See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Går in en runda men snart ut igen. Tunt material ofta syntetiskt plastigt så man fryser vintertid eller svettas på sommaren i dem. Fel med ett fåtal färger som inte alla vill bära. Det som v... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Ei voi antaa negatiivistä palautetta tuotteesta, eivät julkaise sitä vaan kehottavat vain tekemään reklamaation. ” Hyvä M S Pahoittelemme, että tuotteen laatu on ollut pettymys. Ota myymälään... See more

Company details

1. Women's Clothing Store
  2. Clothing Store
  3. Lingerie Store
  4. Men's Clothing Store
  5. Swimwear Store
  6. Underwear Store

Information provided by various external sources

KappAhl publ AB is a Sweden-based company engaged in the fashion industry. The Company specializes in design, marketing and sale of apparel and accessories for women, men and children. The Company’s products comprise underwear, swimwear, indoor and out...

Contact info

1-star

Replied to 30% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Dålig rabatt/ deal

Dålig stil att man som medlem måste köpa 2 varor för att få rabatt. Enkelt lösning, det blev inget inköp alls.

March 6, 2026

Tack för din feedback!
På Kappahl arbetar vi med olika typer av erbjudanden, och vid detta tillfälle gällde rabatten vid köp av två varor – precis som du nämner.
Vi hoppas att våra kommande erbjudanden ska passa dig ännu bättre.

Rated 1 out of 5 stars

Går in en runda men går ut igen

Går in en runda men snart ut igen.
Fel med ett fåtal färger som inte alla vill bära.
Det som varit något att ha kommer vanligen inte mer utav - så är de slut och förbi och kommer inte tillbaka.
Ett bra plagg kunde ha en illgrön färg.
Så där är alla butiker och kunden har ingen inverkan på vad som ska komma.

February 13, 2026

Reply from KappAhl

Tack för din feedback, vore uppskattat om det finns möjlighet att maila in detaljerad feedback till oss på info@kappahl.com så kan vi jobba vidare med den.

Vänliga hälsningar

sämst

Jag ville köpa en väska men bemöttes av en sur tant som sade att den var slutsåld. Erbjöd inga andra alternativ och verkade som jag bara var en plåga för henne.

January 30, 2026

Reply from KappAhl

Tack för din feedback, bra service är något vi alltid vill leverera på Kappahl, det är väldigt viktigt för oss. Vore bra om du har möjlighet att maila in mera information till info@kappahl.com. Tack på förhand!

Rated 1 out of 5 stars

Jag var i KappAhl i Mobilia Malmö…

Jag var i KappAhl i Mobilia Malmö lördagen den 17/1-2026 cirka kl. 15.50 för att byta några varor som jag hade fått i present. I kassan blev jag bemött av en vänlig och hjälpsam ung medarbetare som verkligen försökte hjälpa mig.

Eftersom jag inte hade kvittot med mig ordnade jag det via personen som hade köpt presenten och återvände till butiken, efter att ha fått besked om att de kunde hjälpa om kvittot togs fram.

Den unga medarbetaren frågade därefter en äldre kvinna med glasögon om det ändå gick att byta varorna trots att köpet hade passerat tiden (inköpsdatum 29/12-2025). Svaret var ett mycket kort och avvisande ”nej”. Tonen var hård och arrogant, och det fanns ingen vilja att hitta en lösning.

Jag förklarade tydligt att jag inte ville ha pengarna tillbaka, utan endast byta till en större storlek eller till andra varor. Detta avslogs utan förklaring eller ursäkt. När jag frågade efter hennes namn vägrade hon att uppge det.

Jag står nu kvar med varor för över 500 kr som jag inte kan använda och lämnade butiken utan att köpa de varor jag egentligen hade tänkt köpa. En mycket tråkig upplevelse.

January 17, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Går inte hämta ut varorna som man…

Går inte hämta ut varorna som man beställt och betalat för online utan fysisk id kort. Vem går i dagens samhälle och system med fysiska id kort allt är modernt och mobilt. Förstår inte varför BankID som är verifierat med pass ska inte vara giltig. Det är just det man hämtar ut paketet med på alla andra ställen. Tråkigt häng med samhället lite tack !!!

December 16, 2025

Vägrar reklamera felsydd jacka

Jag beställde en kappa online, märkte vid första användning av jackan att det var något fel med ena armen. Vid närmare titt var innertyget i armen felsytt och snott.
Mejlade med kundtjänst som hänvisade mig att åka till en fysisk butik för att reklamera jackan.
Väl på plats på Kappahl i Sundsvall får jag ett gott bemötande av en yngre tjej som bekräftar att jackan är felsydd, hon klipper upp några felsydda trådar för att försöka få det att bli bättre, dock skapar detta hål i innertyget. När jag ändå vill byta mot en ny jacka utan detta fel får jag
prata med en annan personal som är otroligt otrevlig, säger att hon tidigare varit sömmerska och att detta är helt normalt och säger att så här kan de bli ibland och att det inte går att reklamera för detta. Frågar henne om hon hade vetat köpa denna jacka som är felsydd och får till svar NEJ.
Hon fortsätter att neka mig reklamation för det inte är något fel på jackan och jag ber då om att få göra en retur istället men det går inte heller pga att jag klippt bort prislappen. Efter mycket tjafs får jag tillslut reklamera jackan och byta mot en ny som inte är felsydd. Hon klipper då bort prislappen från den nya jackan, varför vet jag inte men jag är ganska säker på att hon tänkt använda denna för att sätta på den felande jackan för att sälja igen då hon prompt tyckte att de kan se ut sådär ibland(dock såg inte dom andra kapporna i samma modell ut så här i armarna)… sista gången jag handlar på Kappahl, man ska inte behöva bråka sig till att reklamera en felsydd vara.

October 15, 2025

Besökte tyvärr KappAhl i Birsta idag

Besökte KappAhl i Birsta idag. Det finns ingen i kassan, medan en - som jag förmodar är ett butiksbiträde - står och pladdrar strumpor med någon. Hon ser mig, men gör inte en ansats till att komma och ta betalt. Jag frågar om det finns någon som jobbar i kassan. "Ja, jag" säger hon, men istället för att komma och ta betalt så börjar hon ropa runt i butiken. Ingen har lust att ta betalt. Till slut kommer hon men då tränger sig strumptanten före. Mitt råd. Byt ut er trötta personal eller förklara för dem att det är i kassan företaget tjänar pengar. Inte på att såsa runt ute på golvet och svara "nej" när någon frågar om de kan ta betalt. Usel service!

October 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ei voi antaa negatiivistä palautetta…

” Hyvä M S

Pahoittelemme, että tuotteen laatu on ollut pettymys. Ota myymälään tai asiakaspalveluun niin neuvommme sinua miten teet reklamaation.
Arvosteluasi ei tällä hetkellä julkaista. Päivitä arvostelusi, jotta se hyväksytään ja julkaistaan”

October 2, 2025

Priserna stämmer aldrig

Priserna stämmer aldrig, man får inte de rabatter som står och erbjudanden får man inte heller.

Idag köpte jag en vara som står 70% rabatt men när jag kollar kvittot så är det inte dragit 70% går tillbaka och får till svar att det är inte 70% rabatt på den utan 60%. Fick ett erbjudande om att lämna tillbaka den och köpa den igen för 60% rabatt förstår inte vitsen med det.

Nu kommer jag inte handla hos er igen

June 27, 2025

Sniket KappAhl

Min sjuåriga dotter fick ett tillgodokort efter en dubblett (vi hade kvitto men valde ett kort så hon kunde handla själv). När vi 8 mån senare skulle nyttja detta får vi reda på att det bara gäller i 6 mån men presentkorten gäller i 3 år. Vi trodde samma regel er gällde. Men det stod i mikroskopiska bokstäver. Mycket besviken liten tjej kunde inte handla på sitt kort. Sniket Kappahl. Sista gången vi handlade hos er.

March 23, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Uppmärksam personal, Mobilia Malmö

Mobilia Malmö. Trevlig personal. Uppmärksamma och såg en fläck på ett par byxor som jag skulle köpa. Hämtade ett par nya och jag gick hem glad. Byxorna användes flitigt hela helgen.

December 23, 2024

Vilken service !

Idag Lördag 1/6-24 , så var min fru intresserad av handla en baddräkt i Kappahl Birsta Sundsvall . Där fick hjälp av fantastisk duktig kvinna som heter ” Lillan” . Min fru som har skolios, artros , fick den bästa hjälpen man kan tänka sig , jätte duktig och hjälpsam , och gav ider , mycket trevlig .
Janne Karlsson Edholm

June 1, 2024

Rekommenderas

Älskar Kappahl. Bra utbud, snygg och smidig app och hemsida. Bra med kvittot i appen och alla erbjudanden samlade.

January 5, 2024

Sämsta kundservicen!

Sämsta kundservicen!! Fick inget kvitto på mailen och därför var det inte med i appen när jag skulle lämna tillbaka jackan jag köpt. Ska man behöva spara papperskvittot när det är 2023?? Köpt mycket kläder här men aldrig mer!!

December 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kay Day = låg kvalitet till skyhögt pris!

Jösses! Köpte tre stickade Kay Day tröjor för 899 kr respektive 2 x 799 kr styck. Trodde i min enfald att de var av bättre kvalitet än de i akryl som noppar sig efter en halv dags användning.

Garnkvaliteten var bättre, men i övrigt fanns mycket att önska. Den ena var totalsladdrig med stora utstickande knutar, helt oformlig och absolut inte användbar. Såg bättre begagnad ut.

De andra två var av samma modell och storlek fast i olika färg. Trots det var den ena en storlek större än den andra! Så en var för stor och en lagom. Dock var den som var lagom som om den var tovad och hårt struken med ett strykjärn. Såg blank, billig och bedrövlig ut.

Snälla nån Kappahl! Ni marknadsför Kay Day som mer exklusivt och bättre i kvalitet och tar betalt därefter, se då till att dessa plaggs kvalitet motsvarar de saftiga priserna. Så som det är nu förlorar ni definitivt kunder!

October 3, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Jag har köpt en hel del barnkläder på…

Jag har köpt en hel del barnkläder på Kappahl och alltid varit hyfsat nöjd. Inte världens bästa kvalitet men jag tycker att priserna står i rimlig relation till vad man får. Helt ok med andra ord.

MEN deras medlemsklubb alltså…. Fick för 3-4 månader sedan ett mail om att jag nu fått status som guldmedlem, men utan någon information om vad detta innebär. Jag tänkte att det skulle visa sig med tiden i form av särskilda erbjudanden eller liknande. Men nope, inget… Frågade därför sist jag var inne i butiken, och fick då svaret att nä guldmedlem innebär bara att man handlat mycket, men att det inte medförde några andra erbjudanden än för vanliga klubbmedlemmar. Lite komiskt att man då väljer att ha ett guldmedlemskap 😂

August 26, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look