Ik heb mijn keuken op 11-3-2024 geleverd gekregen ik was alleen verbaast dat er geen wasbak was ingefreest wat normaal bij elke keuken het geval is ik heb hier kontact op genomen met het filiaal... See more
See what reviewers are saying
Zeer slechte ervaring, als je komt kopen zijn ze vriendelijk maar als thuis blijkt dat het apparaat stuk is en je brengt het terug gaan ze moeilijk doen. Je wordt dan echt als een stuk vuil behandeld,... See more
Ik ben uitstekend geholpen door verkoper Jasper. Hij neemt rustig de tijd voor je en denkt mee in de praktische zaken en wensen om een mooie betaalbare keuken mee samen te stellen. Ik kan iedereen... See more
Ben heel erg goed geholpen met de keuken. Ook tijdens de voorbereidingsfase met het installatiewerk stond Sharkey altijd klaar voor het beantwoorden van vragen. Ook de montage is goed en netjes uitgev... See more
Company details
Information provided by various external sources
Met een grote showroom en opslag heeft dit filiaal altijd wel iets wat u zoekt, met het jonge team dat met passie u graag wil bijstaan in de zoektocht naar een leuke combi, koelkast of wellicht een gloednieuwe keuken. Er is geen obstakel te groot om u volledig te adviseren, u bent van harte welkom in Keukendump Kaatsheuvel.
Contact info
Waterloop 12, 5171 PX, Kaatsheuvel, Netherlands
- 0416742998
- kaatsheuvel@keukendump.nl
- keukendump.nl
100%tevreden!
Goed ontvangen in, vriendelijk geholpen en het eind resultaat is prachtig!
Het voldoet aan al onze verwachtingen!
Goede service en kwaliteit van…
Goede service en kwaliteit van plaatsing door vakmensen met passie voor hun werk.
Leveren en opnieuw plaatsen
Monteur deed zijn best om de lade kast netjes aan te passen, de juiste planken in andere kast te plaatsen. En de vensterbank aan te brengen. Helaas was het voor hem niet mogelijk om de afzuigkap aan te passen. Hier wordt een nieuw verzoek voor geplaatst

Reply from Keukendump Official
De wens van de klant staat centraal. En dat waarderen we.
We zijn in de oriëntatiefase goed geïnformeerd naar alle mogelijkheden met toepasbare alternatieven. Tijdens de verkoopfase was er alle tijd om tot in detail alle elementen te bespreken en om de juiste afweging te maken. Geen opdringerig verkoopgedrag bij de verkoop, maar klantgericht meedenken van de verkopers. Goede aftersales service.

Reply from Keukendump Official
no nonsense koop
Vriendelijk en goed en zonder snelle verkooppraatjes, geholpen.
Goede service, vriendelijke verkoper die de tijd nam voor mijn keuze.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
En er wordt met je mee gedacht !
Ik ben uitstekend geholpen door Jasper van de keukendump Kaatsheuvel
Ik ben uitstekend geholpen door verkoper Jasper.
Ik kan iedereen dit aanbevelen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.