Kaffeblomsten ved Helena Reviews 9

1. Florist
  2. Coffee Store
  3. Flower Delivery

Written by the company

Kaffeblomsten tilbyder friske håndbundet buketter, altid på køl din garanti for god holdbarhed. Forhandler håndristet kaffe fra Stellini Kaffe et mikro risteriet - når kaffen skal smage af mere uden at være bitter Modtager gerne bestillinger på alt fra vugge til grav og hjælper gerne med spændende opgaver såsom borddekorationer eller andet til festlige lejligheder! Bringer ud på Fyn

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg køber Espresso Stellini XXII med…

Jeg køber Espresso Stellini XXII med jævne mellemrum og kan enorm godt lide bønnerne. Prisen er rigtig god sammenlignet med hvad prisen er på tilsvarende bønner ud i byen eller on-line butikker, og behandling af ordren er meget professionelt.

April 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kaffeblomsten har virkelig god…

Kaffeblomsten har virkelig god kundeservice! Ved en tidligere bestilling var jeg kommet til at trykke “afhent i butik” - kort efter blev jeg ringet op af en medarbejder, der lige ville sikre sig at dette var rigtigt, hvilket det selvfølgelig ikke var. Differencen blev betalt og min kaffe kom et par dage efter 👍🏼

April 17, 2026

Reply from Kaffeblomsten ved Helena

Takker for de flotte ord, og ja Kaffeblomsten´s service går altid på at sikre alt er afstemt og der ingen misforståelser er. Ser frem til at kunne levere mere frisk håndristet kaffe :-)

Rated 5 out of 5 stars

Smuk buket tilpasset lejligheden.

Smuk buket tilpasset lejligheden.
Og så fint med billeder tilsendt direkte, så man både kunne se buket og levering.

April 15, 2026

Reply from Kaffeblomsten ved Helena

Tusind tak, så dejligt at kunne hjælpe med at give og især noget som passer. Og ja her giver vi altid høj servicen så selvom man "blot" er køber også kan følge med i forløbet, glæder mig til at kunne hjælpe en næste gang.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil varmt anbefale Kaffeblomsten og…

Jeg vil varmt anbefale Kaffeblomsten og Helenas fantastisk flotte blomster. Jeg vil ligeledes rose deres fantastiske service, som virkelig overgår det de store blomsterudbringnings virksomheder præstere. Jeg blev under hele forløbet informeret og kunne følge status på ordren, og fik tilslut et flot billede af blomsterne jeg havde købt og et hvor de blev leveret ved modtagers dør... kæmpe tak for det..

April 13, 2026

Reply from Kaffeblomsten ved Helena

Tusind tak Isabel, det varmer altid at høre det man gør betyder noget. Giver altid den bedste service muligt - ser frem at kunne hjælpe en næste gang.

Rated 5 out of 5 stars

Hicieron un bonito ramo de flores

Hicieron un bonito ramo de flores, llegó a tiempo el pedido, la tarjeta personalizada y escrita a mano y el repartidor fue muy amable. Todo eso lo pude hacer desde España

March 28, 2026

Reply from Kaffeblomsten ved Helena

Muchas gracias por su amable reseña. Agradecemos enormemente haber podido cumplir sus deseos y brindar un servicio adicional para que la experiencia fuera perfecta tanto para el comprador como para el destinatario. Esperamos volver a verle pronto.

Handler gerne ved Kaffeblomsten igen

Hjælpsommer og søde og den buket vi bestilte blev leveret som aftalt.

February 23, 2026

Reply from Kaffeblomsten ved Helena

Tusind tak for den flotte anmeldelse, vi vil glæde os til at opfylde ønsker når der kommer en næste gang.

Meget smuk bårebuket

Bestilte en bårebuket, som var meget smuk, modtog et billede af den, hvilket jeg aldrig har oplevet før, som gør at jeg helt klart vil bestille/købe blomster der igen.
De får de varmeste anbefalinger herfra.

November 22, 2025

Reply from Kaffeblomsten ved Helena

Tusind tak for de smukke ord, og ja jeg vil gerne sikre, at køber får del af oplevelsen så derfor sender vi altid billede af buket. Ser med glæde frem til at kunne hjælpe igen 🧡

Rated 5 out of 5 stars

En flot og personlig service

Jeg fik til opgave at bestille en buket til en ansat, noget jeg har gjort mange gange før. Det var dog en ualmindelig venlig og flot service lige denne blomsterbutik ydede. Derudover var buketten virkelig smuk.

November 11, 2025

Reply from Kaffeblomsten ved Helena

Takker mange gange og ja her er service ikke en selvfølge, det er noget der gerne ydes så det føles ekstraordinært. Ser frem til at kunne hjælpe en anden god gang.

Rated 5 out of 5 stars

Den største anbefaling her fra.

Den største anbefaling her fra.
Perfekt levering af den flotteste buket
Af hjertet tak 💐🧡

November 3, 2025

Reply from Kaffeblomsten ved Helena

Tusind tak for dele den gode oplevelse, Kaffeblomsten sætter en ære i at levere god service hvergang. Vil glæde os til at kunne opfylde igen en anden god gang.

Take a closer look