Kampeerwereld Hendriks Reviews 27

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Wij hebben hier een voortent besteld, bij aankomst bleek dat dit model zeker niet hetgeen is wat we wilden, we hadden gevraagd om een tent die makkelijk op te zetten zou zijn. Echter is het niet mogel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Armlegger van onze camping stoel gebroken. Bij een aantal grote kampeerwinkels die dealer waren geprobeert om een losse armlegger te bestellen. Ging allemaal zeer moeizaam. Savonds Kampeerwereld Hendr... See more

Rated 1 out of 5 stars

daar een nieuwe grotere gasfles gekocht, maar bleek bij aankomst op de camping vlakbij niet in de disselbak te passen. meteen gebeld of we de gasfles nog konden ruilen voor een kleinere, maar helaas... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag gingen we op zoek naar een opblaas- en oprolbaar matras bij Hendriks. Prima geadviseerd en geholpen door Ryan, top! Dus tot aankoop overgegaan 👍 Ook meisje bij de afdeling Birkenstock sandale... See more

Company details

1. Camping Store
  2. Outdoor Clothing and Equipment Shop
  3. Outdoor Sports Store

Written by the company

Kampeerwereld.nl is een kampeerwinkel met ruim 50 jaar ervaring! Betrouwbaar en deskundig in kamperen.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Slechte service!

Vanmorgen gebeld met deze winkel om te vragen of ze een pees aan onze luifel konden maken. Uitgelegd dat het om een oud luifeltje ging waar nu een rits in zat. De meneer aan de telefoon gaf aan dat ze dat konden doen. Wij reden 3 kwartier die kant op om te horen van een andere collega die door moest geven van dezelfde man die ik aan de telefoon had dat ze er niet aan gingen beginnen. De stof was te dun. (Het ging om een vintage luifel die voor dit doeleinde geproduceerd is). Toen wij aangaven dat we alsnog een pees eraan zouden willen werd er ook verteld dat er geen tijd voor was. Echter werd er aan de telefoon gezegd dat het voor paassen nog moest lukken. De mensen waren niet vriendelijk en begripvol.

Nadat de trek daardoor was verdwenen om überhaupt verdere camping spullen aan te schaffen in die winkel hebben we een zeilmakerij gevonden in Deventer en kunnen we er makkelijk een pees aan vast laten maken voor 40 euro. 20,- goedkoper dan kampeerwinkel Hendriks om precies te zijn!

Wij kopen hier nooit meer iets en zullen zeker kampeerwinkel Hendriks niet aanraden.

April 4, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Verdacht van diefstal

De winkel is groot en oogt prettig, zeker de campingafdeling. Maar de etage met outdoorkleding en -schoenen viel ons tegen. Met name bij het schoeisel vonden wij – een stel senioren – het rommelig: heren/dames leken door elkaar, maten slecht aangegeven, prijzen soms onvindbaar. Uiteindelijk vond mijn partner een paar Meindls die haar aanspraken en ook prima zaten. Ze besloot ze te kopen, maar waar was de bijbehorende schoenendoos? Bij navraag hoorden we dat je de losse schoenen 'beneden bij de kassa' moest afrekenen. Omdat we dat toch een beetje vreemd vonden voor schoeisel van 199 euro, vroegen we een verkoopster om een losse doos, en die kregen we dan ook. Met die universele doos met de Meindls erin keken we nog even wat rond bij de kleding, en ook daar troffen we een rommelig geheel aan. Niet echt stijlvol, wat je bij prijzige merkkleding en -schoeisel eigenlijk best mag verwachtten, oordeelden we. Ietwat teleurgesteld over dit alles (hadden we voor 'deze Scapino-ervaring' 40km gereden?), besloot mijn partner uiteindelijk toch af te zien van de aanschaf van de schoenen. Ze bracht de doos terug naar de schoenenafdeling, haalde de Meindls er weer uit en plaatste ze terug op de stelling. Ten slotte verlieten we zonder aankoop het pand langs een onbemande kassa.
Buiten, op de parkeerplaats, werden we ingehaald door een man in bedrijfskleding. Hij vertelde ons te zijn getipt door de verkoopster van de schoenenafdeling. Zij had de lege doos aangetroffen en kennelijk had ze ook gezien dat we zonder iets af te rekenen de kassa passeerden. Of hij daarom in onze rugzakjes mocht kijken? Jawel, wij werden verdacht van diefstal van de Meindls! Toen dat niet het geval bleek verontschuldigde de jongeman zich vanzelfsprekend.
Winkeldiefstal is afkeurenswaardig en we vinden het volkomen terecht dat een winkel haar klanten goed monitort. Maar na onze teleurstellende shopervaring binnen en vooral die best shockerende confrontatie buiten op de parkeerplaats – we werden tijdens ‘het onderzoek’ door andere klanten met argusogen aangekeken - verlieten wij met een bijzonder katterig gevoel het terrein van Hendriks Kampeerwinkel te Ermelo.

May 19, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Bij kampeer wereld een tent gekocht

Bij kampeer wereld een tent gekocht, helaas na 4 weken gebruiken al een naad die scheurt, hendriks een mail gestuurd garantie is verstreken en hun hebben niet de goede naaimachines ervoor. Ik heb hiervoor een goedkope tent bij de hema gehad en heb er 20 jaar meegedaan, ik zou dus niet gaan voor een tent van deze firma. Ook de service die ze geven is slecht.

May 4, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Producten via de website besteld. Er bleek een product niet op voorraad. Klantenservice is goed bereikbaar en hebben voorzien in een alternatief. Bestelling snel en goed verpakt ontvangen.

June 24, 2020

Perfecte service

Na mijn bestelling kreeg ik snel te horen dat de levertijd erg lang zou duren. Vervolgens contact opgenomen met een vriendelijke medewerker en deze had direct mijn bestelling geannuleerd. Het geld stond de volgende dag weer op mijn rekening.

June 3, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look