Keukensale.com - Breda Reviews 37

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bij Keukensale Breda ben ik ontzettend vriendelijk en beleefd geholpen door Kay v.d. Beemt. Hij heeft een prachtig keukenontwerp gemaakt dat volledig aansloot bij al mijn wensen. De kleursamenstel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wat zijn wij bij KeukenSale Breda mega goed geholpen! In eerste instantie kwamen wij hier binnen voor een badkamer, maar al snel liepen we een rondje langs de keukens. Kay sprak ons aan en kwam di... See more

Rated 5 out of 5 stars

Keukensale Breda.Heel blij met onze nieuwe keuken en wat zijn wij goed geholpen door Damian.En de transporteur zeer netjes de keuken afgeleverd.En niet te vergeten een dikke 10 voor de monteur zo net... See more

Rated 5 out of 5 stars

In een woord perfect 👌👌 Kay van den beemt heeft mij met alles zeer goed geholpen qua advies en opstelling van mijn droomkeuken tot zelfs met de rest van de inrichting ik ben super gelukkig met he... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

Written by the company

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Van A tot Z goed geregeld

Van A tot Z goed geregeld. Een aimabele verkoper met veel kennis van zaken en die ook nog met je meedenkt. Bovendien ook heel blij met de keuken monteur. Echt een vakman met oog voor detail. Kortom, blij met Keukensale.com en mijn keuken.

January 20, 2024

Beste,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

mooie keuken .

verkoper Harno Breda wist al gauw wat we wilden en heeft goede adviezen gekregen en wij hebben de keuken zelf geplaatst.
alles paste perfect en ben erg blij met de levering.

July 19, 2023

Beste C van der Vaart,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Mooie kwaliteitskeuken met uitstekende montage

Ondanks het feit dat we steeds weer diverse veranderingen hebben doorgevoerd heeft verkoper Harno (vestiging Breda) iedere keer weer tijd en geduld gehad om ons te helpen en mee te denken naar een passende oplossing.
Kwaliteit van geleverde materialen is zeer goed en we hebben 'geluk' gehad met een uitstekende monteur (Michel) die alles zeer vakkundig heeft geplaatst en ons daarbij ook nog van advies heeft voorzien. Mede dankzij hem staat de keuken (en wandmeubels!) als een huis.
Klein aandachtspuntje: we hebben zeer lang moeten wachten op onze Siemens stoomoven en inductiekookplaat (is wel tijdelijk een vervangende geplaatst). Uiteindelijk bleek voor de stoomoven wel het nieuwste model al leverbaar te zijn (zelfde prijs) terwijl wij nog lang op het oude model moesten wachten; dit had beter teruggekoppeld moeten worden. Dit is na goed overleg verder prima opgelost. Al met al dus zeer tevreden kopers.

September 1, 2023

Beste Wiers,

Wat een eerlijke, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Vriendelijke en deskundige mensen

Vriendelijke en deskundige mensen, prijs en kwaliteit prima, in 1 dag gemonteerd, dus geweldig!

August 30, 2023

Beste L. Marijnissen,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie recensie!

We zijn superblij

We zijn superblij, Dank aan de bezorgers die onze spullen netjes hebben boven gebracht. Maar onze dank gaat vooral uit naar Michel die de keuken heeft geplaatst. SUPER GEDAAN

June 19, 2023

Beste Trix,

Wat fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Service en advies is top! We hebben onze keuken gekocht bij Keukensale Breda

We hebben onze keuken gekocht bij Keukensale Breda. Dit was voor ons de 2e keer. We zijn terug gekomen omdat de service van Keukensale Breda de 1e keer zo goed was bevallen en we hen het gunnen om de keuken en bijkeuken van ons nieuwe huis te leveren. Daarnaast kon de keuken en bijkeuken op betrekkelijk korte termijn worden geleverd. Harno heeft alle tijd voor ons genomen en ons goed geadviseerd bij het maken van alle keuzes van kleur tot materiaal tot opstelling. De transporteur was enorm behulpzaam en dacht mee over moment van levering. Michel heeft onze keuken geplaatst. Pluim voor hem. Hij is stipt, werkt netjes, is vriendelijk en behulpzaam en had onze keuken en bijkeuken in 2 dagen geplaatst. Hulde!

May 26, 2023

Beste Mistion,

We zijn ontzettend blij met uw prachtige recensie. Bedankt hiervoor en uiteraard nog veel plezier gewenst van uw droomkeuken!

Goeder ervaring met keuken sale breda

Goeder ervaring met keuken sale breda
( vincent )
Zeer aangename monteur ( ROB) ,

Heeft zijn werk uitstekend goed uitgevoerd ,
Zeer tevreden klant uit belgie .

Arpaci .

June 1, 2023

Beste Oguzhan,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad!

Rated 5 out of 5 stars

Aankoop en plaatsen keuken bij Keukensale

Bij het eerste bezoek aan Keukensale fijn ontvangen en samen gekeken naar een keuken die past bij onze stijl, eisen en wensen.

Duidelijke communicatie gedurende het hele proces.

Het daadwerkelijk plaatsen van de keuken is vlekkeloos verlopen. De monteur was zeer prettig in de omgang en werkte hard door om de keuken z.s.m. te kunnen plaatsen. Dit lukte uiteindelijk in 1,5 dag (zeer snel).

Tijdens het plaatsen van de keuken werden er ook verschillende vragen gesteld over hoe we sommige dingen wilde hebben. Fijn dat dit alles in overleg is gegaan. Betere ervaring hadden we niet kunnen wensen en we zijn zeer blij met het resultaat.

May 4, 2023

Beste Dennis,

Erg fijn bedrijf

Vandaag heeft Keukensale onze nieuwe keuken geleverd en gemonteerd, van begin tot eind een positieve ervaring. Reeds voor aankoop van de keuken konden we bouwen op gedegen advies van Harno, een verkoper die niet uit is op een snelle deal maar samen met ons heeft gekeken naar de beste oplossing qua indeling, materiaalkeuze, prijs en kwaliteit. Ook voor oplevering was Harno steeds bereikbaar voor verdiepende vragen of voor kleine aanpassingen in de bestelling. Ook het montageproces verliep vlekkeloos. De levering werd ruim van tevoren aangekondigd en de chauffeur was stipt op tijd. Monteurs Rob en Michel werkten zorgvuldig en hebben alles erg netjes achtergelaten - een voorbeeld voor de branche. Wij zouden elke keer opnieuw voor een keuken van keukensale kiezen.

May 4, 2023

Beste Patrice,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad!

Top zaak!

In december kwamen we bij toeval bij keukensale in breda omdat onze keuken aan vernieuwing toe was. Onze wensen aan Harno verteld en die tekende een keuken voor ons zodat we een goed beeld kregen. Ook nog binnen ons budget en na een paar dagen bedenktijd hebben we de keuken besteld. De keuken werd heel professioneel ingemeten en daarna besteld. 20 maart was het zover. Onze keuken werd vakkundig geplaatst door Michel. Aardige vent en een echte vakman (onze keuken is geen standaardopstelling) Helaas was onze koelkast op dat moment niet leverbaar en kwam zo'n dag of 10 later. Michel kwam deze ook netjes plaatsen. Kortom...top! Wij zijn heel tevreden

March 21, 2023

Beste meneer, mevrouw,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en natuurlijk heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Top advies, top ontwerp, top service!!

Vrij impulsief hadden wij besloten om de keuken in onze woonkamer te plaatsen. Na een korte zoektocht kwamen wij bij Harno van Keukensale terecht. Harno heeft ontzettend goed met ons meegedacht. Van de opstelling tot aan de apparatuur. Echt een man met oog voor detail. Over het definitief beslissen hoefden wij niet lang na te denken. De keuken is inmiddels geplaatst door Michel. Wat een vakman is dat. Elke dag staan wij nu in de keuken met een trots gevoel. Als je het aan mij vraagt zeg ik direct, ga naar keukensale.

February 3, 2023

Beste Katinka,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!

Rated 5 out of 5 stars

Na meerdere winkels bezocht te hebben

Na meerdere winkels bezocht te hebben, bij keukensale Breda terechtgekomen. Klantvriendelijk en meedenken! Paar keer de datum moeten verzetten door uitgestelde oplevering, daar hebben ze prima in mee gedacht.

Verkoop prettig!

Een kundige monteur! Alles compleet geleverd en perfect gemonteerd.

Een aanrader!

Carlo

December 20, 2022

Beste Carlo,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

keukensale Breda, in 1 woord top!

Bij keukensale Breda liepen we tegen onze droomkeuken, na heel wat keukenverkopers gehad te hebben. Al snel waren we eruit hoe het voor ons eruit moest komen te zien. Nadat we in alle rust onze wensen hadden besproken kwamen we tot een compleet resultaat voor meteen een goede en redelijke prijs. Harno heeft ons super geholpen, open en een eerlijk verhaal en echt verstand van zaken. De keuken werd ook ook compleet geleverd, alles klopte, dat is ook bijzonder, alle afmetingen, schroefjes, greepjes, top, geen gedoe! Ook als we een vraag hadden, niks was te gek, bellen of mailen, we hadden snel antwoord. We zijn zo blij met onze droomkeuken, als ik ooit nog mocht verhuizen of een nieuwe keuken zou willen dan loop ik zo naar keukensale in Breda. Dit was onze beste keus voor ons nieuwe huis. ps. geen opdringerige verkopers gewoon (klant)vriendelijk. Keukensale Breda en Harno, nogmaals dank!

December 9, 2022

Beste meneer, mevrouw,

Opzoek naar een nieuwe keuken bij Keuken Sale Breda

Opzoek naar een nieuwe keuken bij Keuken Sale binnen gelopen. We werden geholpen door Harno. Fijn persoon met veel ervaring. Er wordt gewoon realistisch met je meegedacht. Vol vertrouwen de opdracht tot levering getekend. We kunnen niet wachten tot onze keuken eindelijk geplaatst wordt.

August 12, 2022

Beste Michiel,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Alvast veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!

Topzaak

Vanaf het moment dat we binnen kwamen werden we als serieuze klanten behandeld. We hadden er een goed gevoel bij. Geen opdringerige verkoop. Ook kregen we goede adviezen van Harno. Dus vandaag hebben we definitief getekend voor een nieuwe keuken. Topzaak 👍

November 26, 2022

Beste Carla,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service vakkundig en goed nakomen…

Goede service vakkundig en goed nakomen van afspraken.
Eind resultaat fantastisch!

November 17, 2022

Beste Gert,

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Keuken Sale Breda

Ja daar ga je dan in de keuken winkel zoeken wat je wil enz . We kwamen bij Keukensale Breda verkoper Harno onze wensen verteld maten besproken . En zo kwamen we tot mooie keuken op papier . En na een bedenktijd akkoord gegeven voor bestellen van de keuken . In laten meten, plaatsing afspraak . Gister is de keuken geplaatst en ziet eruit als op het voorbeeld . Keuken Sale Breda Harno bedankt voor de fijne service

November 3, 2022

Beste Michael,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look