Rosliny sztywno zabezpieczone w paczce, mimo tego 1 z 8 roślin miała połamane galazki reszta ok, kwiaty dotarły do mnie bezpiecznie, były w świetnej kondycji. Supertunia bubblegum dosyć wiotka i wybie... See more
See what reviewers are saying
Supertunie Vista są każdego roku ozdobą mojego ogrodu. Teraz też sadziłam po jednym kwiatku do wiszącej doniczki o średnicy 27 cm. Sadzonki bardzo ładne, zdrowe, dobrze ukorzenione i też bezpiecznie z... See more
Company details
Written by the company
Żyj szczęśliwie = Żyj kwiatowo
Contact info
Gościnna 1, 86031, Jarużyn, Poland
- shop@juszczakogrodnictwo.pl
- juszczakogrodnictwo.pl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Łatwa opcja zamówienia ,bezproblemowa…
Łatwa opcja zamówienia ,bezproblemowa obsługa i pomoc ,sprawna i bezpieczna przesyłka roślin
Sadzonki piękne
Sadzonki piękne. Jestem bardzo zadowolona. Zamieniłabym tylko sposób pakowania bez używania pianki do zabezpieczenia przemieszczania się roślin w opakowaniu podczas transportu. Podczas wyciągania roślin z pudełka można je bardzo uszkodzić. Wiedzę tutaj inne skuteczne sposoby zabezpieczania roślin na czas transportu. Jakość roślinek na najwyższym poziomie. Dziękuje. Mimo sposobu pakowania daję najwyższą ocenę. To możnaa zmienić i udoskonalić.
Rośliny zgodne z zamówieniem polecam
Jestem Waszą stałą klientką
Jestem Waszą stałą klientką. Obsługa na najwyższym poziomie. Rośliny zakupione u Was zawsze pięknie rosną. Supertunie, to mistrzostwo. Wszyscy je u mnie podziwiają. Polecam Wasze ogrodnictwo rodzinie i znajomym. W poniedziałek byłam u Was z koleżanką, która przyjechała do mnie z odległej miejscowości i była zachwycona. Kupiła sporo roślin i już umówiła się ze mną, że przyjedzie w maju i znowu Was odwiedzimy.
Dziękujemy
Super
Witam serdecznie.
Zamówione roślinki otrzymałam w idealnym stanie. Zgodne z zamówieniem, i pięknie zapakowane.
Bardzo polecam sprzedawcę.
supertunia czarna dziura
supertunia czarna dziura są piękne, przesyłka dobrze zapakowana
Marketingowa porażka!
1. Wygląda na to że Państwo Juszczak zapomniało o moim zamówienie- odezwali się dopiero gdy wysłałam wiadomość z zapytaniem o realizację
2. Zaproponowali mi inny kolor niż zamówiony, niestety nie tak atrakcyjny
3. „Nie zauważyli” a po rozmowie nadal nie zwrócili mi różnicy w cenie opłaconych a dostarczonych sadzonek!
Zdrowe sadzonki, szybko rosną
W tym roku sadzonki kwiatów były większe i gorzej zniosły podróż, dużo gałązek się połamało, a ziemia była lekko przesuszona. Pomimo to, po nawodnieniu, posadzeniu, po dwóch dniach sadzonki odzyskały pełen blask, rosną jak na drożdżach i cieszą oko. Dziękuję i polecam serdecznie wszystkim! Do zobaczenia w przyszłym roku!
Rośliny doskonale zabezpieczone w…
Rośliny doskonale zabezpieczone w transporcie, pierwszy raz zamawiałam internetowo rośliny ale jestem pod wrażeniem, polecam absolutnie szczególnie, że jakość roślin doskonała
kwiatki super
kwiatki super , w tym roku trzeba było trochę dłużej na nie poczekać- dotarły
Przesyłka kiepsko zapakowana
Przesyłka kiepsko zapakowana. Karton powinien być twardszy. Byle jak oklejona zwykłą taśmą przeźroczystą. :( :(
Brak było informacji zwrotnej o tym
Brak było informacji zwrotnej o tym, że zamówienie zostało przyjęte do realizacji i terminie wysyłki. Po dwóch dniach zdecydowałam się na kontakt telefoniczny.
Kwiaty przyszły bardzo dobrze zabezpieczone. Sadzonki bardzo dorodne, w dobrym stanie.
Dziękuję ♥️
Dziękuję za śliczne kwiatki, wszystko super zapakowane, kontakt bardzo szybki, wyjaśnione wszystko przez telefon. Pan bardzo pomocny i miły. Polecam 🙂
Brak informacji o braku produktu
Kontakt e-mail ok, kontakt tel ok chociaż stalenia telefoniczne i obietnice gdzieś po drodze umknęły. Potwierdzenie przyjęcia zamówienia przedsprzedaży i po określonym terminie realizacji miesiąc minął aż zadzwoniłam i okazało się że jeden z produktów jest już niedostępny. O takich rzeczach informacje się kupującego, następnie negocjacje w zmianie koloru i,,, dostaję zastępczy kolor ale w innej odmianie. Kolejny tel z zapytaniem dlaczego inna odmiana i kolejna zmiana w zamówieniu. Na szczęście w końcu przyszła taka jak ustaliliśmy finalnie. Sprzedającemu na plus liczy się, że pomyloną odmianę nie kazał zwracać.
Witam otrzymałam przesyłkę supertuni
Witam otrzymałam przesyłkę supertuni. Przesyłka perfekcyjnie zapakowana. Roślinki zdrowe duże piękne. Nie zawiodłam się. Wszystko na złoty medal. Polecam serdecznie.
Sadzonki piękne o bardzo ładnie…
Sadzonki piękne o bardzo ładnie zabezpieczone w transporcie
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.