Świetna obsługa klienta
Świetna obsługa klienta, natychmiastowy odzew na czacie. Merytorycznie zasugerowano mi co i dlaczego powinienem wybrać, pokazano plusy i minusy. Do tego staranne zapakowanie i ekspresowa wysyłka z dostawą. 10/10
Klawiatury mechaniczne w pełni dopasowane do Twojego stylu i preferencji. Nowy poziom satysfakcji z pracy i rozgrywki. Poznaj różnorodny świat klawiatur mechanicznych i poczuj różnicę.
Poprzeczna 24, 86-031, Osielsko, Poland
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bardzo dobrze zapakowane i w bardzo dobrym stanie, szybko wysłane i szybko przyszło,
Z firmą Keyspace miałem pierwszy raz styczność niespełna rok temu gdy zaczynałem swoją przygodę z customowymi klawiaturami. Zamówiłem wtedy pierwszy set klawiatury barebone + switche + keycapy + akcesoria i wszystko przyszło szybko, zgodnie z zamówieniem. W tym miesiącu złożyłem kolejne zamówienia na nowy set i okazało się, że klawiatura przyszła wadliwa, kilka przycisków nie reagowało. I w takich sytuacjach poznajesz czy masz do czynienia z profesjonalistą czy nie. Rozwiązanie, sposób obsługi, szybkość kontaktu na najwyższym poziomie! Dodatkowo odpowiednie doradztwo i zwrócenie uwagi na to, że moje zamówienie może nie do końca spełnić założenia (kwestia układu podświetlania north/south face o czym nie wiedziałem). Wszystko przyszło znowu szybko, z drobnymi bonusami a moja lepsza połówka zawsze się cieszy z tych cukierków.. i teraz pyta kiedy coś znowu zamówię :D BARDZO POLECAM!
P.S. Tylko trochę stany magazynowe mogłyby być lepsze ;)
Naprawdę świetny sklep :) Wszystko zgodne z opisem, ceny świetne, wysłane szybko i zapakowane bardzo dobrze. A na koniec w paczce dostałem miły gratis :)
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.