal eerlijk en goed aan en dat bleek ook na de aankoop het geval te zijn.
Uitstekende ervaringen bij Juizz Nijmegen
Uitstekende ervaringen met de werkplaats en de verkoop afdeling.
Er wordt alle tijd genomen om rustig te luisteren en naar oplossingen te zoeken.
Er wordt goed advies gegeven maar niets opgedrongen.
En alles verloopt op een uitermate correcte en vriendelijke manier.
Heel goede adviesering.
Heel goede adviesering.
Als overbrugging een "leenfiets" ter beschikking gesteld.
Ook goede informatie mbt stand van zaken ( door filiaal manager).
Zeer behulpzaam toen stuurhoogte aaangepast moest worden
Topfiets in topzaak gekocht.
Een paar weken geleden een nieuwe fiets besteld: perfect geholpen en na een proefritje de knoop doorgehakt.
Inmiddels is de fiets geleverd: ben er blij mee.
Klantvriendelijkheid: top.
Fantastisch geholpen vanaf de eerste…
Fantastisch geholpen vanaf de eerste keer om te oriënteren welke fiets geschikt voor mijn doel is. Ze hebben geregeld dat er een demofiets kwam zodat ik een proefritje kon maken. Daarna is de bestelling met bijbehorende accessoires geplaatst. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt verwacht en wanneer de fiets rijklaar is gemaakt. Een verdiende dikke 10!
Prima geholpen.
overzichtelijke winkel met top…
Mooie overzichtelijke winkel met top merken.prima geholpen bij het maken van de juiste keus.
Fiets wordt netjes afgeleverd en geeft vertrouwen voor de nazorg.
uitstekend geholpen en geadviseerd door…
uitstekend geholpen en geadviseerd door de heer Michel Rattink in Nijmegen. Twee e-bikes gekocht de spart D-rule energie
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.