Kattella Reviews 30

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Da fontænen endelig ankom, gik der 2 måneder så ville pumpen ikke længere køre. Jeg har skrevet 3 mails til Katella, men ingen svarer

Rated 1 out of 5 stars

Oerhört lång leveranstid! Stod 7-11 arbetsdagar. När detta passerat kontaktade jag dem via mail. Lyckligtvis fick jag svar och efter mycket om och men skickades en fontän som kom fram. Nu verkar det i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Då jag skulle beställa nya filter så kom de aldrig och det har gått en månad. De går inte att kontakta, jag kan inte ens spåra min leverans via länken i mejlen eftersom hemsidan finns inte kvar..? Vär... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg bestilte en katte vandfontæne og har modtaget den og en gratis gave (legetøjsfjer til katten og en ebog om kat) Fin kattefontæne og kattelegetøjet også god kvalitet. Tror jeg ventede 3 uge... See more

1.6

Replied to 17% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Fup og svindel!

Fup og svindel!!
Jeg var desværre også en af de uheldige der faldt i fælden. Nu kan man hverken sende mails til dem og linket til tracking virker ikke længere
... Så ja.. og hjemmesiden er væk... Så Jeps. Scam..

December 25, 2025

Fup firma

Sammen historie som alle herinde.

Bestilt den 29.11 og stadigvæk ikke modtaget. Den står som leveret under SHop den 10.12, men ikke modtaget og Nina (robot) skrev den var lige sendt afsted den 17.12!! Fup firma og pengene er væk. Brug aldrig denne shop

December 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jag har returnerat min kattfontän

Jag har returnerat min kattfontän, och de vägrar betala tillbaka mina pengar trots 365 returrätt och jag har ett returkvitto. Klarna påstår att de utrett detta och att Kattella ljuger ihop att de returnerat mig den.
Varning för detta bluff-företag

September 1, 2025

Frygteligt salgs koncept...

Jeg synes det er så enormt usmagelig at bruge lange historier om døde katte som salgstale for ens produkt. Hvad end det er AI skrevet eller ej, så er godt nok en ussel måde at reklamere på.
Desuden er anmeldelserne på deres egen side er så enormt fake at det er lige til at græde over.
Nu har jeg ikke købt noget fra dem, men jeg kan på ingen måder forestille mig at det her er et produkt som har vores kattes helbred i sinde.

December 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Da den endelig dukkede op

Da den endelig dukkede op. kunne jeg se at den var magen til den vi havde i forvejen, men kun havde kostet det halve af hvad Katellas kostede.
Og de skriver " INGEN PLASTDELE" passer ikke, pumpehuset og filterholder er af plast.

October 8, 2025

Jeg bestilte den 26/8 2 stk

Jeg bestilte den 26/8 2 stk. vandfontaier penge blev trukket på min bank 28/8, men jeg den 26/11 Endnu ikke modtaget varerne. Jeg skrevet adskillige mail og fået alverdens undskyldninger men hverken varerne eller mine penge retur som jeg har anmodet om 14/10. Rigtig træls firma. Nu vil jeg anmelde firmaet til politiet for svindel og gøre indsigelse for betalingen til min bank.

October 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte en katte fontæne og filter…

Jeg bestilte en katte fontæne og filter der gik mere end en måned hvor jeg intet hørte så skrev til dem at jeg ville afbestille min ordre, de svare tilbage at min ordre er på vej, da jeg ikke fik hentet pakke blev den sendt tilbage, jeg kontaktede firmaet, og de skrev at de kunne sende pakken, og de ikke anså min mail som en afbestilling, jeg blev opkrævet af Klarna og skulle betale, pengene blev trukket og jeg har prøvet at kontakte firmaet mange gange, jeg får intet svar lige nu er hjemmesiden lukket og Klarna siger at det er en afsluttet sag hos dem, og jeg må kontakte firmaet.
648 kr lige ud af vinduet, det er mange penge.
Så hold jer væk fra kattella😡😡😡😡😡😡

November 4, 2025

Hej Lisbeth,
Vi er kede af at du føler sådan og vi vil gerne forklare situationen tydeligt.

Vi har fulgt hele din ordre og pakken blev sendt som lovet. Den blev leveret til dit udleveringssted men blev ikke afhentet inden for tidsfristen. Når en pakke ikke bliver hentet bliver den automatisk returneret efter fragtfirmaets regler. Dette betragtes ikke som en afbestilling.

Du kontaktede os efter at pakken allerede var på vej retur. Vi forklarede at forsendelsen ikke længere kunne stoppes og at vi ville hjælpe dig så snart den var tilbage på vores lager. Vi gav dig også returadressen og skrev at du altid kunne kontakte os så vi kunne finde en løsning.

Vi har aldrig afvist at hjælpe dig og du kan stadig få hjælp hvis du skriver til support@kattella.se
så sørger vi for at du enten får din vare sendt igen eller får en løsning der passer dig.

Vi ønsker selvfølgelig ikke at nogen kunde skal føle sig skuffet og vi hjælper dig gerne videre.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg venter stadig på min fontæne

Jeg venter stadig på min fontæne, lige nu ser den ud til at være i USA. Min første ordre fik de ved en fejl returneret og her 1 1/2 mdr senere har jeg stadig ikke set min vare. jeg fik min vare, som gik i stykker efter en måned.

November 5, 2025

Hej,
Vi er meget kede af dette. Vi har fulgt forsendelsen og kan se at pakken desværre gik tabt under transporten og senere blev markeret som forladt hos fragtfirmaet. Det betyder at den ikke længere er på vej til dig.

Kontakt os gerne på support@kattella.se
så sender vi en ny fontæne med det samme eller finder en løsning der passer dig. Vi sørger for at du får din vare.

Tak for din tålmodighed.

Rated 2 out of 5 stars

Jeg skal ikke bestemme hvor man…

Jeg skal ikke bestemme hvor man handler, men hvis man gerne vil betale prisen gange 5 så er dette firma klart at vælge… hvis ikke… så er det langt billigere og meget hurtigere på TEMU… og produktet er 1:1 det samme…
Pakken kommer i øvrigt direkte fra Kina, og er 3 1/2 uge under vejs… til almindelig orientering. Produktet er godt, prisen er rigtig træls…

October 23, 2025

Hej,
Tak for din feedback. Vi forstår godt at pris og leveringstid betyder meget når man handler.

Vi vil gerne tydeliggøre at vi sælger den originale vare fra vores eget lager og ikke de billige kopier der findes på markedspladser. Mange af dem ligner men bruger enklere materialer, svagere pumper og filtre i lavere kvalitet.

Hos os får du altid garanti, support og hjælp hvis der skulle opstå problemer. Vi arbejder også med fragtfirmaer der registrerer hele forløbet og erstatter pakken hvis noget går galt. Den tryghed er en del af prisen og er ofte det der adskiller originaler fra kopier.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at skrive til support@kattella.se
så hjælper vi dig gerne.

Køb hellere hos Temu

Efter mere end 1.5 måneds ventetid, med adskillige rykkere, og tåbelige undskyldninger fra Katella, modtog vi endelig fontænen.
Vi havde i mellemtiden købt en fontæne hos Temu, der blev leveret efter 5 dage. Og det sjove var at den var nøjagtig magen til den vi i dag fik fra Katella, bare til en tredjedel af Katellas pris.
Man skal passe på at beskylde for svindel og humbug, men jeg må da indrømme at tanken har strejfet mig

October 11, 2025

Hej,
Vi er kede af at høre at leveringen tog længere tid end normalt. Forsinkelsen skyldtes travlhed hos fragtfirmaet og vi forstår godt at det var frustrerende.

Vi vil også gerne tydeliggøre at vi sælger den originale vare fra vores eget lager. Der findes mange kopier på markedet som kan ligne men som bruger billigere materialer og filtre. Vi tilbyder altid garanti, support og hjælp hvis der skulle opstå problemer. Det er en tryghed man ikke får hos markedspladser som Temu hvor kvaliteten varierer og garanti ikke altid gælder.

Hvis du har brug for hjælp er du meget velkommen til at kontakte os på support@kattella.se så finder vi en løsning med det samme.

Take a closer look