Hej Lotte,
Tak for din pæne anmeldelse,
Det er selvfølge ærgerligt, at når man bruger tid på at anmelder et andet firma, at hele sandheden ikke kommer med frem. Synes du skal fremlæg vores Mail korrespondancer så sandheden kommer på bordet.
Kan hjælpe dig lidt:
prisen er korrekt 9500, men som jeg skrev, en overslagspris ud fra de oplysninger du fortalte i vores telefon samtale.
Det er så ikke korrekt med prisen, den endte på 23415,19. Men her mangler du lidt detaljer igen, og vil gerne hjælpe dig en smule:
Du tilføjede også følgende ting til oprindelige aftale
Installation af 2 ovne, 2 stk. ler drejer, 1 stk. kaffemaskine, udskiftning af tarif sikring grundet større behov, tilføjede 22m til kabel til hver komponent fra overslagsprisen, skiftede tavlen til en større, byggede 3 sikringer i og et nyt HPFI.
Jeg valgt så, at bruge af eget dækningsbidrag, ved at løsne loftplader så kabelføringen er ført skjult, i stedet for synligt som du forslog, det kan du jo nyde.
om et andet firma vil gør arbejdet billigere det skal jo være op til dem, her skal du huske at skrive jf. vores mail, at du først spurgte dem bagefter.
Synes nu du bruger tid på at anmelde her på Trustpilot, så skal du skrive sandheden, ellers er den ikke så meget værd.
Vil rigtig gerne fremlægge mails for dig, hvis de skulle være blevet væk.
Jeg vil tilslut så informerer dig om, at jeg nok skal lade være at lave falske anmeldelser på dit firma, selvom du ikke betaler dine regninger.
Håber du får en god aften
Hilsen
Christian - Indehaver