Keukensale.com - Deventer Reviews 54

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Essenstraat 6 B, 7418 BM Deventer, Overijssel, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We zijn fijn geholpen vanaf het moment dat we binnenkwamen. We werden vriendelijk ontvangen en de sfeer was relaxed en ongedwongen. De verkoper wist waar hij het over had en kon veel vertellen, zowe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hele traject van informatie, advies, offerte en aankoop verliep helder en duidelijk. Het hele team werkte daaraan mee. Afspraken werden precies nagekomen. Het aanbevolen installatiebedrijf -omdat on... See more

Rated 4 out of 5 stars

Onze keuken helemaal naar wens laten ontwerpen in Deventer. Prettige gesprekken en adviezen gehad van Christiaan. Nu afwachten tot de keuken geplaatst wordt. Tot zover in elk geval zeer tevreden!

Rated 5 out of 5 stars

We zijn ongelofelijk goed en uitgebreid geholpen bij deze keukenzaak in Deventer. Vanaf het eerste moment werd er echt de tijd voor ons genomen en voelde het alsof er oprecht werd meegedacht met onz... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

Written by the company

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Wij keuken gekocht bij keukensale…

Wij keuken gekocht bij keukensale Deventer. We werden geholpen door Priscilla. Ze heeft goed met ons meegedacht. Wensen werden gehoord en tips werden gedeeld. Een fijne samenwerking. We werden hartelijk ontvangen in een huiselijke sfeer. Nogmaals bedankt!

July 3, 2023

Beste Kim,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Keukensale heeft de beste service ooit!

Ik was al heel erg enthousiast over Keukensale maar vandaag zijn al mijn verwachtingen overtroffen. Gisteravond constateerde ik dat mijn koelkast (die ik niet via Keukensale heb gekocht) niet meer koelde. Vanmorgen Keukensale gebeld en op dit moment wordt er al een nieuwe koelkast geplaatst. Duizendmaal dank Mark-Jan en Martin!!

January 5, 2024

Beste Esther,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank!

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag de puntjes op de i gezet voor…

Vandaag de puntjes op de i gezet voor de keuken. Ik had nog best wat wijzigingen en daar werd goed naar geluisterd. Kan niet wachten op de keuken!

November 11, 2023

Beste Tugba,

Een keuken naar wens!

We zijn op advies van vrienden bij Keukensale terecht gekomen. Hun goede gevoel maakte dat we hier binnen stapten. Het eerste gesprek konden we onze wensen kenbaar maken. Deze zijn tussen de eerste en tweede afspraak meerdere malen gewijzigd en alle ideeën zijn door Sharona meegenomen in de tekeningen. Uiteindelijk kwamen tot een keuken die helemaal is zoals wij hem mooi vinden en onze stijl is. We kijken met een tevreden gevoel terug!

November 11, 2023

Beste Michel,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Superblij Vorige week is mijn keuken geleverd en…

Vorige week is mijn keuken geleverd en geplaatst. We zijn er superblij mee. Alles was compleet. De gemaakte afspraken zijn nagekomen door Keukensale. Ook de montage verliep vlekkeloos. Onze complimenten voor H. Tasdelen. Hij werkt netjes en heeft verstand van zijn werk. Nadat hij klaar was heeft hij ons een korte uitleg gegeven over de werking van de apparatuur. Bedankt Keukensale voor de mooie keuken!

Mesut en Suzan Gurler

November 1, 2023

Beste Mesut & Suzan,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Deskundig, laagdrempelig, goede prijs kwaliteitverhouding

Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij keukensale.com. We hadden al wel een idee wat we wilden en de verkoopster begreep het helemaal. Ze heeft al onze wensen en ideeën meegenomen in het ontwerp. We voelden ons hierin goed gehoord. Ze gaf fijne tips en hield rekening met ons budget.
Daarnaast werd ruim de tijd genomen en dat voelt heel prettig.
Met als resultaat een prachtige keuken geheel passend binnen ons budget.

October 14, 2023

Beste M. Oplaat,

Eerste indruk vestiging Deventer

Bij binnenkomst al een heel prettig gevoel. We werden warm ontvangen en de fijne sfeer tussen de medewerkers was voelbaar. De tijd en aandacht dat er gestoken wordt in klanten was groot! Alles wat mogelijk en geen vraag te gek. Zeker een aanrader om is binnen te lopen!

September 24, 2023

Beste Anke,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad!

Rated 4 out of 5 stars

Door mijn ouders zijn we terecht…

Door mijn ouders zijn we terecht gekomen bij keuken sale Deventer. We zijn erg goed geholpen met een keuken uit te zoeken voor onze woning. De service is goed en ze zijn zeer meedenkend. Wij zijn dan ook erg blij met hoe we geholpen zijn bij de keuze van onze keuken.

September 16, 2023

Beste Kim,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie alvast heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Eerlijk, meedenken en luisteren

De eerste stap is gezet net de nieuwe keuken gekocht. Fijn geholpen. Eerlijk meedenken, niet voor de hoofdprijs gaan, goed luisteren naar wat wij wel en ook niet belangrijk vinden. Dank vestiging Deventer ik kijk er naar uit!

September 15, 2023

Beste Christina,

Laagdrempelig

Je voelt je meteen op je gemak omdat je goed wordt ontvangen. De mensen die er werken zijn prettig in de omgang en denken met je mee en geven goed advies. De collega die ons hielp nam alle tijd voor ons.

Suzan en Mesut Gurler

August 3, 2023

Beste Suzan,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie recensie!

Rated 5 out of 5 stars

Sehr freundliche und kompetente…

Sehr freundliche und kompetente Bedienung durch Herrn Mark-Jan Okhuijzen. Wir haben uns entschlossen, die offerierte Küche zu kaufen.
Weitere Rezension nach erfolgtem Einbau.

July 22, 2023

Dear Paul,

We really appreciate you taking the time to leave this excellent review! Thank you!

Kind regards, Team Keukensale.com

De nieuwe keuken

Bij toeval kwamen we bij Keukensale Deventer terecht. Maar toeval bestaat niet, dat is maar weer gebleken. Fijn geholpen, gemakkelijke mensen en uiteindelijk onwijs blij met het resultaat.
Mijn man heeft de keuken zelf geplaatst, wat ook geenszins een probleem voor Keukensale was.
Levering volgens afspraak en prima verlopen. Erg tevreden over de kwaliteit van de keuken.
We zijn erg enthousiast en raden het ten zeerste aan hier een afspraakje te maken.

July 22, 2023

Beste Toos,

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Rated 5 out of 5 stars

Keuken Sale Deventer is een echte…

Keuken Sale Deventer is een echte aanrader! Servicegerichtheid en kwaliteit is Top! Mensen iedereen naar Keuken Sale Deventer komen voor je droomkeuken!

July 14, 2023

Beste Rehim,

Bedankt voor de mooie recensie!

Rated 5 out of 5 stars

Keukensale Deventer een aanrader.

Vanmorgen bij de Keukensale Deventer geweest voor het uitzoeken van een bijkeuken. Het personeel is erg vriendelijk en Mark-Jan heeft ons dan ook een mooi voorstel gedaan met een goede oplossing voor onze bijkeuken. Er wordt goed de tijd genomen om ons goed advies te geven. Dit is zeker een aanrader om hier een keuken te kopen.

July 1, 2023

Beste Arnold,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie recensie!

Rated 5 out of 5 stars

Perfect geholpen in Deventer!

Nadat we in juni 2022 onze keuken al uitzochten voor onze nieuwbouwwoning hebben we afgelopen week de keuzes definitief gemaakt. Een jaar later kijk je toch weer anders naar je wensen en zijn we uiteindelijk op een totaal andere keuken uitgekomen. Heel fijn dat Kubra van Keukensale Deventer zo meedenkend was en we nog de ruimte hadden van alles te wijzigen. Uiteindelijk op een super mooie keuken uitgekomen!

Wij zou het iedereen aanraden in Deventer bij de Keukensale langs te gaan!

June 17, 2023

Beste Tim,

Wat fijn om te lezen dat we hebben kunnen helpen bij het realiseren van uw droomkeuken!

Top team

Top team, goed geluisterd naar onze wensen, mooie rondleiding door de showroom en alles laten zien wat mogelijk was. Ook was het fijn, dat er verschillende mogelijkheden en manieren zijn hoe je een keuken wil hebben.

June 3, 2023

Beste Laura,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie!

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag een hele mooie keuken gekocht…

Vandaag een hele mooie keuken gekocht bij de eigenaar van Keukensale Deventer Mark-Jan (en zijn te lieve pup). Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij een super fijne ervaring hebben gehad. Mark-Jan had alle tijd en heeft ons tot na sluitingstijd geholpen en geadviseerd.
Voor eerlijk en oprecht advies voor de juiste prijs zit je bij Keukensale Deventer dan ook helemaal goed.

Wij kijken uit naar Januari, wanneer wij onze keuken ik ons nieuwe huis gaan zien!

Dank Mark-Jan voor het fijne advies en de tevens gezellige gesprekken.

June 2, 2023

Beste Dylan,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! We zijn blij dat we hebben kunnen helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. Alvast veel plezier gewenst!

keukensale Deventer is top

keukensale Deventer is top, en goede service

Eind december kocht ik een keuken bij keukensale Deventer. Personeel was erg vriendelijk en hebben mij geholpen mijn droom keuken te vinden. voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Keuken was vrij snel geleverd. tijdens zelf montage waren er wat problemen gekomen. maar Keuken-sale Deventer heeft dit goed eigenlijk nog beter opgelost dan dat ik had verwacht. ik zou iedereen aanraden daar een keuken te kopen.

March 20, 2023

Beste Marc,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Bij keukensale in deventer geweest

Bij keukensale in deventer geweest
Wij zijn zeer goed en uitgebreid geholpen
Zeer deskundig advies gekregen van verschillende keukens , apparatuur en mogelijkheden
Het gaf ons een vertrouwd gevoel
Dat we met een nieuwe keuken de deur uitliepen
Dus wij bevelen keukensale ten zeerste aan
Fam krol
Deventer

February 20, 2023

Beste familie Krol,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk alvast veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Beste Mark- Jan Okhuijzen

Beste Mark - Jan - Okhuijzen
Wij willen jou heel erg bedanken. voor de mooie offerte die je ons hebt aan geboden..we vinden jou heel erg vriendelijk en meedenkend . en je hebt ons goed geholpen.tot een mooi resultaat. Vriendelijke groeten uit Apeldoorn.

February 17, 2023

Beste Philomeen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Deze complimenten gaan we zeker doorgeven aan Mark-Jan.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look