Meer dan 5 sterren waard! Heel lang nagedacht en getwijfeld over de perfecte foto. Heel geduldig bleef Anneleen me altijd te woord staan met tips en aanpassingen. Ons XL-portret hangt in de in... See more
See what reviewers are saying
Juuniek passeerde gesponsord op mijn Instagram waardoor ik al argwanend was en dacht dat het een “vals profiel” was. Met een bang hartje deed ik toch zelf even de configurator & stuurde ik een ber... See more
2025 was voor ons een jaar vol liefde en mijlpalen: de geboorte van onze tweede dochter en onze prachtige trouwdag. We hadden zoveel mooie trouwfoto’s, maar konden gewoon niet kiezen… tot we bij J... See more
In eerste instantie was ik sceptisch en wist ik niet wat ik moest verwachten, maar toen ik het eenmaal binnen had werd het duidelijk. Dit zijn echt gave cadeaus om weg te geven of te krijgen
Company details
Written by the company
Jouw dierbaren en herinneringen vastgelegd in een uniek houten lijnportret, ontworpen op basis van jouw foto. 🤎
Contact info
Doorstraat 12, 3850, Nieuwerkerken, Belgium
- info@juuniek.be
- juuniek.be
Uniek portret!
Vanaf het moment dat ik via via een houten lijnportret van Juuniek zag, was ik verkocht! Het contact met Anneleen verloopt supervlot, ze geeft raad indien je vragen hebt en niets lijkt te veel om aan te passen aan de lijntekening om ze helemaal naar je zin te krijgen. Ik heb intussen al 3 portretten besteld, 2 om als cadeau te geven en eentje voor mezelf! En ben er helemaal blij mee, zoiets (ju)uniek is altijd mooi om in huis te hebben!

Mooiste Moederdagcadeau
Waaw wat een mooi en tastbaar aandenken aan ons gezinnetje. Het mooiste cadeau voor Moederdag dat ik me kon wensen.

Prachtig, (Ju)uniek
Vlotte, open communicatie en zeer vriendelijke service. De deadline voor de pre-moederdagactie was door een misverstand al verstreken, maar toch nog een preview kunnen opvragen voor de definitieve bestelling. Van twee foto’s werd een mooi geheel gemaakt.
Het resultaat is prachtig en (Ju)uniek! Al heel veel complimenten over gekregen. Dank u dank u dank u!

Super goeie ervaring gehad
Super goeie ervaring gehad. Er wordt geluisterd naar de wensen. En zo vriendelijk. Bedankt is een super mooie herinnering.

Prachtig
Zeer prachtig resultaat. Vlotte communicatie en correcte verzending. Een aanrader!

Mijn 3 hondjes…
Mijn 3 hondjes krijg ik niet mooi samen op 1 foto. Juuniek krijgt ze wel perfect samen in 1 houten lijntekening adhv verschillende foto’s!😍 Dit krijgt een mooi plekje in mijn huis. Super hard bedankt voor de goede service!

Reply from Juuniek
Ons kostbaarste portret vereeuwigd door Anneleen
Ik wilde iets moois in huis dat ons gezinnetje vertegenwoordigde. Een gezinnetje van 4 in ons hart, in het dagelijkse leven helaas maar met 3 want wij moesten tijdens onze zwangerschap op 27weken afscheid nemen van ons dochtertje Céline. Dit was dan ook de enige gezinsfoto die we hebben waarop we compleet zijn. Anneleen heeft deze voor ons o zo kostbare foto omgezet in een prachtige lijntekening. Perfect van de 1e keer. We bestelden dan ook direct het grote houten lijnportret en hebben traantjes gelaten wanneer hij thuis toekwam. Prachtig! Ik kijk ernaar uit om deze binnenkort eindelijk te kunnen ophangen in ons huisje. Dankjewel Anneleen want dit portret biedt ons zoveel troost en doet ons elke keer we ernaar kijken terugkijken naar het moment waarop ik met mijn zoontje op schoot mijn dochtertje in mijn armen en liefdevol omarmd door mijn vriend voor 1 keer ons gezinnetje helemaal compleet had.

Prachtige paasmandjes ontvangen
Prachtige paasmandjes ontvangen! Goede en duidelijke communicatie

Mooie producten
Mooie producten, verzorgde verzending, snel antwoord op berichten. Top service!

Top service
Top service, geen enkele vraag is te veel, er wordt echt met je mee gedacht en geluisterd naar al jouw wensen. De producten zijn zeer mooi afgewerkt en zijn daarnaast ook echt van kwaliteit. Heel blij dat ik Juuniek heb ontdekt!

Reply from Juuniek
Een uniek en liefdevol gemaakt kunstwerk!
Wat een fantastische ervaring! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en persoonlijk geholpen bij het maken van keuzes voor ons houten lijnportret. Ik werd stap voor stap op de hoogte gehouden van het proces, wat het extra fijn en betrokken maakte.
Het eindresultaat? Prachtig! Helemaal ons ding en met zoveel zorg gemaakt. Dit stuk krijgt een speciaal plekje in ons huis.
Anneleen is enorm hartelijk en zorgt ervoor dat elk contactmoment aangenaam is. Ze voegt zelfs kleine extraatjes toe, zoals een lief kaartje, waardoor de hele ervaring nog specialer voelt.
Kortom: we zijn méér dan tevreden met onze aankoop bij Juuniek en raden het iedereen aan!

Reply from Juuniek
Anneleen maakte voor ons een houten…
Anneleen maakte voor ons een houten lijntekening van een foto waar ik ons dochtertje borstvoeding geef. Een mooi aandenken aan een onvergetelijke tijd. Het houten kunstwerk is heel mooi afgewerkt. Er was een fijne en vlotte communicatie. Kortom, niets op aan te merken! 😍

Een echte aanrader
Hele snelle reactie! Goed geholpen met het kiezen van de foto !
Heel mooi resultaat gekregen 🥰

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.