Kaffemissionären Reviews 60

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Bemötandet, förhållningssättet och smakupplevelsen. Det som jag gärna skulle vilja se mer är historia kring hur vi druckit kaffe i Sverige de senaste 50 åren men också mer siffror kring kokning av kaf... See more

Rated 4 out of 5 stars

Kaffet förtjänar full pott, men skulle vilja kunna välja utlämningsställe för leveransen.

Rated 5 out of 5 stars

Trevlig förpackning och hälsning! Bra kaffe även om jag upplever att det behöver "överdoseras" lite (8 gram per deciliter vatten istället för 6, typ) för att bli smakrikt och balanserat. Synd att så m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kaffemissionären.se överträffade mina förväntningar! Jag älskade verkligen att utforska deras olika kaffesorter, och den snabba leveransen gjorde hela köpupplevelsen så enkel. Mitt köp var definitivt... See more

Company details

1. Coffee Store
  2. Coffee Roasters
  3. Gift Shop

Written by the company

Kvalitén på alla Kaffemissionärens bönor tillhör topp 5-procent i världen och kallas för ”specialkaffe”. Men egentligen är det inget special med specialkaffe. Att kaffeodlingarna harmoniserar med vår planet, att människorna som arbetar där får schysst betalt och att varje kopp som vi dricker är både god och snäll mot våra kroppar är en självklarhet. Det är den hållbara vägen om vi vill kunna dricka kaffe även i framtiden. Tack för att du är med och bidrar till Kaffemissionärens vision att göra Sverige till världens godaste kaffeland. Välkommen till en smakvärld full av nyanser!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Gott och noga utvalt kaffe

Gott och noga utvalt kaffe, toppenbra service. Kaffemissionären har en fingertoppskänsla för alla delar av god service och gott kaffe.

March 27, 2023

Reply from Kaffemissionären

Hej Jonna! Det gör mig glad i kaffesjälen att läsa dina ord. Jag får energi att fortsätta missionera, för att skapa medvetenhet kring bönhört kaffe! Välkommen tillbaka för påtår! Kaffet gott, allt gott /Viktor, grundare

Finfina kaffebönor!

Vill man ha specialkaffe så är detta verkligen ett bra ställe att köpa det på; snabb leverans och finfina kaffebönor samt inte minst en trevlig, kunnig och serviceminded Viktor!

March 11, 2023

Reply from Kaffemissionären

Tack för det fina omdömet Lena. Det gör mig glad att du uppskattar att köpa kaffet på nätet. En glädje att få glädja! Varmt (och bönhört) välkommen tillbaka för påtår!
Viktor, grundare av Kaffemissionären

Kaffet gott

Kaffet gott, Allt gott!

March 12, 2023

KAFFET GOTT, ALLT GOTT! /Viktor

Rated 5 out of 5 stars

Gott kaffe med "en tanke" och snabba…

Gott kaffe med "en tanke" och snabba leveranser!

December 8, 2022

Reply from Kaffemissionären

Kul att du uppskattar kaffet! Och inte minst att du snappar upp vår "tanke" bakom! Det är vad mottot "Kaffet gott, allt gott" handlar om.
/Viktor, grundare Kaffemissionären

Bästa kaffet

Viktor är supertrevlig och han levererar det bästa kaffet!

November 30, 2022

Reply from Kaffemissionären

Tack för de fina orden. Det är en glädje att få förmedla det goda kaffe som kaffebönderna tar fram åt oss! Kaffet gott, allt gott! /Viktor

Reply from Kaffemissionären

Det gör mig lika glad varje gång någon uppskattar kaffet så mycket som du! Varmt välkommen tillbaka för påtår.

Kaffet förtjänar full pott

November 27, 2022

Reply from Kaffemissionären

Tjenare Jonny! Det glädjer mig att höra att du ger kaffet full kopp! ...Förlåt, full pott! Jag tar till mig av din önskan kring att kunna välja ställe att hämta ut på (hade jag också velat när jag beställer grejor). Min gode kusin som skickar åt mig, ska se vad jag kan göra framöver. Fram till dess, så skickar jag. ett mejl till dig så kan du säga där var du vill hämta ut, så ska vi se om det går att ordna manuellt! Kaffet gott, Allt gott!

Fantastiskt specialkaffe!

Fantastiskt gott specialkaffe! Snabb leverans och trevlig korrespondans över e-post när jag hade frågor. Nu har jag bunkrat upp med mitt favoritkaffe men kommer tveklöst att handla här igen! :)

October 9, 2022

Reply from Kaffemissionären

Tack för de bönhörda orden, Mikael! En glädje att få ha dig som kund och du är varmt välkommen tillbaka. Ps. Gott val att bunkra Högre Makter #2. Ett sällan skådat (eller smakat) kaffe! Kaffet gott, allt gott! /Viktor, grundare

Rated 5 out of 5 stars

Kaffemissionären Viktor gör ingenting halvdant..

Kaffemissionären Viktor gör Ingenting halvdant. Kan du det där med kaffe kommer du känna dig bönhörd vad du än testar. Är du vilsen hjälper han till med att guida dig rätt.
Att du, på det, får service i världsklass med maxad passion är en bonus!
Löp och köp, du kommer inte bli missnöjd!

August 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super duper gott kaffe och bra service

Super duper gott kaffe och mycket bra service med bra leveranstid.

Speciellt gott - specialkaffe.

August 9, 2022

Reply from Kaffemissionären

Tack Omed, en glädje att höra att du tycker om kaffet! Varmt välkommen tillbaka för påtår, tretår och pintår! (googla).
/Viktor, grundare av Kaffemissionären

Rated 5 out of 5 stars

Utmärkt kaffe och service!

Alltid snabb- och mycket trevlig kommunikation. Beställningar går snabbt och kaffet är fantastiskt gott. Rekommenderar starkt Kaffemissionären - oavsett om du är i början av kaffekarriären eller van och bortskämd med kvalitetskaffe!

August 7, 2022

Reply from Kaffemissionären

Tack själv, en glädje att få förmedla toppkaffe till en uppskattande kund! Varmt välkommen tillbaka för påtår!
Allt gott!
/Viktor, grundare av Kaffemissionären

Rated 5 out of 5 stars

Har öppnat upp en helt ny kaffevärld!

Innan jag testade detta kaffe drack jag alltid med mjölk då jag trodde att allt kaffe hade en bitter eftersmak. Men så testade jag Kaffemissionärens kaffe och det öppnade upp en helt ny kaffevärld för mig! Jag har inte haft en droppe mjölk sedan första koppen och jag hade ingen aning om hur gott kaffe faktiskt kan smaka. Nu finns det ingen återvändo och jag njuter verkligen av kaffet idag!
Alla smakerna är jättegoda, men Fruktbar är min absoluta favorit.

August 6, 2022

Alexander,
Det gör mig oerhört glad i kaffesjälen att få ha varit med och öppnat dörren till nutidens och framtidens kaffe. Många säger precis som du och precis som jag själv en gång upptäckte: Vi visste inte att kaffe kunde smaka så här, förrän det kom i vår väg. Välkommen tillbaka för nya beställningar och jag önskar dig många goda koppar i sommar! Kaffet gott, allt gott. /Viktor, grundare av Kaffemissionären

Rated 5 out of 5 stars

Har beställt flera gånger både till mig…

Har beställt flera gånger både till mig själv och som presenter. Alla jag bjuder det på blir lika positivt överraskade. Sveriges bästa kaffe!

August 3, 2022

Reply from Kaffemissionären

Eller hur! Handkvarn, presskanna och kaffe – hur skulle det kunna gå fel i 30-årspresent? Tack för dina beställningar och välkommen tillbaka när nästa födelsedag ska räddas. Eller för påtår till dig själv! Kaffet gott, allt gott. /Viktor.

Jag har blivit bönhörd!

Det är svårt att hitta en mer inspirerande kaffekille än Viktor. Fantastiskt kaffe och strålande service!

August 3, 2022

Reply from Kaffemissionären

Vad glad jag blir, Johan! Tack för ett fint omdöme. Och tack för dina återkommande kaffeköp! Kaffet gott, allt gott /Viktor

Toppklass!

Suveränt kaffe helt enkel. Innovativa blandningar också om man vill ha det. Toppklass!

August 2, 2022

Reply from Kaffemissionären

Tack David! Det är en fröjd att få förmedla kaffe och inte minst när vi fått möjlighet att snacka om upplevelsen efteråt! Kaffet gott, allt gott! /Viktor

Perfekt present

Perfekt present. Enkelt att administrera ...presenten levererades...alla nöjda ..!

June 21, 2022

Reply from Kaffemissionären

Hej Lena! Vad roligt att höra att du är nöjd! Bönhört välkommen tillbaka för att köpa fler presenter snart. Och kom ihåg att handla de bästa presenterna till dig själv också :)
Allt gott!

Fantastiskt kaffe

Fantastiskt kaffe, svårt att inte bli fast! Mina favoriter just nu är Fruktbar och Koffeinfri rackare. Har även gett bort många påsar i present och det har alltid varit en väldigt uppskattad present. Kan varmt rekommendera Kaffemissionären!

June 18, 2022

Reply from Kaffemissionären

Tack för ditt fina omdöme, Danielle! Fantastiskt roligt att du också köper kaffet i present och ger bort. En riktig medmissionär för bra och schysst kaffe, helt enkelt! Varmt välkommen tillbaka till webbutiken när du behöver påtår igen!

Gott och spännande kaffe

Gott och spännande kaffe. Viktor inspirerar med engagerad välvilja. Jag är extra förtjust i kaffekvarnen som lyft min kaffestund till nya höjder.

June 17, 2022

Reply from Kaffemissionären

Tack Emelie för ditt fina omdöme. Jag gör ständigt mitt bästa för att inspirera. Och angående kvarnen (Timemore slim+): Jag är själv lika frälst som du!
Viktor

Kaffet gott, Allt gott!

Duktig och kunnig, har lärt mig massor om kaffe efter samtalat med Viktor, han kan sin grej! Vill man ha kvalitet så köp ifrån Kaffemissionären. Kaffet gott, allt gott

June 17, 2022

Tack för fina ord Robar! KAFFET GOTT, ALLT GOTT! /Viktor

Kaffet Gott Allt Gott!

Mötte kaffe-missionären och -konnässören Viktor i vår gemensamma hipsterort av en slump.
Han visade prov på djup kunskap, entusiasm, envetenhet, en kundomvårdnad utöver det vanliga, en vilja att både utbilda och öka medvetenheten kring kaffedrickandet i kombination med en bättre smakupplevelse. Hans produkter och Viktor som person och eldsjäl i samma företag är för mig vad som gör en perfekt helhetsupplevelse av någon som brinner för sin produkt och samtidigt drivs av en varm omtanke för sin kundkrets snarare än av vinstintresse. Tack Viktor för din service och smak!

June 16, 2022

Reply from Kaffemissionären

TACK Annelie, du berör mig med dina ord. Min (eld)själ känner sig sedd och det är såna här möten som ger mig kraft att fortsätta. Vi ses snart igen för en ny leverans. Kaffet gott, allt gott! /Viktor

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look