See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og god pris. Et av produktene jeg bestilte hadde en skade. Sendte de en epost og fikk tilsendt nytt produkt med en gang. Anbefales.

Rated 3 out of 5 stars

Har enno ikkje mottatt varen. Måtte purre 3 telefoner til Bring før eg fekk vite kor varen befinn seg. Den blir ikkje levert etter ønske så eg må vente 2veker til før eg mottar den.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice, gode oppdateringer angående sporing av pakken. Rask levering. Flotte produkter som allerede er tatt i bruk. Veldig fornøyd!

Rated 5 out of 5 stars

Rask respons og hurtig levering. Tok vare et par dager selv hit til Finnmark. Varene av god kvalitet som forventet...

Company details

1. Outdoor Furniture Store
  2. Fireplace Store
  3. Garden Furniture Shop
  4. Grill Store
  5. Sheepskin and Wool Products Supplier

Written by the company

Kahoy.no er en nettbutikk med møbler og tilbehør til uterommet. Vårt sortiment består blant annet av høykvalitets hagemøbler fra Hartman, utemøbler i tre, bålpanner, griller og lykter. Våre produkter er laget for å vare og for å ta tiden tilbake – perfekte til det stedet du vender deg til når du skal senke skuldrene og slappe av. Kahoy.no er en del av Hartman Nordic AS, som leverer hagemøbler og tilbehør til forhandlere i hele Norden. Hartman Nordic er en del av Hartman-konsernet, som har hovedkontor i Nederland og leverer hagemøbler over hele Europa. Vi er offisiell importør av höfats– og EcoFurn-produkter i Norge. Våre Michigan sedertremøbler lages av Moon Valley Rustics i USA, et selskap med røtter helt tilbake til 1928.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Veldig sen leveranse

Rask ekspedering, men veldig sen postgang

October 17, 2022

Reply from Kahoy

Hei. Takk for tilbakemeldingen - og beklager på vegne av vår transportør at denne leveringen har blitt svært forsinket. Selv om dette var utenfor vår kontroll har vi likevel refundert deg fraktkostnaden. Håper du blir fornøyd med varene 🙂

Rated 3 out of 5 stars

Hurtig levering ,men vanskelig…

Hurtig levering ,men vanskelig montering, da delene ikke passet helt sammen , måtte båre opp større hull + at det manglet 3 skruer.

August 8, 2022

Reply from Kahoy

Beklager å høre at du hadde problemer med monteringen. Vi håper at du kom i mål. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt hvis du trenger ytterligere hjelp eller deler som måtte mangle, så skal vi hjelpe deg 🙂

Rated 5 out of 5 stars

Flott hammock i kraftig sedertre.

Flott hammock i kraftig sedertre.
Manglet noen skruer.
Dette ordnet Hartman/Kahoy opp i raskt og smidig.
God kundeservice.

August 2, 2022

Reply from Kahoy

Takk for hyggelig tilbakemelding. Fortsatt god sommer!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look