Juristhuset Advokater Reviews 10

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

1. Counselor

Written by the company

Nogle advokatkontorer vælger at have et eller to specialområder, som de så har fuld fokus på. Men i Juristhuset vælger vi at have fuld fokus på klienten og lige præcis hans eller hendes særlige situation.

2.4

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Forfærdelig advokat (Erik)

Forfærdelig advokat (Erik)
Spiller meget sød i starten og forstående lige indtil sagen nærmer sig en afgørelse, så kommer grådig advokat frem.
Self skal en advokat har penge for hvad han laver, men ikke en advokat skal have IKKE have 80-90% af kagen. Kan kun sige hold jer langt væk, fordi I vil fortryde det.

April 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Find en anden advokat og spar dig selv for en masse 💸

Min oplevelse med advokat Erik Gravgaard har været skuffende. Jeg oplevede gentagne afbrydelser under samtaler telefonisk, hvilket gjorde det svært at forklare min sag ordentligt. Tonen virkede til tider nedladende, og jeg savnede en respektfuld og ligeværdig dialog. Ingen fremdrift i sagen man blev selv nød til at skubbe til Erik . Som klient forventer man klar rådgivning, struktur og effektiv opfølgning – noget jeg desværre ikke følte blev leveret tilfredsstillende.
Samlet set levede forløbet ikke op til mine forventninger, hverken kommunikativt eller professionelt.

September 9, 2025

Professionel løsning.

En simpel uenighed om et køleskab, hvor den udenlandske producent nægtede enhver form for godtgørelse / erstatning, blev hurtigt, professionelt og effektivt løst af Juristhuset. Tak.

June 6, 2025

De har lurat mig

De har lurat mig, varning , försäkringsbedrägerier hela tiden

May 6, 2025
Juristhuset Advokater logo

Reply from Juristhuset Advokater

Vi kender intet til Nina. Hun har ikke været klient hos os og vi har derfor ikke ydet advokatbistand til Nina.

Kan det tænkes, at Nina har haft med en svensk virksomhed at gøre, som også hedder Juristhuset ?

Rated 5 out of 5 stars

Jeg giver Erik Gravgaard og Juristhuset mine varmeste…

Jeg giver Juristhuset mine varmeste anbefalinger.

I en situation hvor hele tæppet er trukket væk under mig, er, og har Erik Gravgaard været en utrolig støtte. Han har gennem mere end et år været på min sag, og altid været helt klar i spyttet for at guide, og støtte mig.
Erik Gravgaard rummer en professionel empati, hvor ærlige ord kan fordøjes, selvom de ikke er rosen røde.
Under hele forløbet ( som desværre ikke er helt afsluttet endnu ) har Erik Gravgaard brugt oceaner af tid på at hjælpe, også når jeg selv har været tæt på at give op.
Tusind tak Erik for dit store arbejde. Du bliver ALDRIG glemt.

November 22, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Bedste beslutning at hyre juristhuset

I mit livs værste krise - stødte jeg på juristhuset.
De har objektivt, sagligt og med kæmpe faglighed støttet og hjulpet mig igennem - og vundet min sag.
Kæmpe respekt for deres indsats og omhu - mine allerbedste anbefalinger og ros til juristhuset.

July 1, 2022

Grundig vejledning. Anbefaling herfra

I en sag vedr. hestehandel, hvor sælger har solgt mig en hest, med mange skjulte handelsfejl, har jeg benyttet Juristhuset. Jeg har fået grundig vejledning og god hjælp. Jeg oplever Stine Helles som en fremragende advokat. Meget professionel, bred viden, og med hjerte! Tak til Juristhuset, for god behandling og hjælp i min sag. Ved behov vil jeg til enhver tid benytte "Hesteadvokat e-jura dk" hos Juristhuset igen.

June 9, 2022
Rated 1 out of 5 stars

dårlig advokat erik gravgaard var…

dårlig advokat erik gravgaard var næsten et år om at komme igang med sagen,som han uden årsag og resultat efter 8-10 dage afsluttede,spild af tid og penge .intet fokus.han sagde også sagen skulle for en dommer hvad den heller aldrig kom.

May 10, 2021
Juristhuset Advokater logo

Reply from Juristhuset Advokater

Som advokat er man forpligtet til ikke at føre unødige sager.

I denne sag, var der desværre tale om at klienten ikke havde nogen sag, der kunne vindes og derfor måtte jeg meddele klienten at jeg ikke kunne føre sagen.

Klienten blev meget skuffet og syntes at det var meget uretfærdigt, men sådan kan juraen en gang imellem være.

Jeg har aldrig modtaget en klage fra klienten ogf klienten har under alle omstændigheder blot kunnet indgive en klage til Advokatnævnet.

Rated 5 out of 5 stars

FremragendeAdvokat Erik Gravgaard hær været en…

Advokat Erik Gravgaard hær været en meget stor hjælp i forbindelse af udfærdigelse af testamente. Han var meget sympatisk og hurtig til at forstå og finde løsning på de spørgsmål jeg havde. Jeg vil helt klart bruge ham som advokat igen, også ved andre juridiske problemstillinger.

May 3, 2021

Take a closer look