Keukensale.com - Spijkenisse Reviews

TrustScore 4 out of 5

Iepenlaan 19, 3203XV Spijkenisse, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Keuken gekocht bij Keukensale(KS), alles prima gegaan totdat het moment komt dat je service nodig hebt. Onze magnetron ging na 2 uur al kapot, zou je zeggen dat je als je KS belt je geholpen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf het moment dat we binnenkwamen was de sfeer heel fijn en ontspannen. Geen enkele druk om snel te beslissen, maar juist alle ruimte om rustig na te denken en vragen te stellen. Dat vonden w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Keukensale Spijkenisse, wat zijn wij goed geholpen door Zana met onze prachtige nieuwe keuken. Echt een plaatje. Alles perfect geregeld door Keukensale, van loodgieter, electrisch, tegelen tot en met... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

Written by the company

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

532 reviews in the last 12 months

Write a review

Top ervaring gehad!

Top ervaring gehad!
Ik werd van A tot Z compleet geholpen door een top medewerker bij de keukensale.
Eindresultaat was een prachtige keuken waar we van mogen genieten.
Zeker een aanrader!

February 22, 2024

Beste Enrico,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Meer dan tevreden

Inmiddels maken we alweer een jaar met veel plezier gebruik van onze keuken. We kunnen niet meer zonder het mooie Dekton blad waar geen krassen of vlekken in komen, ideaal! Ook de inductieplaat met geïntegreerde afzuiging werkt top. Heel blij met het advies, de installatie (door Barry) en de service van het team in Spijkenisse, in het speciaal Zana!

February 16, 2024

Beste Esther,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Zeer tevreden

Wij hebben eind 2023 een keuken gekocht bij Keukensale Spijkenisse. Voor het ontwerp van de keuken zijn wij prima geholpen door Zana. Hij heeft alle tijd genomen voor het ontwerp en actief met ons meegedacht. Wij zijn erg blij met het resultaat.
De keuken is geplaatst door Barry en Ron, echt vakmensen. Zij hebben onze oude keuken er uit gehaald en de nieuwe keuken geplaatst.
Barry en Ron werken hard en vooral ook heel netjes. Tijdens het plaatsen geven zij regelmatig een update, advies en hielden rekening met onze wensen.

Wij zijn zeer tevreden en raden keukensale maar zeker voor het plaatsen ook Barry en Ron van harte aan.

Familie Bramsen

November 13, 2023

Beste familie Bramsen,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

Rated 1 out of 5 stars

Super slechte service en klantbejegening

İn december 2021 is onze keuken geleverd. Er ging het een en ander mis. Zoals beschadiging van de muren bij het monteren van rekjes, krasjes aan de keuken en vloer door montage. Te korte spatplint op het aanrecht. De keuken is zo “goed” gemonteerd, dat de spoelbak lekt en nog veel meer.
Dit wist de toenmalige manager en was wel bezig oplossingen. Echter door een intern probleem tussen de toenmalige manager en keukensale zijn wij nu de dupe. Er is een huisbezoek afgelegd door heer Z. die naar eigen zeggen nu de winkel runt. Het zou dhr. Z. sieren als hij een training communicatieve vaardigheden en oplossingsgericht werken zou nemen. Klant is allang geen koning meer hier. Omdat de communicatie via toenmalige manager zn mobiel ging weet de winkel van niks dus willen ze uit COULANTHEİD wel zorgen dat het goed komt op onze kosten :) wat is hier coulant aan? En dit terwijl de keuken 2 jaar garantie heeft???!

October 12, 2023

Beste Esra,

Wij vinden het spijtig dat u deze ervaring heeft. Wij hebben natuurlijk meerdere malen contact gehad, maar helaas kunt u of wilt u geen enkele mail of enig contact met de oud-collega aan ons overleggen of heeft u deze niet.

Het is voor ons heel vreemd zoals ook al aangegeven dat u twee jaar na levering en plaatsing van de keuken pas contact opneemt en eist van ons dat we deze punten oplossen. Ook op het opleverrapport met uw handtekening staan geen bijzonderheden en geen enkel van de genoemde punten.

Hopelijk begrijpt u dan ook ons kant en dat wij niet twee jaar na dato op onze kosten al uw punten gaan oplossen op onze kosten. Wel willen wij hier zeker in meedenken en de kosten zoveel mogelijk reduceren. Ook hiervan bent u al op de hoogte.

Mocht u hier gebruik van willen maken dan vernemen we het graag.

Team Keukensale.com

Rated 1 out of 5 stars

Slechte slechte slechte SERVICE

Slechte slechte slechte SERVICE !
5 jaar geleden mijn keuken besteld 4 jaar geleden laten monteren ( grootste fout van mijn leven ! Het ging toen al allemaal fout , laatste 2 jaar telefonisch contact met ze gehad , alle problemen wat mn keuken mij opbrengt lekkende koelkast , onder plank beschimmeld door de lekkage, scheve keukenkasten, kapotte scharnieren , bobbels op mn keukenkasten , spoelbak die er niet uitziet , ladekast kappot. Vraag ik om een monteur komen ze na maanden langs gooit hij de scharnieren los om zogenaamd na paar weken terug te komen onderhand een jaar later niemand komt langs telefoons worden niet beantwoord maanden , mails komen zogenaamd niet binnen , heb ik ze eindelijk te pakken via de telefoon willen ze niet komen maar stukken naar me toe verzenden op mijn kosten en montage mag ik doen zegt Anne !!! Pardon! Jullie zijn alleen goeie verkopers voor de rest niks waard en als het gaat om een sociaal media reklame willen jullie dat graag ! Dit blijft zeker niet hierbij we zullen verder alles op papier zien.

September 28, 2023

Geachte mevrouw Kalem,

Wat vervelend om te lezen dat u dit zo ervaart.

Aangezien de keuken al langer dan 5 jaar geleden geleverd is door ons valt uw service melding buiten de garantie.

Echter zijn wij zeer coulant, betreuren de situatie en willen alle materialen geheel kosteloos aan u opsturen. En aangezien u in België woont, hebben wij u gevraagd om even zelf een monteur uit de buurt te zoeken.

Helaas accepteert u deze oplossing niet en dat betreuren wij. Maar wij zijn van mening dat dit een zeer coulant oplossing is gezien de garantie termijn die al verstreken is.

Groet, Team Keukensale Spijkenisse

Rated 5 out of 5 stars

Top kwaliteit keuken en prima advies

Wij kregen bij Keukensale Spijkenisse prima advies van Zana Salim, hij dacht goed met ons mee en kwam met leuke ideen. Wij hadden al 16 jaar een keuken van het Duitse merk "Nobilia" van prima kwaliteit en wilden weer hetzelfde fantastische merk, bij Sanisale dus te koop. De plaatsing van de keuken werd keurig uitgevoerd op de door ons aangegeven data, mooi op tijd ook. Ook over de uiteindelijke totaal prijs waren wij zeer tevreden. Al met al is Keukensale Spijkenisse een aanrader !

December 28, 2022

Beste Jan,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, deze complimenten zullen we zeker doorgeven! Veel plezier gewenst van de nieuwe keuken.

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige service & fijn contact!

Geweldige service, fijn contact!

Mijn vriendin en ik hebben ervoor gekozen om een nieuw blad te nemen in combinatie met een nieuwe spoelbak, kraan en kookplaat. Bij het eerste gesprek werd hier gelijk goed op ingegaan en werd er oprecht advies gegeven. Geen gepush om meer te bestellen wat super fijn was! Na het bestellen van de spullen was er geweldige communicatie met verschillende werknemers binnen het berdijf, ze stonden altijd klaar voor onze vragen.

Op de dag van montage kwam er een vriendelijke man ons blad en apparatuur plaatsen, kortom een geweldige service!

December 12, 2022

Beste Mark,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank!

Rated 5 out of 5 stars

Een eerlijk verhaal met proactief meedenken

Vanaf het eerste moment een eerlijk en open gesprek met Zana. Geen fabeltjes en een mooie keuken volgens ons idee met meedenken van hem.

Vervolgens tussentijds afstemmen of alles nog volgens wens is en of we nog wijzigingen willen doorvoeren en meedenken met mogelijke aanpassingen.

Dag voor montage de levering van het materiaal volgens afspraak.

De dag van montage was de monteur volgens afspraak aanwezig en heeft de keuken in 1 dag en naar volle tevredenheid neer gezet.
Een uitstekende vakman, oplossingsgericht, hard werken en klantvriendelijk.

De koolstoffilters waren helaas niet meegeleverd bij de afzuigkap. Geen probleem, Niels belde zelf op nadat hij dit van de monteur had vernomen en is deze na zijn werktijd komen brengen en is tevens nazorg komen doen of alles volgens wens was.

Een uitstekende ervaring en ik verwijs mensen graag aan hen door.

December 6, 2022

Beste meneer, mevrouw,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!

Super tevreden

Gister en vandaag is onze nieuwe keuken geplaatst door Marco. Het is echt super mooi geworden en niets kan niet gevraagd of over gepraat worden erg fijn. Keukensale Spijkenisse bedankt voor onze nieuwe keuken waar we nog velen jaren plezier van gaan hebben.

October 28, 2022

Beste Liza,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Top Montage

We zijn goed geholpen bij het kopen van een nieuwe keuken helemaal aangepast naar onze wensen goede verkoopadviseur weet wat hij verkoopt. de keuken is inmiddels geplaatst en het is een plaatje geworden. de monteur heeft rustig zijn tijd genomen bij het plaatsen en dit is ook terug te zien aan de details. daarnaast heel veel tips en advies gehad om de levensduur van de keuken te verlengen.

October 5, 2022

Beste Ravi,

Wij kochten bij Keukensales in…Spijkenisse

Wij kochten bij Keukensales in Spijkenisse een nieuwe ,in de winkel werden wij ontvangen door Dennis en werden op een prettige manier voorgelicht wat de mogelijkheden waren van onze wensen en wat ook kon.
De reden van onze aankoop was dat wij in ons appartement een keuken hadden met kasten en bovenkasten ,die in de keuken veel licht weg nam.
Dennis liet ons zien een opstelling die licht gaf in de keuken met een opstelling van de koelkast en vrieskast bergruimte in de hoek zijdelinks in de keuken nu veel licht in de keuken en geen bovenkasten meer. Tevens kozen wij voor een inductie kookplaat om de gasaansluiting niet meer te gebruiken.
Na overeenkomst werden de afspraken gemaakt en gepland inmeten ,aanbrengen keuken ,bezorgen keuken en montage en afvoeren verpakkingsmaterialen.
Alle afspraken zijn correct verlopen.
Monteur John kwam op de afgesproken datum en wij zagen direct al dit is een buitengewone goede vakman in zeer korte tijd schepte hij orde na dat overal pakketten stonden en begon als eersten met het lang aanrecht op te stellen op het moment dat het grote lange aanrechtblad werd binnen gedragen kon het direct op zijn plaats worden gelegd om breken te voor komen.
John is een buiten gewone vakman hij zag een kleine fout mijnerzijds met een leiding hij kon dat in enkele minuut toch veranderen.
Wij zijn zeer tevreden met Keukensales de hele bestelling was er in een keer niets vergeten en is nu ook af.
Wij vonden de afspraak afhalen van de verpakkingsmaterialen geweldig op de afgesproken tijd waren zij er.
Wij zijn zeer correct vriendelijk en op de juiste manier geholpen bij Keuken sales !

September 2, 2022

Beste meneer, mevrouw,

Rated 5 out of 5 stars

Goede hulp van oriëntatie tot realisatie

De aanschaf van een keuken is een hele organisatie waarbij Niels, Salim, en John ons goed geholpen hebben.
Door goed te luisteren naar onze wensen kwam de keuken op papier en binnen ons budget.
Aangezien we onze oude keuken zelf hebben gedemonteerd en de nieuwe aansluitingen hebben voorbereid kregen we een prima aansluitplan met maten voor water en electra.
John de keukenmonteur heeft alles in elkaar gezet en onze bestaande apparaten overgeplaatst.
Ook was er wat tegenslag. Een aantal deurtjes waren niet goed door vocht in het hout. Maar geen probleem er zijn nieuwe besteld die binnenkort worden vervangen.
Al met al willen wij het team Spijkenisse bedanken voor al hun hulp wanneer er wat was betreffende planning, montage of het
uitzoeken van de juiste kleur/ aanrechtblad omdat we het weer anders wilde hebben.
Uiteindelijk zijn we super tevreden!

September 7, 2022

Beste Theo,