Robert heeft bij ons plicés gemonteerd en de gordijnen gehangen evenals rail op nieuw gemonteerd. Perfect gehangen en gestoomd. Man met hart voor t vak. Super ervaring. Zal zeker mensen door st... See more
See what reviewers are saying
Wat een Top bedrijf! Super service, super werknemers en super jaloezie! Robbert en zijn collega uit Deurne kwamen vandaag onze jaloezie hangen. Super vriendelijke mannen die echt weten waar ze mee bez... See more
SUPERTEVREDEN. Vandaag heeft Stefan de lamellen opgehangen. Wat een ontzettend aardige en deskundige vakman, niets anders dan lof!! Ik weet helaas niet de naam meer van de man die alles opgemeten... See more
Company details
Written by the company
Winkel in alle soorten raambekleding van Gordijnen,overgordijnen in betweens vitrage gordijnrails, jaloezieën, plissé gordijnen, rolgordijnen, shutters. lamellen, magneetbandframes, merken als Keje, kgonline, cedeko, blynds, velux, holland Haag, wieltexo, coconut
Contact info
factorij 4a-b, 1689AL, Zwaag, Netherlands
- 0229-745750
- zwaag@kijkopgordijnen.nl
- kijkopgordijnen.nl
Robert heeft bij ons plicés gemonteerd…
Perfect gehangen en gestoomd.
Man met hart voor t vak.
Super ervaring.
Zal zeker mensen door sturen.
Kijkopgordijnen Deurne/Venray top bedrijf
Zeer klantvriendelijk en mooi product
Zeer klantvriendelijk. Mooie gordijnen en goed advies. Het plaatsen is ook heel netjes en vakkundig gedaan. Zeer tevreden.
SUPERTEVREDEN.
SUPERTEVREDEN.
Vandaag heeft Stefan de lamellen opgehangen. Wat een ontzettend aardige en deskundige vakman, niets anders dan lof!! Ik weet helaas niet de naam meer van de man die alles opgemeten heeft. Maar ook deze man heeft alles perfect opgemeten en mij advies gegeven.
Als ik 10 sterren kon geven had ik het gedaan. Veel lof
Geweldig assortiment voor je interieur.
Geweldig assortiment waar je met of zonder advies altijd een mooie keus kunt maken voor je interieur. Wij hebben voor ons nieuwe appartement alle raambekleding bij Kijk op Gordijnen in Eindhoven uitgekozen. Heel fijne en vriendelijke eigenaren en personeel. Alles vakkundig gemonteerd en is er later nog iets dan wordt het opgelost. Dus service is ook Top!
100% klantonvriendelijk.
1 jaar terug de gehele raambekleding voor mijn huis besteld bij kijkopgordijnen. Alles leek goed te gaan, op de horizontale lamellen na. In eerste instantie werd het foute artikel opgehangen die uiteindelijk na een maand werd vervangen door het goede product. Toen begon de ellende. Sommige lamellen waren beschadigd en hadden een kleurafwijking. De lamellen zouden worden vervangen en dat is ook gebeurt. Echter kwamen deze terug met nog meer beschadigingen. Toen heb ik telefonisch contact gezocht en dat werd niet in dank afgenomen. Totaal niet in staat om het probleem op te willen lossen en de verbinding werd toen ook grof verbroken. Vervolgens via de e-mail gereageert. Men wilde de lamellel retourneren naar de fabrikant maar dan zou ik wel weken niets voor het raam hebben hangen. Na 4 weken werden ze terug gebeacht. En je raad het al: wederom met beschadigingen en kleur verschil. Weer contact gezocht via de e-mail om vervolgens te mogen vernemen dat we te kieskeurig waren. Probleem lag volgens de verkoper aan het feit dat de standaard in Polen anders zijn. Polen is het land waar het spul vandaan komt. We moesten ons hier maar bij neerleggen! Nu ontzettend ontevreden met datgeen wat er voor onze ramen hangt. Dus 100% ontevreden en Kjjkopgordijnen is schijnbaar niet instaat om problemen op te lossen. Waren de prijzen ook naar zoals in Polen.
Mooie gordijnen en plissées laten…
Mooie gordijnen en plissées laten hangen, echt zeer tevreden over ! En extra compliment voor robert die alles heeft opgehangen en nog zeer deskundig en goed advies heeft gegeven!
Communiceren niet met de klant.
Hebben een pliche gordijn besteld met de elektrische bediening links. Ik moest dan wel zelf voor een stroomaansluitng voor die kant. Komen ze het godijn hangen zit de motor rechts?? Dit was dus niet de afspraak. Volgen kijkopgordijnen konden ze alleen maar met de motor aan de rechterkant krijgen. Maar dit lieten ze dus mij niet weten. Hebben het gordijn toch gehangen en de kabel rechts zo goed en kwaad als het kon met kabelgoten geprobeerd er nog iets van te maken. Het lijkt dus nergens op. Weer gebeld met kijkopgordijnen maar die reageren niet meer op de mails en bellen mij ook niet op, dus weer geen communicatie. ZEER SLECHTE SERVICE!
We zijn zeer tevreden over…
We zijn zeer tevreden over kijkopgordijnen.
Rick kwam aan huis met vele stalen gordijnen.Hij nam alle tijd en met een goed advies hebben we nu prachtige inbetween gordijnen hangen.
Nogmaals super bedankt Rick.
Ineke en Rob Janssen.
Aanrader!
Jaloezien laten plaatsen in mijn bedrijfspand. Goed advies, snelle levering en ziet er geweldig uit! Aanrader!
Goed geholpen en mooi resultaat.
Fijn geholpen in de showroom bij het uitkiezen van 5 plisse gordijnen. Ze hebben hier een ruime keus en nemen de tijd om de diversen mogelijkheden met je door te nemen.
Voor een kleine meerprijs kwamen ze aan huis voor het inmeten en binnen 4 weken konden we de gordijnen komen ophalen.
Wel even moeten zoeken naar het juiste you-tube filmpje voor het bevestigen van de gordijnen.
Het resultaat is prachtig en we zijn zeer tevreden.
Shutters en inbetweens
Wat zijn wij blij met onze shutters en inbetweens! De mannen van Kijkopgordijnen werken netjes en goed! Vanaf de offerte tot aan het plaatsen is er altijd contact gehouden en zeer goed en netjes gecommuniceerd! Top mannen en dankjullie wel.👍
Echt een aanrader
Echt een aanrader, erg goed geholpen door Rick die altijd even vriendelijk is en over alles met je meedenkt. Hij komt zijn afspraken na.
Ook vriendelijke collega's die de vloer hebben gelegd en de gordijnen hebben gehangen.
In Eindhoven bij Brenda en Pieter…
In Eindhoven bij Brenda en Pieter gordijnen gekocht voor beneden en boven. Prachtig resultaat. Houden zich aan de afspraken.
Top bedrijf met hoge kwaliteit
Ruime keuze, goede montage, komt afspraken na. Zeer vriendelijk personeel met de juiste kennis.
Voor de tweede keer kijkopgordijnen…
Voor de tweede keer kijkopgordijnen ingeschakeld. Wederom heel blij met mijn raamdecoratie! Goed advies, mooie kwaliteit en snelle levering. Vriendelijk en kundig personeel!
Goede communicatie en een mooi…
Goede communicatie en een mooi resultaat.
Advies aan huis inclusief meetservice.
Advies aan huis inclusief meetservice.
Na akkoord komt een collega de afmetingen en order controleren.
Levertijd was zeer kort 21 dagen.
5 jaloezieën en 1 inbetween
€2100,- zeer nette prijs .
montage door een nette jongeman.
Goed persoonlijk gericht advies en…
Goed persoonlijk gericht advies en service
Super kwaliteit producten en snelle…
Super kwaliteit producten en snelle service.
Ook het advies bij de verkoop was goed
Inbetweens en shutters
Kijkopgordijnen heeft onlangs inbetweens en shutters geplaatst bij ons. Ze werken heel erg netjes en denken graag mee. Echt een aanrader om je vitrages te kopen bij Kijkopgordijnen!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.