Bij binnenkomst en intake gaf Therapeut Kübra meteen een veilig en vertrouwd gevoel. Tijdens de sessies merk ik dat zijn erg professioneel is en mij goed laat nadenken over situaties op een manier... See more
See what reviewers are saying
Als je op zoek bent naar een coach die je helpt om je volledige potentieel te bereiken, dan moet je Coachpraktijk KARAkter eens proberen. Hun coaches zijn zeer professioneel en hebben een schat aan er... See more
Company replied
Training van Kübra Kara, over omgaan met agressie, culturele diversiteit en AVG. Fijn, hartelijk, warm: interactief temperament.
De coaches bij Coachpraktijk KARAkter zijn zeer professioneel en hebben veel ervaring. Ik had het gevoel dat ik in goede handen was vanaf het moment dat ik met hen begon te werken. Ze hebben me geholp... See more
Company replied
People also looked at
Heel goed
Behandelaar is top, kliniek is top, sfeer is heerlijk lekker rustgevend.
Veilig en vertrouwd
Tijdens de sessies merk ik dat zijn erg professioneel is en mij goed laat nadenken over situaties op een manier waar ik zelf misschien niet zo snel zou komen.
Je word goed geholpen,
Je word goed geholpen,
Goed geluisterd,
Tips en feedback
Online danışma seansı aldım her şey çok…
Online danışma seansı aldım her şey çok güzel ilerledi ve kendimi çok iyi hissettim kübra hanıma teşekkür ederim
Precies wat ik nodig had op het juiste moment
Toen ik begon, wist ik niet goed wat ik kon verwachten van therapie. Maar ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. De psycholoog creëerde een veilige sfeer waarin ik open kon praten over dingen die ik eerder moeilijk vond. Ze hielp me om mijn gedachten te ordenen en situaties van een andere kant te bekijken. De sessies waren niet altijd makkelijk, maar wel heel waardevol. Ik heb veel geleerd over mezelf en voel nu dat ik sterker in het leven sta. Ze heeft echt het verschil gemaakt.
Zeer vakkundig
Zeer vakkundig en vriendelijk. Heeft mij geholpen waarbij andere mij niet konden helpen.
Enorm vriendelijk personeel die het vak…
Enorm vriendelijk personeel die het vak beoefend met liefde en passie en dat voel je! Enorm bedankt voor alles!
Geweldige ervaring bij Coachpraktijk Karakter
Ik heb meerdere certificaten behaald via Coachpraktijk Karakter, waaronder Omgaan met agressie, Culturele diversiteit en AVG-training. Deze trainingen werden verzorgd door Kübra, een ontzettend enthousiaste en toegankelijke coach. Haar deskundigheid en passie voor het vak waren duidelijk merkbaar, wat het leerproces voor mij niet alleen leerzaam, maar ook erg prettig maakte. Dankzij haar heldere uitleg en persoonlijke benadering kon ik de stof goed begrijpen en met vertrouwen mijn certificaten behalen.
Een aanrader voor iedereen die zich professioneel wil ontwikkelen in een fijne en ondersteunende leeromgeving!
Geweldig
Geweldig! Het was een eer om Karakter te zien groeien. Betrouwbaar, op maat en altijd klaar om te helpen. De ondersteuning en communicatie is zeer goed en geeft je een gevoel van vertrouwen. Karakter helpt je vooruit, zelfs wanneer jij niet meer kan!
Fijne ervaring
Fijne ervaring, betrouwbaar fijne gesprekken gesprekken gehad
Heel professioneel en empathisch
Heel professioneel en empathisch. Ik voelde me meteen op me gemak! Dankzij haar hulp heb ik grote stappen gezet.
Kübra is een geweldige coach
Kübra is een geweldige coach. Ik voel mij gehoord en begrepen. Sinds ik bij Kübra kom voel ik mij mentaal stukken beter.

Perfecte coach
Voor het eerste van een Coach gebruik gemaakt. Kubra is open/eerlijk en heeft mij prima begeleid met vragen waar ik niet uit kwam. De gesprekken zijn ontspannen en geeft Feedback op haar eigen manier.

Reply from Kara Kliniek | Zaandam
Kübra heeft kennis van zaken
Kübra heeft kennis van zaken, geeft goede begeleiding en is makkelijk om mee te praten! Kortom een hele fijne coach!

Reply from Kara Kliniek | Zaandam
Kubra is een warm en betrokken persoon
Kubra is een warm en betrokken persoon. Voor mijn dochter heeft ze als coach echt goed werk gedaan!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.