K.B. Trafikskole Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kim er en virkelig dygtig kørelære.Han er meget rar og tålmodig.Han er velformuleret så man ikke føle sig nervøs.Han sørger for rolige og afslappede køretimer som gør det nemt at forkusere og lære.De... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk køreskole! Kim er professionel og mega sød samtidig gør han undervisningen lærerig og hyggelig. Kim er meget god til at lære fra sig, hvilket hjælper meget, når man er ude og køre. H... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Kim som kørelærer. Han var rolig, tålmodig og god til at forklare tingene, så man følte sig tryg bag rattet. Jeg følte mig godt forberedt til både teori og kørsel... See more

Rated 5 out of 5 stars

K.B. Trafikskole har været en super god oplevelse for mig. Kim er rolig og venlig, og virkelig formår at skabe en tryg stemmning både i teorilokalet og i kørsel. Han forklarer tingene på en måde, d... See more

Company details

1. Driving School
  2. Drivers License Training School

Written by the company

K.B. Trafikskole, en køreskole med kvalitet midt i Tappernøje. Jeg er en erfaren kørelærer som tager sig godt af dig og din køreundervisning, og jeg tilrettelægger undervisning individuelt efter dit behov. Hos K.B. Trafikskole vil du opleve en TRYG, TROVÆRDIG OG TÅLMODIGHED undervisning i teorilokalet, såvel som i køreskolebilen. Jeg tilbyder kørekort til bil kat. B, og dækker alle de små byer omkring Tappernøje, såvel som Næstved, Vordingborg, Præstø, Rønnede og Faxe m.fl. Jeg afhenter naturligvis på alle de store uddannelsessteder og stationer m.m. når vi skal ud og køre i skolebilen. Undervisningen og selve køreprøven vil primært afholdes i Næstved og Vordingborg, hvorfor træningen ofte vil forgå der. Hvis man har særlige ønsker til prøvested finder vi også ud af det. Teoriundervisning foregår i Tappernøje kun 2 min. Gang fra busstoppestedet Rødlersvej/Hovedvejen ved UnoX i K.B. Trafikskoles nye teorilokale på Hovedvejen 56, 4733 Tappernøje. Der bydes på Kaffe/Te, sodavand og kage til teoriundervisningen.

4.7

3-star
2-star
1-star

Mega god køreskole!

Bestod både teori- og køreprøven første gang, Mega god underviser og rare køreture. Tusind tak for hjælpen!!

February 5, 2024

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Alma, Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter jeg stor pris på. Og tak fordi du valgte K.B. Trafikskole til din køreundervisning. Vi ses ude på vejen i og omkring Tappernøje. Vh. Kim

Skal du også have kørekort? så book en plads på næste hold på https://www.kbtrafikskole.dk

Kan klart anbefales!

Jeg er meget glad for mit valg af køreskole! Teorien var nem at forstå, og ved hjælp af den og hjemmesiden vi fik tildelt til at øve på, gik det som smurt. Jeg havde en god oplevelse og endte også med at bestå både teori og køreprøve første gang🙌🏻Der var ro på i bilen og plads til fejl, tålmodighed, hyggesnak og en masse læring. Kan klart anbefales😁😁😁

December 1, 2023

Reply from K.B. Trafikskole

Mange tak for dine meget positive ord. Det betyder meget for mig. Endnu engang tillykke med kørekortet, Flot kørt til prøven. Mvh Kim

Virkelig godt sted

Virkelig godt sted.
Jeg var begyndt at lede efter en køreskole og kom forbi K.B. Trafikskole. Teorien var nem at forstå og hvis jeg på noget tidspunkt var i tvivl eller havde svært ved noget, så tog Kim sig tid til at forklare det på en måde så jeg kunne forstå det.
Køretimerne var der også meget ro på, og der var sat god fokus på at man fulgte med i hvad man skulle lære samtidig med at man stadig følte tilpas.

Jeg klarede både teori og køreprøven i første forsøg og få kørekort på lidt under 3 måneder med undervisningen fra en fantastisk kørelærer

Stort tak og kæmpe anbefaling herfra

November 3, 2023

Hej Liv.

Kæmpe mange tak for den fine anmeldelse, og også for at du tog dig tid til at skrive den. Endnu en gang et kæmpe stort tillykke med kortet, virkelig flot klaret.
Jeg glæder mig til at se dig køre rundt i Tappernøje og omegn.

Vi ses på vejen.

Vh Kim

Skal du også have kørekort som Liv? så tilmeld dig på www.kbtrafikskole.dk

KÆMPE TAK!

KÆMPE TAK!
Jeg tog mig endelig sammen til at tage kørekort (læs: jeg nærmer mig de 50 år), og er virkelig glad for, at have haft Kim som kørelærer!
For han er super dygtig til at berolige én, og forklare hvorfor/hvordan tingene hænger sammen.
Så KÆMPE TAK, for tiden sammen på vejene!

October 26, 2023

Reply from K.B. Trafikskole

Det har været en fornøjelse at undervise dig Charlotte, og virkeligt flot at du gik den lige vej med både teori og praktisk prøve i første hug. 1000 tak for den fine anmeldelse, det sætter jeg meget stor pris på. Endnu engang tillykke med kørekortet. Mvh Kim

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skiftet fra en anden køreskole til…

Jeg skiftet fra en anden køreskole til Kim og han var så god til og forklar og lærer fra sig og fik mig klar til køretime på 3 måneder efter og have kæmpet på den anden i 6 måneder

Kæmpe anbefaling herfra

October 4, 2023

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Mie. Mange tak for de fine ord, det sætter jeg virkelig pris på. Endnu en gang stort tillykke med kørekortet. Vh Kim

Rigtig fine kørelektioner

Rigtig fine kørelektioner. Der er styr på tingene, og man er ikke i tvivl om noget. Følte mig tryg og selvsikker igennem hele forløbet

August 31, 2023

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Peter. 1000 tak for den positive anmeldelse, jeg sætter stor pris på den. Endnu en gang stort tillykke med dit nye kørekort, vi ses på vejen. Vh Kim

Fantastisk køreskole

Jeg har netop gennemført et kørekortforløb hos Kim. At have Kim som kørelærer fra start til slut var en kæmpe fornøjelse. Kims professionalisme og enorme faglighed skinner igennem i bilen, såvel som i teorilokalet. Derudover er Kim også yderst behagelig at være sammen med, og er god til at lære fra sig. Jeg vil anbefale alle, der skal påbegynde et kørekortforløb at tage det hos Kim.

August 16, 2023

Reply from K.B. Trafikskole

Hej Morten, Mange tak for at du giver dig tid til at skrive en anmeldelse om din oplevelse omkring din kørekortuddannelse. Jeg sætter virkelig pris på de fine ord og den flotte anmeldelse, 1000 tak. Held og lykke med studierne og fremtiden, det har været en fornøjelse at tilbringe tiden i bilen sammen med dig. Vh Kim

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse og super god og…

Rigtig god oplevelse og super god og kompetent kørerlærer

August 10, 2023

Reply from K.B. Trafikskole

1000 tak for dine meget positive ord. Det betyder meget for mig. Endnu engang tillykke med kørekortet, godt kørt til prøven. Mvh Kim

Take a closer look