Company replied
Komen afspraak na!!!!! Geplande levering is ook echt de dag van aflevering. Montage ook volgens plan. Duidelijke informatie en ook die klopt exact. Netjes geholpen, correct, beleefd. Er werd gelui... See more
Company replied
Op ons gemak de keuken bij keukensale uitgezocht. Bruce heeft ons prima geholpen. Hij laat je lekker je gang gaan. Al ga je 20 keer met frontjes of stukjes aanrechtblad naar huis. Het is allemaal... See more
Company replied
In de winkel fijn gesprek gehad bij het ontwerpen van de keuken. Hij nam alle tijd ervoor. Meedere keren terug geweest en contact gehad. Goed bereikbaar zowel via de mail als telefonisch Lev... See more
Company replied
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Energie weg 11, 1785 AD, Den Helder, Noord-Holland, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Van het uitzoeken van de keuken tot en met plaatsen alles prima in orde. Daar heeft Bruce ons zeer goed geholpen en was meedenkend.Goed advies gekregen ook nadat bleek de opstelling die wij wilde niet door ging en een mooi alternatief kregen was het even schakelen. De keuken is precies zoals de afbeelding die we kregen via mail.
Plaatsing alles klopte netjes geplaatst door monteur die netjes en precies werkt ons mee nam naar kleine aanpassingen
1 klein minpuntje is dat de symbolen op apparatuur slecht zichtbaar zijn als het schemerig is. Keuken staat bijna een week maar iedere dag kijken we er naar en zijn wij ontzettend blij.
Dank keukensale Den Helder.

Reply from Keukensale.com - Den Helder
Op ons gemak de keuken bij keukensale uitgezocht.
Bruce heeft ons prima geholpen. Hij laat je lekker je gang gaan. Al ga je 20 keer met frontjes of stukjes aanrechtblad naar huis. Het is allemaal oke.
Onze keuken was niet helemaal compleet bij levering. Oven was er nog niet oa en dan komen ze met andere opties of hij wordt zoals bij ons later alsnog geplaatst en in overleg een leenoven tot die tijd.
De vaatwasser maakte ook een apart geluid en ook daar heeft bruce de mailwisseling in eerste instantie met de leverancier van gedaan.
Wij hadden zelf al n ontwerp van de keuken maar ondanks dat heeft Bruce prima meegedacht! 👌

Reply from Keukensale.com - Den Helder
alles werd op tijd geregeld en was op een paar kleine
dingentjes in order

Reply from Keukensale.com - Den Helder
Duidelijke informatie en ook die klopt exact.
Netjes geholpen, correct, beleefd. Er werd geluisterd en naar oplossingen gezocht.
Goede ervaring.

Reply from Keukensale.com - Den Helder
wij zijn blij met onze nieuwe keuken, de voorlichting door Bon en Mandy maar ook de plaatsing: TOP

Reply from Keukensale.com - Den Helder
Fijne samenwerking met de twee werkende heren in de winkel. Zij denken met de klant mee, en nemen hier uitgebreid de tijd voor. Heel fijn!

Reply from Keukensale.com - Den Helder
Levering was top!! Op klein onderdeel na was de keuken compleet geleverd
Het ontbrekende deel van de afvoer. Werd door de medewerker van de winkel gebracht. Zodat de ze verder konden met plaatsen.

Reply from Keukensale.com - Den Helder
Keuken gekocht bij keukensale in den helder, supergoed geholpen door Bruce, denkt goed mee en komt met ideeën, ook de mannen die de keuken komen plaatsen verstaan hun werk, alsook de service achteraf is supergoed, gewoon top

Reply from Keukensale.com - Den Helder
Learn more about other kinds of reviews.