Company details

1. Sportwear Manufacturer

Written by the company

Historien til KLA starter i møbelbygda Sykkylven på Sunnmøre. En bygd kjent for skaperglede, kreativitet og design. Grunnleggeren av KLA, Kai Lennart Alnes, vokste opp i en keeperfamilie hvor både far og onkel var kjente keepere. På 70- og 80-tallet var det vanlig at barna var med fedrene på fotballtreningene, og på denne måten oppsto en genuin interesse for keeperen. Allerede som ung keeper undret Kai Lennart seg over hvorfor keeperhanskene varierte i kvalitet, og hvorfor utvalget i sportsbutikkene var dårlig. Med dette som utgangspunkt hadde han allerede som ung en drøm om å utvikle egne keeperhansker, men først da fotballkarrieren tok slutt fant Kai Lennart tid til å realisere idéen. KLA ble stiftet i 2009, og har siden den gang hatt en visjon om å lage keeperhansker av ypperste kvalitet til rimeligere priser. Alle keepere er avhengige av gode verktøy, og derfor er det vårt ønske og visjon å gi alle keepere, uavhengig av nivå, evnen til å benytte seg av topp profesjonelt utstyr. Dette gjelder ikke minst keeperhansker for barn, hvor grunnlaget for god teknikk og motorikk skapes gjennom mestring. Alle KLA keeperprodukter er utviklet av et team med et lidenskapelig forhold til den viktigste posisjonen på fotballbanen – keeperen. Gjennom våre ambassadører samler vi inn en mengde nyttig informasjon til vår produktutvikling. Etter flere år med utviklingsarbeid bruker nå keepere på alle nivåer våre keeperhansker. Det gjør oss stolt og motivert til å fortsette utviklingen. KLA er et varemerke av keepere, for keepere.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Keeperhansker

Kjøpte keeperhansker fra dem ,levert i går, De hadde noen bruksmerker på seg. meldte inn i dag, IKKE bare de svarte meg med en meget faglig måte,men at de ringte meg personlig og sendte 2 treningshansker til kidsa over mine forvetninger!!!

Hanskene så meget bra ut. gleder meg gi til sønnen som skal få som kalendergave.

Anbefaler for det varmeste. God kvalitet på hansker, fantastisk kundeservice og profosjonellefolk
SIST men IKKE minst- støtt norske bedrifter

Vh
Reyhan D-Kolstad

November 26, 2024

Fantastisk generell service…

Fantastisk generell service og enorm kvalitet på hanskene.

Har brukt masse forskjellig. Og var i utgangspunktet usikker på å gå over til et litt mindre kjent merke. Var i kontakt med noen av dem som jobbet for KLA. Fikk verdenshistorien, produksjon og kvalitetsstemplingen servert på gullfat i fleisen. Ble Anbefalt et par modeller etter mine preferanser og dette har resultert i at jeg ALDRI bytter merke igjen. ANBEFALER hansker fra KLA 100%

August 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Høy kvalitet til god pris

Har brukt KLA i ca et år nå, og er veldig fornøyd. Hansker av høy kvalitet, slitesterke og til en veldig god pris. Passer for alle nivåer og alle aldre. I tillegg bryr de seg virkelig om at kundene skal være fornøyde med raske tilbakemeldinger og løsningsorienterte folk.

July 10, 2024

Kjempefornøyd med mine KLA NC White

Kjempefornøyd med mine KLA NC White! Har to par av disse, hvor det ene paret er brukt til trening og kamp de siste fire ukene. Kvaliteten på latex og grep gjør at jeg ikke har tatt i bruk par nummer to enda. Et par av keeperne jeg trener har også hatt gode erfaringer med hansker fra KLA. Jobber med å få resten over på disse også! Bra pris i forhold til kvalitet, god service også.
Thor Even Johansen
Spillende keepertrener
Reinsvoll Fotball

July 6, 2024

Meget god kundeservice

Meget god kundeservice, rask levering og strekker seg langt etter å hjelpe kunden til å få akkurat det han vil ha. Bredt utvalg og hele tiden på jakt etter å bli bedre!

March 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Høy kvalitet til best pris

Jeg sverger til Roll Finger modellen, og har brukt den på hobbynivå helt siden 2014. Overlegen på pris og kvaliteten er minst like bra som alt annet du finner der ute. Gjør deg selv en tjeneste og vokt buret med KLA.

June 21, 2024

Lynrask levering

Lynrask levering fra en leverandør som har god kundeservice og en brukervennlig salgsopplevelse. De strekker seg for at vi keeperne skal få det vi trenger, når vi trenger det

10/10

January 8, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look