Katharina er en meget dedikeret…
Katharina er en meget dedikeret behandler. Jeg oplevede behandlingen som meget rolig og professionel. Jeg giver hende derfor min bedste anbefaling.
KA HYPNOSIS/KATHARINA AREEWONG Is the name of a little company who can provide therapy. Katharina is a well known hypnotherapist and have worked more than 5 years with therapy. She is really sensitive so you are sure that all the unsaid is something she can put words on. Even when you aren't able to do it yourself. Katharina have a lot of background educations behind her and always up to date with new science. She have been working at a dentist in many years to remove fear from the patients who was scared of dentist treatments. She have her own clinic in the heart of Vejle, Denmark. But she provide online therapy in Danish/English. She have a lot of clients from different places and everybody who would get her as a therapist will meet a authentic warm person, who knows exactly how to release, meet and felt seen, in your problems and emotions.
Klostergade 1. 2 sal, 700, Vejle, Denmark
Jeg har har haft en rigtig god oplevelse
Hun var rigtig imødekommende og forstående og hendes Hypnose har hjulpet meget med min problemstilling

Reply from Kahypnosis
Jeg kan varmt anbefale Katharina! Hun er rolig, empatisk og virkelig dygtig til sit arbejde. Jeg følte mig tryg og forstået under hele forløbet. Allerede efter få sessioner mærkede jeg en stor positiv forandring. En fantastisk god oplevelse.

Reply from Kahypnosis
Jeg har gennem årene prøvet mange forskellige for behandling – men jeg har aldrig oplevet noget, der har haft så stor og mærkbar effekt som hypnosen hos Katharina. Hun er yderst professionel og ved præcis, hvad hun laver.
Allerede efter første session mærkede jeg en reel forandring. Det føltes som om, der blev ryddet op indeni – som om gamle mønstre og indre støj blev forløst. Katharina har en sjælden evne til at mærke ind, præcis hvor man er som menneske. Hun ser dig. Hun er skarp, handlekraftig og samtidig dybt empatisk.
Jeg er oprigtigt overvældet over, hvordan hun har kunnet arbejde med mig og skabe forandringer, jeg før ikke troede var mulige. Jeg kan varmt og fra hjertet anbefale Katharina, hvis du ønsker en dyb, ægte og transformerende rejse ind i dig selv.

Reply from Kahypnosis
Jeg fortryder jeg ikke gjorde det noget før! En gang hypnose og jeg er sluppet helt af med min højdeskræk! En skræk der har været så indgribende at jeg ikke har kunne sove på en førstesal, men det kan jeg nu! Nu kan jeg besøge det lokale udkigstårn uden at tænkes at jeg skal dø! Tak Katharina for din behandling og dit skønne skønne væsen!❤️

Reply from Kahypnosis
Katharina er fantastisk dygtig til sit fag.
Hun finder hurtigt frem til hvor "problemet" ligger og man kommer igennem en forunderlig rejse i ens sind, hvor hun på sin helt egen måde får løst eventuelle udfordringer.
Tryghed er nøgleordet her, for man føler sig tryg og sikker hele vejen igennem processen.

Reply from Kahypnosis
Jeg har afsluttet fire gange hypnose hos Katharina, og jeg nød hver gang hos hende. Det er det rareste rum at komme ind i og alt er trygt. Katharina er 100% til stede, og greb mig lige der jeg havde brug for det. Selvom det lyder skørt, føler jeg mig som et helt nyt menneske. Jeg vil anbefale hende til enhver 🥰

Reply from Kahypnosis
Tak Katharina. Jeg har været til en behandling for flyskræk, jeg var lidt spændt da jeg gik fra dig. Jeg testede din behandling ved at slæbe kufferterne frem og jeg fik ikke ondt i maven, der kom faktisk ikke nogle reaktion. Nu har jeg fløjet til Grand Canaria og hjem igen, uden angst, ondt i maven eller tårer. Jeg havde en følelse af at jeg sad i et tog og ikke i et fly.
Tusind tak Katharina for at hjælpe mig, nu er jeg allerede klar til at snuppe en ferie mere med fly. ✈️ 🙏🏻

Reply from Kahypnosis
Katharina kan noget helt specielt , jeg har haft ondt i min læn de sidste 10 år , efter 3 sektioner hos Katharina har jeg faktisk været smertefri , det er fantastisk 😊

Reply from Kahypnosis
Som deltager på kurset "Emotionel Corrective Release"-teknik har jeg haft den store fornøjelse at modtage en dybdegående og fagligt stærk træning hos Katharina Areewong.
Denne træning har ikke blot givet mig redskaberne til at hjælpe børn og unge med at bearbejde følelsesmæssige udfordringer, men også styrket mig som person og terapeut.
Katharinas enestående kombination af professionalisme, intuition og engagement har resulteret i en undervisning, der var skræddersyet til mine specifikke behov og læringsstil. Hendes evne til at se mig som individ og tilpasse undervisningen efter mine personlige blokeringer har gjort, at jeg nu kan tilbyde endnu mere præcise og effektive behandlinger til mine egne klienter.
Jeg kan på det varmeste anbefale Katharina både som behandler og underviser. Hendes støtte og vejledning har haft en dybtgående effekt på mig, både professionelt og personligt.
Jeg har oplevet en forløsning af følelser, som jeg ikke var bevidst om, hvilket har gjort mig til en mere skarp, empatisk og kompetent terapeut.
Katharinas skarpe, varme og empatiske tilgang har været uvurderlig, og jeg er dybt taknemmelig for den rejse, hun har guidet mig igennem.
Min behandling hos Katharina. Har været helt ubeskrivelig.
Lige fra første møde følte jeg mig tryg, hørt og set.
Jeg har døjet rigtig meget med ubalance i form af diagnoser og et belastet nervesystem.
Jeg var så distanceret fra mig selv og mit indre. Og det har hun formået at rette op på.
Hendes metoder bliver ved med at give. Og jeg bruger dem rigtig meget, specielt når jeg møder angsten.
Jeg har lært mig selv at kende på en helt andet niveau og jeg vil altid være taknemmelig for hendes kærlige og dygtige måde at give behandling på.
Så kan intet andet end at anbefale denne dygtige terapeut. Alle burde få den oplevelse hos KA hypnosis

Reply from Kahypnosis
Katharina er ærlig og kærlig, hun har en god fornemmelse af hvad hun kan sige til dig og hvad du har brug for at hører. Man befinder sig i et sikkert rum og selvom jeg kun havde 5 sessioner, føler jeg at Katharina nærmest kender mig personligt.
En klar anbefaling herfra!

Reply from Kahypnosis
Terapi hos Katharina har været skelsættende. Hun formår at skabe en forløsning og så går en proces igang, hvor tingene ligeså stille falder på plads. Noget, der virkelig føles særligt, er hvor enormt intuitivt, Katharina går til en. Hun fornemmer de ting, man ikke selv helt kan få fat på eller sætte ord på og på den måde skabes der en helt særlig ro, fordi man virkelig er i et space, hvor man bliver set og hørt, uden at skulle kæmpe for at sætte ord på det.
Jeg giver den største og varmeste anbefaling af KA hypnosis.
Katharina er en af de mest autentiske og hjertevarme mennesker, jeg har krydset veje med i dette liv. Hendes relativt unge alder er en distraktion fra den enorme dybde, visdom og livserfaring, hun kommer med i sit virke, og jeg har absolut fuld tryghed og tillid til hendes terapeutiske evner. Der er mennesker, som "lærer" at være terapeuter, og så er der dem, som absolut er født til denne tjeneste i livet - og Katharina er én af disse mennesker 🙏❤️ Hun har mine varmeste anbefalinger. Hos Katharina vil du med garanti føle sig set, føle dig mødt, og føle dig hørt helt ind i sjælen.

Reply from Kahypnosis
Jeg vil helt sikkert anbefale at tage en tur forbi Kahypnosis hvis du står og mangler en, som skal hjælpe dig med at skabe et trygt og tillidsfuldt bånd. Hun har altid været meget jordnær, og god til at sætte ord på de følelser man ikke selv kan, og åbne ens øjne op for hvad man godt selv kan selvom, at man ikke selv mener det er en mulighed. Jeg kender hende til før hendes virksomhed, og taler derfor ud fra erfaring i forhold til hende som menneske, og ikke bare fordi jeg vil lave en anmeldelse på hendes “ produkt”. Hun er det værd, og hun vil uden tvivl kunne hjælpe dig, hvis du lader hende gøre det. 🙏🏼

Reply from Kahypnosis
Havde en akut livskrise og fandt KAHypnosis i et opslag på en lokal fb side. Kontaktede hende og blev straks ringet op, aftalt tid og havde derefter 2 meget berigende sessioner. Har efterfølgende ikke haft behov, men ved hvor jeg vil gå hen en anden gang.