KBcars ApS Reviews 41

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kasper en en guttermand! Vi har netop købt en Alfa Romeo MiTo, og Kasper har taget min Fiat Panda Cross i bytte. Alle aftaler i forhold til småreparationer og klargøring er overholdt til punkt og... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Car Dealer

Written by the company

KBcars ApS er din personlige bilforhandler - Vi arbejder inden for brugtbils-segmentet, med brugtvogns salg til detail, samt kommission salg. Vi operer i alle bilmærker, og har til huse i Horsens. Vores Slogan er "Dit personlige bilkøb" hvor trykhed, tillid, og god service står i førersædet!

4.8

3-star
2-star
1-star

FANTASTISK SERVICE

FANTASTISK SERVICE. Hvis alle forhandlere var sådan ville jeg altid købe brugt bil ved en forhandler. Købte en audi a3 . Efterfølgende viste det sig at den brugte for meget olie, som Kasper selvfølgelig ikke kunne vide. Fik snakket med ham om hvad vi skulle gøre. Han syntes vi skulle sætte en anden motor i . Det blev beslutningen. Alt fungerer uden problemer. Handler gerne der igen. DET ER SKU SERVICE!!

February 15, 2026

Hej Bjarne,
Tak for de fine ord! det har været en fornøjelse at handle med dig, men også at have en god dialog med dig!

Fedt at bilen kører godt! 👍

Held og lykke med den!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte i november en Opel Astra og…

Jeg købte i november en Opel Astra og kan kun anbefale .fantastisk service og han holder aftaler som han lover .👍

November 16, 2025

Hej Sylvia,
Tak for de fine ord. Det var en fornøjelse at handle med dig!
held og lykke med bilen! :-)
Dbh. Kasper / KBcars

Har lige afsluttet Super fin handel af golf 5

Har lige afsluttet handel af golf 5, hvilket jeg var yderst tilfreds med. Kasper er meget ærlig i sin annoncer omkring bilen og er desuden meget hjælpsom med yderligere oplysninger, lavede en video gennemgang af bilen, med fokus på de ting jeg havde spurgt ind til :-) Jeg blev afhentet på stationen da jeg rejste over for at hente bilen (Tak for det) Jeg nød kørerturen hjem til sjælland. STOR anbefaling herfra

January 12, 2026

Reply from KBcars ApS

Tak for de fine ord Claus! :)
Det var en sand fornøjelse at handle med dig!

Held og lykke med bilen.

Kb cars/ Kasper

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos KB Cars. Kasper, som ejer butikken, er en af de mest godhjertede og troværdige bilsælgere, jeg nogensinde har mødt. Han er der for én, lige så snart man har brug for det, og man kan virkelig mærke, at han går op i sine kunder.
Aftaler bliver altid overholdt, og de ting, der bliver lovet, bliver også leveret — uden undtagelse. Hvis der er noget, der skal ordnes, bliver det gjort med det samme og uden besvær. Det skaber en tryghed, man sjældent oplever i bilbranchen.
Jeg kan varmt anbefale KB Cars til alle, der ønsker en ærlig handel og en sælger, der står ved sit ord. Gid alle forhandlere var som Kasper!

November 17, 2025

Reply from KBcars ApS

1000 tak for fine ord! :-) Det varmer! Det var en fornøjelse at handle med jer, håber ikke det bliver sidste gang.
Rigtig god dag!
Mvh. Kasper / KBcars

Køb og salg af bil

Kasper er sød, ærlig og hjælpsom. Vi havde en god bilhandel med ham, hvor vi både købte ny og solgte vores gamle bil. Afstanden er måske lidt et minus, for da der kom et problem efter købet, var der lidt langt til Horsens fra Hvidovre. Men også det ordnede Kasper til stor tilfredshed. Vi kan fuldt ud anbefale Kasper til andre. Han får 5 stjerner herfra

November 11, 2025

Hej Maria og Michael,
Det har været en sand fornøjelse at handle med jer, og tak for de fine ord!
Og ja vi finder altid en løsning på det, hvis der kommer en udfordring. Håber ikke det er sidste gang vi laver en handel! :) Held og lykke med bilen!

Rated 5 out of 5 stars

En god og tryg bilhandel…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med køb af bil hos Kasper.
Han var sød, hjælpsom og meget ordentlig gennem hele forløbet. Servicen var i top og forhandlingen foregik i en god og ærlig dialog.
Bilen stod flot og klar ved afhentning, og hele handlen var behagelig og tryg.
Kasper er en imødekommende, venlig og vigtigst af alt en ærlig mand. Tak for en god handel 😊.

September 27, 2025

Reply from KBcars ApS

Tak for de find ord Gitte, og for en rigtig god handel 😊 det har været en
fornøjelse at handle med jer🙌🏼

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse at handle med Kasper. Igennem hele processen var han professionel og hurtig til at besvare vores spørgsmål. Kan klart anbefales.

September 30, 2025

Reply from KBcars ApS

1000 tak for det Christian! Det har været en fornøjelse at handle med jer! 🤝😊 Mvh.Kasper / KBcars

Sympatisk bilsælger i Horsens

Kasper ( indehaveren af KBcars) er en aldeles sympatisk mand som fra start af gjorde os trygge i hans selskab. Hans tålmodighed i vores låneproces var enestående. Hans serviceniveau er noget jeg ikke tidligere har oplevet i bilbranchen ( jeg har haft 13-14 biler gennem tiderne)Jeg kan seriøst anbefale nye kunder at købe et køretøj hos KBcars, og jeg vil til enhver tid handle med Kasper igen.

August 28, 2025

Reply from KBcars ApS

1000 Tak for de fine ord Henrik! Det var en sand fornøjelse at handle med dig! :) håber ikke det bliver sidste gang! :)

Rated 5 out of 5 stars

Kasper er en ærlig og meget…

Kasper er en ærlig og meget servicemindet brugtvognsforhandler, der holder sit ord. De bedste anbefalinger herfra.

July 12, 2025

Hej Eskil,

Tak for de fine ord. Det glæder mig at høre 👍😊 en fornøjelse at handle med jer.

Vi snakkes ved.

Rated 5 out of 5 stars

Kasper er noget så unikt som en ærlig…

Kasper er noget så unikt som en ærlig brugtvognsforhandler. En sort svane - altså noget man aldrig havde forventet at møde. Han holder ord og går gerne et ekstra stykke vej for at sikre, man er glad som kunde. Jeg købte en Opel Insignia stationcar 1,8 fra ham. Der var et par mindre problemer, men de blev løst yderst tilfredsstillende på trods af jeg bor i København, og hans virksomhed er i Horsens. Jeg vil betragte Kasper som en god gammeldags hædersmand, hans unge alder til trods. Kan kun anbefale KB Cars på det varmeste.

March 15, 2025

Hej Leon,
Mange tak for de fine ord, og for en rigtig god handel 🤝 Det varmer!

Håber ikke det er sidste gang vi mødes til en god handel.
Du siger bare til igen, hvis der bliver noget med bilen :)

Mvh. Kasper / KBcars ApS

Utrolig ærlig og flink

Utrolig ærlig og flink. Oplyser om alt, både plusser og minusser, hvilket jeg sætter pris på. Han hev bilen ind og skiftede hjul udenfor åbningstid, så vi kunne få den med hjem med det samme. Vi kører gerne til ham igen, selvom der er 1,5 times køretur.

June 9, 2025

Hej Sofie,
1000 tak for den fine besked! Det var en fornøjelse at handle med jer 🤝

Håber at se jer igen, og at i bliver glad for jeres nye bil 🚗🤩

Trygt og professionelt bilkøb

Vi har købt bil hos KB Cars, og Kasper har fra start til slut været utrolig god til at kommunikere. Han var meget imødekommende og tog sig virkelig god tid til at besvare alle vores spørgsmål, da det var vores første bilkøb. Man kan tydeligt mærke, at han har styr på sit arbejde og brænder for det, han laver.

Selv efter købet har kommunikationen været både hurtig og hjælpsom. Vi oplevede nogle problemer med bilen efterfølgende, men Kasper tog sig af det med det samme og helt uden problemer – super professionelt og trygt.

Kasper er en fantastisk person, og vi kan kun anbefale at købe bil hos ham. Man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem.

April 1, 2025

Reply from KBcars ApS

1000 tak for den fine anmeldelse! 🙏🏼 det var en sand fornøjelse at handle med jer 😊 sig endelig til hvis der er noget igen en dag👍

Ærgerligt og behagelig forhandling

Det var en fornøjelse at forhandle med Kasper.
Jeg har sjældent set nogen så ærgerligt og behagelig forhandler, som tænker ikke kun på penge, men tværtimod levering af høj kvalitet biler og service.
En sådan bil forhandler fortjener mere end 5 stjerne ⭐⭐⭐⭐⭐⭐.
Jeg anbefaler KBCars (Horsens) for alle dem, der søger efter en ærligt forhandling og en højt kvalitet bil med en fair pris.

June 6, 2025

Hej Mathias,

1000 tak for de fine ord! 🙏🏼 det var en fornøjelse at handle med dig 😊

Håber ikke det er sidste gang!

Rated 5 out of 5 stars

Brugtbils handel - tillidssag !!

Lidt baggrunds info: Vi ønskede at down size i bilstørrelse. Altså byttehandel med penge i mit retning. Vi bor på Sjælland.
Jeg kan røbe det med det samme: vi bliver medlem af 5-stjerne-KBCars-Klubben :)
Salget 3 faser: før-salg & selve salget & eftersalget.
Før-salg fasen var præget af lang, troværdig, direkte og med glimt af humor kommunikation. Mange detailler blev vendt skriftligt og sluttede (endeligt) med en "håndtryk-aftale". Kun fremvisninger manglede. Alt andet aftalt. Tillidsskabende !!
Selve salget skete på Skærtorsdag! Mødet startede præcist som aftalt. Kasper var vel forberedt. Alle dokumenter var pre-udfyldt. Bilen stod klar. Prøveture gennemført og så den farlige underskrift. Alt snorlige efter kunde håndbogen :)
Eftersalgs fasen er naturligvis kun begyndt, men rigtig godt begyndt. Aftaler indfriet. Levering af glemt udstyr afleveres på min bopæl osv.
Det er nok denne fase, hvor Kasper virkelig skal dokumenter, at han fortjener al min ros og anerkendelse både direkte og her på Trustpilot.
Jeg er overbevist om, at han også klarer klare det til UG.
Kasper har ikke behov for kurser i kundepleje eller forhandlingsteknik ..... flot og dygtigt gået Kasper :)
mvh
Steen Antonsen

April 17, 2025

Hej Steen,
Tak for de virkelig fine ord, det var en sand fornøjelse at handle med dig 👍😀 Håber ikke det er sidste gang🤝

Rated 5 out of 5 stars

Kasper får 5 stjerne i tillid og kontakt.

Jeg har ingen forstand på biler eller mekanik; derfor er tillid til sælgeren rigtig vigtig. Kasper får 5 stjerne i tillid og kontakt. Kasper virker oprigtig, vidende om det han taler om og han følger op på det han siger.
Tak for handlen
jørgen

April 14, 2025

Hej Jørgen,
Tak for de fine ord. Det var en fornøjelse at handle med jer 👍
Sig endelig til hvis der er noget 👍🚗

Selv tak for handlen!
Mvh. Kasper / KBcars ApS

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil til en hver tid anbefale KB…

Jeg vil til en hver tid anbefale KB Cars selvom jeg er helt fra Sydfyn.

Mine 5 stjerner får KB Cars for venlighed, ærlighed og hjælpsomhed.

Tak Mr. Blume

December 4, 2024

Reply from KBcars ApS

Mange tak Jens! En fornøjelse at handle med dig :-)

Håber du er glad for den nye bil.

Super service!

Fine biler, super service. Fik endda leveret bilen i den modsatte ende af landet. Stor anbefaling herfra 👍🏻

November 18, 2024

Hej Katja,

Tak for din fine anmeldelse, en fornøjelse at handle med jer 😀👍

Rated 4 out of 5 stars

Stor troværdighed og pålidelighed

Vi er fra Kbh og har netop afsluttet en bilhandel med Kasper fra KBCars, en handel der tog mere end 3 mdr pga visse store udfordringer ved bilen. Disse blev dog løst til sidst, fordi Kasper har et stort ønske om at løse disse udfordringer til alles tilfredshed. Han er lydhør over ens ønsker og forholder sig til hvert og en af dem.
Og det er en god bil vi har købt selvom der skulle ny fordør og ny nøgle til - noget der af to omgange krævede at vi tog til dels Horsens og dels Odense og dermed havde vi ekstra udgifter i bilkøbet.

Vi har lige et par fif til andre - og Kasper😉:
• Hav ikke for travlt med at handle bil for ikke at overse fejl og mangler ved bilen.
• Vores uerfarenhed (vidste ikke, hvordan det foregik og det betød misforståelser os imellem) ved bilhandler betød følgende:
- at en bestilt bil skal købes nærmest ubeset OG at div. mangler løses BAGEFTER handlen. Det betød 2 køreture over Storebælt og stort tidsforbrug.

Trods alt det besvær, vil vi gerne anbefale Kasper til andre. Han gør det godt, er ærlig og reel. Det er vigtigt.
Tak for handlen.
Det er dog nok sidste gang vi laver bilhandler på den anden side af Storebælt....

September 3, 2024

Kasper en en guttermand!

Kasper en en guttermand!
Alle aftaler i forhold til småreparationer og klargøring er overholdt til punkt og prikke, megafin dialog gennem hele processen toppet med kaffe i baglokalet, ærlige samtaler om handlen og god humør.
Kasper får også her vores allerbedste anbefalinger!
Mojn fra Michael og Anne på Sydfyn 👍

August 8, 2024

Reply from KBcars ApS

Hvor er i gode!🙌🏼 tak for de fine ord, og tak for en god handel :-)

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed med køb af brugt bil hos KB Cars. KB tog min bil i bytte og leverede en klargjort og poleret bil til min hjemadresse. Der var en mindre fejl ved bilen, men den blev rettet med et smil. Super god service, imødekommenhed og troværdighed fra Kasper. De bedste anbefalinger herfra. Held og Lykke med forretningen.

April 30, 2024

Hej Merete,
Mange tak for de fine ord, og for en god handel 🤝

en fornøjelse at handle med dig!

mvh. Kasper

Take a closer look