Na twijfel over de kleur van de babyslofjes even met de winkel gebeld, bestelling wijzigen (andere kleur) was geen probleem. De slofjes (Shoesme babyslofjes) kwamen de volgende dag al binnen! Supersne... See more
See what reviewers are saying
Zeer tevreden over de prachtige kwaliteit schoenen. Vandaag besteld, de volgende dag al in huis!! Ook bij een verkeerd bestelde maat zeer snelle retourverwerking en een volgend paar thuis!! Zeer atten... See more
We hebben sandaaltjes gekocht voor ons dochtertje, ze werden de volgende dag al geleverd. Bovendien erg leuk ingepakt met een klein presentje. Onze dochter zag het echt als een cadeautje! De schoenen... See more
Ik zou zeker opnieuw bij kinderschoenen kopen! Mijn bestelling was zeer netjes verpakt en er zat een duidelijke instructie bij mocht je de schoenen willen retouneren. Het leuke vond ik dat ze een brie... See more
Company details
Contact info
Breedstraat 28- 30, 3603 BB , Maarssen, Netherlands
- 0346 744 028
- info@kinderschoenen.nl
- kinderschoenen.nl
Prachtig ingepakt en vlot bezorgd
De bestelling arriveerde op tijd. De schoentjes zaten netjes ingepakt in de schoenendozen. Daarnaast zat er een leuk tasje bij om deze in op te bergen.
Zeer tevreden :)
Supersnel.
Een zeer positieve ervaring met deze webshop. M'n bestelling was super snel in huis.
Super snel een ruim aanbod
Mooi aanbod en binnen iets meer dan 12 uur na de bestelling geleverd. WoW!
Top service
Helaas het eerste paar schoentjes in een te kleine maat besteld. Na super goede service 2 dagen later de juiste maat al in huis!
Super goede service
Prima webshop!
Op kinderschoenen.nl heb ik baby slofjes besteld. De bestelling verliep goed en de slofjes zijn keurig verpakt. Fijn!
Gewoon Goed
Had de verkeerde kleur laarsjes besteld later klantenservice gebeld en de volgende dag Goede kleur bezorgd 👍👍
in een woord TOP!
Snelle levering, netjes verpakt, leuk aardigheidje erbij.
Misschien nog een kortingsbon voor denvolgende keer?
Super snelle en correcte levering
Ik mocht mijn bestelling heel snel en correct ontvangen.
Dank je wel.
Goede service!
Deze webwinkel heeft leuke schoenen!
De service is uitstekend, bedankt kinderschoenen.nl!
Baby schoentjes
Pas geleden Shoesme baby schoentjes voor mijn dochter besteld.
Snelle levering en nog een leuke verassing in de doos!
Zijn goeie, mooie schoentjes.
Zal hier zeker nog eens vaker bestellen!
Zeker op tijd en keurig verzorgd en bezorgd!
Top, correcte bestelling en bezorging!
Helemaal top
Snel, goede korting, leuk cadeautje erbij voor de kids. Kortom prima shop.
Super goede service, netjes verpakt.
De schoenen waren netjes verpakt. Er zaten knuffeltjes bij voor de kinderen. Dat vonden ze natuurlijk erg leuk. Snelle levering. Geen verzendkosten en gratis retour.
Snel, netjes en duidelijk
Duidelijke berichtgeving, snell levering en uiterst netjes ingepakt. Zelfs met een klein presentje.
Top!
Zeer goede service!
Online schoentjes besteld voor onze dochter van 8 maanden, helaas paste ze de schoentjes niet. In Maarssen in de winkel om advies gevraagd, schoentjes daar achter mogen laten en andere uitgezocht.
Perfect!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.