Een wasborstel voor voeten en rug besteld en ontvangen. Echt zo´n slechte kwaliteit, niet normaal. Kost bij Ali 1 euro en wij hebben er 18 euro voor betaald. je verwacht dan een goede kwaliteit. Reto... See more
See what reviewers are saying
Schoenen besteld en betaald, nu 3 maanden aan het wachten, geen reactie,heel dom om bij deze tuig te bestellen zonder onderzoek te doen, resultaat 59 euro kwijt. Laten we met ze allen aangifte doen,... See more
Waardeloos . Wel besteld en betaald en niet gekregen - 4 maand geleden , Ik heb gevraagd waar mijn bestelling is en krijg een dom antwoord terug van dat het onderweg is - ja al 4 maand onderweg , oo... See more
PAS OP DIT ZIJN OPLICHTERS. Nu 4 maanden geleden bij kingshopnl.com voor 39 euro poetsmiddelen besteld, maar nooit ontvangen. Ondanks vele beloften die standaard verstuurd worden. Wat een minder... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bestelling gedaan en betaald en daarna…
Bestelling gedaan en betaald en daarna nooit meer iets vernomen.
Oplichters dus en dat laten ale reviews hier ook zien.
Maar beste mensen: karma geldt ook voor dit soort lui!
Ik heb inmiddels afscheid genomen van mijn betaalde 30 euro en ga verder met mijn leven.
Wacht al 3 maanden op mn bestelling en…
Wacht al 3 maanden op mn bestelling en krijg iedere keer zelfde standaard antwoord. Zijn oplichters!
Veel beloven, niets uitvoeren!
Beloven, beloven, beloven. Wat een nep-account is dit! Elke keer hetzelfde antwoord op mijn verzoek om de status van mijn bestelling (nu 4 maanden geleden) op te vragen. 'Het komt er nu aan. Problemen met vervoerder...', etc. Broddelwerk. En ze adverteren maar door. Niets meer bestellen daar. Oplichters!
Na 3 weken mail gestuurd waar order…
Na 3 weken mail gestuurd waar order blijft..
Reactie was vertraging met de vlucht..
Dit antwoord kwam steeds opnieuw maar ze ging er achter aan en kwam allemaal goed..
Zijn gewoon oplichters, komen niks na.
Dus bestel hier niks want het zijn oplichters.
Ziet er allemaal leuk en betrouwbaar uit maar is gewoon een stel oplichters.
Blunder, slechte zaak
Heb poets middel besteld via youtube filmpje en link maar heb vanaf 26-08-2024 nog niets binnen maar wel betaald.ook contact leek goed te komen maar heb nu nog niet gehoord of gekregen.nu 23-09-2024.
Dus denk malafide site.
Dit zijn Oplichters, niets bestellen! Zijn echt geen ster waardig
Dit zijn oplichters, wat ging er mis? eigenlijk alles. na 2 maanden nog steeds niets ontvangen. Mails wordt niet/ slecht op gereageerd. En de reacties zijn alleen maar smoesjes waarom het niet afgeleverd wordt.
King Shop ben gewoon eerlijk en zeg dan gewoon; Haha domoor je bent er gewoon ingetrapt. Dus bestel je iets ben King Shop na dit gelezen te hebben dan zeg ik welkom bij de Club.
Was getekend John
Geen ster waardig
Geen ster waardig
Oplichters 14 juli besteld en tot heden niks ontvangen pakket is door vervoerder vertraagd
Track en Tracé werkt niet
En via die site proberen oplichters ook nog je creditcard gegevens te krijgen
Hufters
€21 voor een lapje stof (zwembroek)waar…
€21 voor een lapje stof (zwembroek)waar je dwars doorheen kijkt. Verpakt in Chinees zakje. Totaal nep en niet G-star, staat op het lapje stof gedruk, waardig.
Heel slecht.
Heel slecht.. nooit producten ontvangen en mijn geld is weg
Ik heb het gevoel dat ik voor 19 euro…
Ik heb het gevoel dat ik voor 19 euro een paar weken geleden ben besodemieterd. Ik denk dat eraan gewerkt wordt door de fraudehelpdesk, die de zaak in de publiciteit zal brengen. Als je de diverse links bekijkt naar je mail, ontdek je dat er héél veel tikfouten inzitten...........
o.a. king is bij hun in de meeste gevallen met dubbel i ;-)
Smerige oplichters
Smerige, doortrapte oplichters. Kingshop.com is een nepsite en op het
moment dat je op track@trace via hun site je bestelling wilt volgen zijn ze offline.
Besteld op 2 juli j.l. en paar schoenen. Never nooit geleverd en niet traceerbaar dus! Ga dan ook aangifte doen bij politie en ACM.
Mensen, trap er niet in! Controleer eerst zorgvuldig of zo'n "bedrijf" überhaupt bestaat.
Het wemelt van dropshipping firma's zeg maar nepfirma's. Het zijn nietsontziende schurken, internetcriminelen.
Wil Delahaije, Geleen
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling van juli nooit ontvangen en in het mailverkeer wordt geantwoord dat het een fout was bij de post.
Opgelicht dus en dat is geen ster waardig.
Oplichters
Op 13 juli bestelling gedaan. Diverse keren via e-mail geïnformeerd naar de status. Telkens een standaard e-mail ontvangen met de mededeling dat de bestelling met vertraging onderweg is.
Uiteindelijk geen reactie meer gekregen en de artikelen nooit ontvangen.
Aangifte bij politie en melding bij ACM gedaan
Iedereen die hier opgelicht is door…
Iedereen die hier opgelicht is door kingshopnl.com moet aangifte doen tegen deze fraudeurs. Heb ik ook gedaan.
Stelletje fraudeurs
Bestel geen artikelen in deze website. Op 5 juli heb ik een bestelling geplaatst en na drie weken niets te hebben vernomen heb ik aan de bel getrokken. Keurig een mailtje terug gekregen dat de goederen onderweg zijn. Een week later weer niets ontvangen en maar weer naar dit bedrijf een mailtje gestuurd. Wederom keurig een mailtje terug dat de goederen onderweg zijn.
Na de vijfde werk heb ik een mail gestuurd en wil mijn geld terug gestort hebben....na zes weken geen antwoord meer ontvangen. Ik klik op de mail met mijn bestelling en voila.....offline.
Grote oplichters
Grote oplichters, te mooi om waar te zijn, pakketje met mooie schoenen van €40,- nooit ontvangen. Zijn niet meer bereikbaar.
Website niet betrouwbaar kingshopnl
Kijk uit oplichters .
Bestelling niet gekregen ,op mijn mails wordt niet goed gereageerd ,waarschijnlijk een automaat . Op een andere wijze geen contact mee te krijgen . 1 ster is al teveel . Dus wees gewaarschuwd.
Dit is een nepsite.
Dit is een nepsite.
Ikheb wat besteld maar tot op heden niks ontvangen.
Als ik mail dan krijg ik een automatische mail terug dat mijn pakket al verstuurd is.
Ze schrijven hun eigen recensies,de mijne en van anderen worden verwijderd.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.