Kidsshoppen.dk Reviews 13

4.5

1. Baby Store
  2. Children's Store

Written by the company

Hos Kidsshoppen.dk forstår vi, at forældres tid er værdifuld. Derfor samler vi nøje udvalgte produkter, der gør hverdagen lettere – fra smarte elektroniske hjælpemidler til funktionelle dagligdagsprodukter. Vi sikrer, at alle vores produkter lever op til høje standarder for sikkerhed, brugervenlighed og kvalitet. Før et produkt kommer på hjemmesiden, bliver det testet i en måned sammen med vores egne børn, Felix og Hector, for at sikre, at det lever op til de krav, vi som forældre stiller til funktionalitet og sikkerhed. Vores mål er at skabe en problemfri shoppingoplevelse, hvor forældre nemt kan finde de mest praktiske løsninger til deres børn – både nu og i fremtiden. Kidsshoppen.dk er stedet, hvor innovation og funktionalitet mødes, for at give forældre mere ro i hverdagen. Vi vil være kendt for kvalitet, funktionalitet og smarte løsninger, der giver mere tid til det vigtigste – samværet med børnene.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Købte den elektriske neglefil i gave…

Købte den elektriske neglefil i gave til min veninde. Hun blev mor for et år siden, og er allerede super glad for den. Hun har fortalt, at det er blevet meget nemmere at ordne sit barns negle, nu hvor hun har neglefilen. Leveringen var også super hurtigt, så jeg er glad 😊

July 3, 2025

Hej Signe,

Tusind tak for den varme anmeldelse - det betyder meget 🙏

Hvor er det skønt at høre, at din veninde blev glad for gaven, og at neglefilen allerede gør hverdagen nemmere for hende. Lige præcis det der er hele formålet med vores produkter!

Tak fordi du valgte Kidsshoppen.dk - vi håber at se dig igen ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Vi er Super glade for vores nye…

Vi er Super glade for vores nye tandbørste til vores søn.
Det har været en kamp at børste tænder på ham hver dag. Men den her virker! Samt hans synes det er sjovt at børste tænder nu.

June 29, 2025

Hej Frederik,

Hvor er det bare fantastisk at høre! Det glæder os virkelig, at tandbørsten har gjort en forskel – og at det nu er en sjov oplevelse i stedet for en kamp 🙌

Tusind tak fordi du delte det – det betyder meget!

Bedste hilsner

Super god service

Super god service! Hurtig levering og skønne produkter :)

June 23, 2025

Hej Tine,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at både levering og produkter har levet op til forventningerne 😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Kidsshoppen.dk!

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig tilfreds med køb af neglefil…

Virkelig tilfreds med køb af neglefil og pandetermometer det har gjort livet som nybagt forældre meget nemmere.

June 13, 2025

Hej Jannik,

Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det fedt at høre, at både neglefilen og pandetermometeret har gjort hverdagen lettere som nybagt forælder!
Det er præcis dét, Kidsshoppen handler om - at gøre småbørnsforældres hverdag nemmere 🙌

Alt det bedste til jer!

Ruban - Kidsshoppen.dk

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse med levering og god kundeservice

Rigtig god oplevelse med levering og super god kundeservice også ! Vi er meget tilfredse og glade for vores fine ting - top karakter herfra :-)

June 20, 2025

Kære Lea,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at I er glade for både produkterne og vores kundeservice. Vi sætter stor pris på din tid og dine ord - og håber, vi snart må byde jer velkommen igen 😊

Ruban - Kidsshoppen.dk

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte whise noise-højtalleren i…

Jeg købte whise noise-højtalleren i gave til min veninde. Hun elsker det! Så, det var en meget fin gave. Pakken kom hurtigt og kundeservice var meget venlige at svare på et par spørgsmål jeg havde.

June 10, 2025

Hej Erika,

Hvor er det dejligt at høre, at din veninde blev glad for white noise højtaleren - og at det blev en vellykket gave! Tusind tak for dine pæne ord om både levering og kundeservice. Det betyder meget for os 🙏

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Ruban – Kidsshoppen.dk

Venlig og god kundeservice

Venlig og god kundeservice, hurtig levering og positivt overrasket over kvaliteten af produkterne. Kan varmt anbefales! :)

June 20, 2025

Hej Leo,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er super glade for, at du oplevede god service, hurtig levering og blev positivt overrasket over kvaliteten - det er lige præcis dét, vi stræber efter.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget! 🙏

Ruban – Kidsshoppen.dk

Rated 5 out of 5 stars

Termometer virker upåklageligt- og…

Termometer virker upåklageligt- og lækkert design. Kommer gerne igen!

June 11, 2025

Hej Linda,

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både funktion og design – det betyder meget for os.

Du er altid mere end velkommen igen 😊

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt at kunne sove en hel nat igen

Allerede fra første nat kunne jeg se at White Noise Højtaleren hjalp min dreng med at sove bedre. Hver gang han vågnede faldt han hurtigt i søvn af sig selv, hvor han førhen skulles ammes videre i søvn. Det tog os lige et par dage at finde en lyd vi begge kunne holde ud at lytte til hele natten, men da den først var fundet har han faktisk sovet det meste af natten og kun været vågen meget få gange.

Hvis jeg har skulle skifte ble om natten har jeg også brugt lampen. Mens den spillede gav den et roligt lys, hvor jeg stadig kunne se hvad jeg lavede. Var helt overrasket over han sov igennem det hele.

Så kan helt klart anbefale deres højtaler.

June 11, 2025

Kære Katrine,

Tusind tak for din fantastiske og ærlige anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at højtaleren har gjort så stor en forskel for både jer og jeres lille dreng - og at lyset også har været en hjælp om natten.

Hvor er det bare dejligt, at I nu får sovet bedre. Tak fordi du deler det! 💙

Rated 5 out of 5 stars

Søvnmangel, så virker dette!

Hvis du leder efter en løsning til at hjælpe dit barn med at sove bedre eller bare få til at falde i søvn, så kan jeg virkelig anbefale kidshoppen White noise højtaler. Den er genial og helt enkelt med mange lyde, lys og nem betjening. Så en enormt effektiv måde at få behagelige og roligere sove rytmer ind. De varmeste anbefalinger herfra og et godt og trygt sted at handle!

May 11, 2025

Kære Nanna,

Tusind tak for din varme og gennemførte anmeldelse - hvor er det fantastisk at høre, at højtaleren har haft så stor effekt og skabt roligere søvnrytmer hos jer!

Det betyder enormt meget for os at læse, at du både er glad for produktet og føler dig tryg ved at handle hos os.

Tak fordi du deler det videre 🙏

Supergod white noise højtaler

Vi har fået white noise højtaleren, og vi bruger den hver aften. I modsætning til andre højtalere, vi har prøvet, har den bedre og flere lyde, og lyset passer bedre til rolig natlæsning i et ellers mørklagt soveværelse. Knapperne er nemme at betjene med én hånd, også i mørke, hvilket er en kæmpe fordel. Batteriet holder godt, og så er det super med USB-C opladning, så vi kan bruge de opladere, vi allerede har og ikke skal have flere liggende. Ringen til at hænge den op er også enhåndsbetjent - mega plus. God service og hurtig levering, vil klart anbefale.

June 7, 2025

Hej Niklas,

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at white noise højtaleren lever op til jeres behov - både med lyd, lys, brugervenlighed og opladning. Vi har selv lagt vægt på de funktioner, du nævner, så det betyder meget at høre, at det faktisk gør en forskel i hverdagen.

Tak for tilliden - og for at du tager dig tid til at dele det videre 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Smart tandbørste og hurtig levering

Virkelig smart tandbørste. Jeg føler mig tryg ved, at hele munden bliver børstet ordentligt.

Hurtig levering fra Kidsshoppen.

June 4, 2025

Hej Thusha,

Tusind tak for din anmeldelse - det glæder os virkelig at høre, at tandbørsten giver dig en tryg oplevelse. Og dejligt at leveringen også sad lige i skabet!

Tak fordi du handlede hos os 🙏

Take a closer look