31 Augustus 1 pellet besteld, nooit wat ontvangen, maar wel betaald. Gaan nu onder andere namen verder, precies dezelfde advertenties, maar onder andere namen. Is hier wat aan te doen??? Iedereen... See more
Kaufenholz
See what reviewers are saying
OPLICHTERS! Niets van kopen! Op 2 september 22 een aankoop gedaan bij kaufenholz voor een pallet pellets, bedrag 349 euro. Bedrag voldaan op een Frans rekeningnummer FR76 2183 3000 0100 0137 9722 61... See more
"Opgelet". Ik heb op 7 september een pallet houtbriketten besteld en betaald voor 740 euro. Tot op heden niets meer van gehoord, geen reactie. Kunnen we hier als groep gedupeerden iets aan doen?... See more
helaas geen levering site bestaat niet meer, telefoonnummer is onbekend. kortom oplichting Aangiften gedaan, hoop dat meerder dit doen tenslotte is het via een bank betaald.
dit zijn oplichters je krijgt niets gestuurd
gangsters gewoon
voor 1100€ besteld op 5-09-2022 ondanks wantrouwen,gelukkig werd de betaling geanuleerd door de bank.
nooit meer iets gehoord van die gangsters!
Ecovuur is nu weer de nieuwe site dus…
Ecovuur is nu weer de nieuwe site dus let op dit zijn oplichters trap er niet in ze blijven bezig politie doet hier niks mee
Op 2 September 2 Pallets besteld voor…
Op 2 September 2 Pallets besteld voor €698. Echter, nooit aangekomen en e-mail blijkt niet te bestaan. Wellicht met alle gedupeerden aangifte doen.
OPLICHTERS
OPLICHTERS! Niets van kopen!
Op 2 september 22 een aankoop gedaan bij kaufenholz voor een pallet pellets, bedrag 349 euro. Bedrag voldaan op een Frans rekeningnummer FR76 2183 3000 0100 0137 9722 617. Pellets nog steeds niet geleverd en contactnummer +31 6 192 237 00 van de website bestaat niet, geen reactie op de vele e-mails die ik stuurde naar contact kaufenholz .com. Bij een zoektocht op het internet blijkt dit dus een fake bedrijf.
31 Augustus 1 pellet besteld
31 Augustus 1 pellet besteld, nooit wat ontvangen, maar wel betaald.
Is hier wat aan te doen???
Iedereen toch zijn geld kwijt, in nu al zo'n dure tijd.
Gaan nu onder de naam langvuur.com zo weer verder.
Email gedaan maar natuurlijk geen reactie meer.
"Opgelet".
"Opgelet".
Tot op heden niets meer van gehoord, geen reactie.
Kunnen we hier als groep gedupeerden iets aan doen?
Wij moeten voor dit geld hard werken. De armoedegrens ligt niet ver meer.
Onbegrijpelijk dat iemand zich tot zulke praktijken verlaagt.
Op 2 september pellets besteld.
Op 2 september pellets besteld.
Schijnt een oplichter te zijn.
Weg geld.
Oplichter
Op 6 september pellets besteld voor 960€ . Nu kom ik achter dat het een oplichter is maar het is wel te laat. De aangifte is ook al gebeurd ondertussen
Ben ook slachtoffer geworden van deze…
Had namenlijk 2 paletten besteld.Betaald via overschrijving 15 dagen geleden.Aangifte gaan doen bij politie en melding gemaakt op de site meldpunt.belgie.be
Ik ben ook opgelicht door deze site
Ik ben ook opgelicht door deze site, een pellet besteld en betaald maar geen levering en geen contact meer mogelijk. inmiddels ook al aangifte gedaan bij de politie.
Niks waard/oplichterij.
Kan helaas niet minder dan 1 ster geven. Pure oplichterij. Ook een pallet besteld, betaald. Niets meer gehoord. Nu zie ik dat de site niet meer bestaat.
Gezamenlijk iets ondernemen?
niet zo netjes is zacht uitgedrukt
Bedrijf bestaat niet meer
Bedrijf bestaat niet meer, 1 pallet besteld niets gekregen.
Ik heb 2 pallets palletkorrels besteld
Ik heb 2 pallets palletkorrels besteld. Toen kwam ik op een pagina terecht dat ik geld over moest maken. Dit vond ik zo raar. Ik dacht eerst maar ff het bedrijf opzoeken toen vond ik de recensies. Gelukkig niet betaald
Mijn schoonvader is opgelicht via deze…
Mijn schoonvader is opgelicht via deze website. Garagebox in Den Helder en bankrekening in Frankrijk. Niet kopen
Oplichters
Vond het al raar dat ik niet via visa kon betalen.
Fijn dat ik hier de reviews van andere mensen heb gelezen anders was ik mijn centen ook kwijt.
oplichters 3pal besteld geld kwijt
Oplichting.....
Bedragen zijn te mooi om waar te zijn en te leveren producten zijn al jaren uit de markt. Fopsite dus!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.