See what reviewers are saying
Nog nooit zulke slechte lelijke trui ontvangen voor 40€ ! Zelf terugsturen naar China ! Eigenlijk zouden we klacht moeten indienen, zo misleidende foto’s een echt schande. Ik heb nu mijn lesje gelee... See more
IK CHECK ALTIJD VOORDAT IK IETS BESTEL. DIT KEER HELAAS NIET. NOOIT IETS BESTELLEN VIA DEZE SITE! LEVERING DUURT EINDELOOS ( DROPSHIPPING) KLEUREN KLOPPEN NIET, SLECHT MATERIAAL. TERUGSTUREN NAAR CHI... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Ik heb maanden geleden een wikkeljurk…
Ik heb maanden geleden een wikkeljurk besteld. Rond 35 Euro. duurde heel lang, toen ik vroeg waar die blijft kreeg ik wel een mail met antwoord, excuses etc. het zou zsm verstuurd worden. Ik heb niets ontvangen, nog een keer geïnformeerd. Toen kreeg ik de mededeling dat die jurk er niet meer was, ik kon wel iets anders uitzoeken maar hun website is niet meer in de lucht. Oplichterij, tot op heden geen jurk en geen terugbetaling,
Opgelicht...
Het duurde maanden voordat ik het bestelde jurkje ontving en toen bleek het een ander product te zijn dan op de foto, en ook nog eens van erg slechte kwaliteit. Ik heb hierover gemaild, en kreeg als reactie dat ik de bestelling kan retourneren naar China. Het bedrijf lijkt Nederlands, maar het hangt jammer genoeg van oplichting aan elkaar. Niets meer bestellen dus!
Betaling nog steeds niet ontvangen
Het is nu 2 december en ik heb op 6 november jl de zeer slechte spullen teruggestuurd naar China maar nog steeds niet mijn geld terug.
Enorme rotzooi uit China en na…
Enorme rotzooi uit China en na terugzenden hoor je nooit meer iets!
Oplichters!
Nooit toegekomen en nooit geantwoord op…
Nooit toegekomen en nooit geantwoord op verschillende mails
Gebreid poezenvest werd polyesther vest......
Op de foto en in de omschrijving werd een gebreid poezenvest aangeboden. Wat na een maand werd bezorgd is een plastic vest dat nog geen € 5 waard is. Heb het bij de kringloop gebracht.
Dit zijn Chinese oplichters, niet bestellen!
Verkeerde schoenen geen leer en andere…
Verkeerde schoenen geen leer en andere kleur dan was besteld opsturen naar China op eigen kosten wie heeft de verkeerde kleur gestuurd dus dan moeten ze ook kostenloos vergoeden
Troep
Op Pinterest wordt de schijn gewekt dat dit een Nederlands bedrijf is.
Gewoon Chinese producten. Niet dat die altijd slecht zijn, maar dit is echt rotzooi.
Retour kostte me meer dan 20 euro. Zeer ontevreden.
het bestelde artikel is totaal anders…
Het bestelde artikel is totaal anders dan op het plaatje, behoorlijk misleidend. Ik heb een vest besteld, op de foto is duidelijk te zien dat het een gebreid vest is. Het gestuurde artikel is van synthetische stof en de kleuren komen ook niet overeen. Ik heb t in de textielbak gegooid, jammer, het zag er zo leuk uit! Bij het retourneren moet je het naar China of Frankrijk sturen met de daarbij behorende kosten. Ik koop hier nooit meer
Ik zit al vanaf half juni op mijn…
Ik zit al vanaf half juni op mijn bestelling te wachten. Ze geven antwoord op mijn mails maar niet het antwoord waar ik iets aan heb. Kan naar m’n geld fluiten. Het zijn oplichters, niet bestellen!!
Waardeloos product
Waardeloos product. 34 euro betaald voor een korte broek, niet meer dan vijf euro waard, waardeloze stof. Er nog: terugsturen naar China!, Kost € 19,95 dus dat is geen optie niet kopen!
Ik heb de gebreide poezenvest echter…
Ik heb de gebreide poezenvest echter dit bleek een goedkope Chinese nylon vest te zijn van nog geen €8 inkoop! Pure oplichterij.
Nooit ontvangen
Nooit ontvangen. je wordt met berichtjes zoet gehouden....
Niks ontvangen
Kreeg bericht, jurkje is onderweg. Dat is nu een week geleden. Mail gestuurd, waarop ze binnen 24 uur zouden reageren, maar geen antwoord. Ook op de 2e mail niet. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben..
Nog nooit zulke slechte lelijke trui…
Eigenlijk zouden we klacht moeten indienen, zo misleidende foto’s een echt schande. Ik heb nu mijn lesje geleerd nooit meer online kopen.
Je wordt belazerd
IK CHECK ALTIJD VOORDAT IK IETS BESTEL. DIT KEER HELAAS NIET. NOOIT IETS BESTELLEN VIA DEZE SITE! LEVERING DUURT EINDELOOS ( DROPSHIPPING) KLEUREN KLOPPEN NIET, SLECHT MATERIAAL. TERUGSTUREN NAAR CHINA TE DUUR!
Andere jurk geleverd dan ik had…
Andere jurk geleverd dan ik had besteld. Terug sturen is mogelijk voor eigen kosten.
Doe ik dit niet, en houd ik de jurk dan krijg ik 20% van de koopsom vergoed! Wat een lachertje.
Bestel hier nooit iets, hele slechte service!!
slechte ervaring niet bestellen
Ik heb twee jurkjes besteld bij deze webshop, de kwaliteit is slecht en de maten kloppen totaal niet. En lijken dan ook niet op de foto's van de website.
Toen ik wilde retourneren kreeg ik te horen dat het retour moet naar China. dit is belachelijk duur.
Dit is misleidende verkoop en dropshipping - oplichting. geen aanrader trap er niet in!
juliascheer.com is niet te vertrouwen
Een jurk besteld voor een belangrijke…
Een jurk besteld voor een belangrijke gelegenheid. Na 4 weken en hele slechte communicatie krijg ik een verschrikkelijk lelijke jurk binnen van zo een slechte kwaliteit! Dan is €42 een hoop geld. Bij retourneren willen ze foto’s van je pakket, artikel etc. Dom van mezelf maar de retourkosten moet je ook zelf betalen. Naar China 😳….. ik ben benieuwd of het pakket bij hun aan zal komen. Ik gok van niet. Zal hier NOOIT meer iets bestellen.
Jurk geroutineerd. Ik moest €21 betalen. Ze bleven ook aandringen en zou uiteindelijk 30% korting krijgen wanneer ik de jurk (die in mijn ogen niet meer dan €5 waard is) zou houden. 🤞🏻 dat het pakket aankomt en ik toch nog wat terug krijg 🤬
5 weken geleden een bestelling…
5 weken geleden een bestelling geplaatst, nog steeds niets ontvangen. Waardeloze communicatie, onduidelijk of er überhaupt nog iets komt. Mijn advies ; bestel hier niets
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.