Klinik Østerbye Reviews 63

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Efter flere år frem og tilbage i sundhedssystemet uden afklaring, valgte jeg at forsøge med osteopati hos Jens. Her tages der højde for alle relevante detaljer før og under behandlingen, her bliver m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jens er en behagelig og kompetent person inden for hans fag. Jeg har haft fornøjelsen af en enkelt behandling af et overbelastet baglår. Her fik jeg en behandling og gode råd til øvelser og side... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gennem mange år gået ved del forskellige behandlere. Jens er klart i en top 3! 1. Han sætter god tid af til alle sine klienter, mange andre steder er det bare ind og ud, 15 min på brikse... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kommer hos Jens når kroppen ikke vil som jeg syntes den skal Det er altid en fornøjelse at få justeret kroppen så den igen vil som jeg. Jens er yderst kompetent, han har jo en vifte at uddannelse... See more

1. Osteopath
  2. Acupuncturist
  3. Massage Therapist
  4. Physical Therapist
  5. Specialized Clinic

Written by the company

Klinik Østerbye er en privatklinik med speciale i smerteproblematikker og idrætsskader. Der tilbydes skadesdiagnosticering samt efterfølgende behandling og rådgivning. Med udgangspunkt i de sundhedsfaglige traditionelle medicinske fag som anatomi, fysiologi, neurologi, patologi og biomekanik behandler Klinik Østerbye samtlige udfordringer i bevægelsesapparatet. Klinikken er etableret udenfor den offentlige sygesikring (uden ydernummer), hvilket betyder, at man IKKE behøver henvisning fra sin egen læge for at komme til behandling. Har du en sundhedsforsikring er Klinik Østerbye godkendt til osteopati, fysioterapi, akupunktur og massage. Klinik Østerbye har eksisteret siden 2007 og har klinik i Ringe og Dyrup, Odense SV.

4.8

3-star
2-star
1-star

Stor ros til klinik Østerbye

Jeg kan på det varmeste anbefale Jens, hvis kroppen ikke rigtig vil samarbejde, det det kan være efter brækket knogle - styrt på ski - ryg/ skulder der driller …. Føler at der er styr på tingene, hvis der var/er noget som skulle/ skal yderligere tjekkes blev/ bliver jeg sendt læge…. Blev scannet så der er styr på skulder.
De varmeste anbefalinger fra mig 🫶

April 3, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Tusinde tak for det flotte ord Charlotte. Det er altid en glæde at kunne hjælpe eller henvise til andre faggrupper hvis der er behov for dette.

Rated 5 out of 5 stars

Min oplevelser gennem en del år har…

Min oplevelser gennem en del år har været at Østerby får løst de problemer der kommer til mig gennem et meget fysisk arb. Der har været mange gange hvor jeg kravler ind med store smerter i evt ryg. For at kunne gå ud og genoptage arbejdet. Venlig Hilsen Carl Poulsen Fyns Træpleje

April 5, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Sir Poulsen mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg anbefaler gerne Jens Østerby til…

Jeg anbefaler gerne Jens Østerby til andre.
Jeg har fået en grundig undersøgelse, og behandling som virker. Herudover en gennemgang af hvorfor og hvordan den videre behandling kan forventes, og ikke mindst beskrivelse og vejledning i, hvad jeg selv kan og bør gøre fremadrettet. Jeg oplever en ærlig meget kompetent behandler.

April 4, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Det glæder mig du har haft gavn af din behandling. Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Virkelig dygtig

Jens er en virkelig dygtig behandler, og han er god til at sætte sig ind i klientens situation.

April 4, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for de flotte ord Mads og de 5 stjerner.

Rated 5 out of 5 stars

Altid god service og højt fagligt niveau.

Vi har kun de varmeste anbefalinger til Jens.
Vi har været kunder hos ham i 15 år og har altid fået den bedste behandling.
Jens sørger for at vi og vores medarbejdere i Concentus er up to date med kroppens velbefindende.

April 3, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for de flotte ord og det gode samarbejde gennem mange år.

Kompetent og dygtig behandler

Jeg har nu været igennem to forløb ved Jens. Han er super dygtig til at vælge de rigtige behandlingsformer til de forskellige problemstillinger. I første omgang havde jeg kæmpet med at slippe af med efterveerne fra en fibersprængning i baglåret i et halvt års tid. Efter tredje behandling var jeg klar til at træne igen.

Jens er behagelig og tryghedsskabene, god til at få forventningsafstemt med sin klient, og så er han dygtig til at vælge de rigtige behandlingsformer ud fra hans palette af uddannelser.

March 22, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for de flotte ord Rasmus og de 5 stjerner. Det glæder mig at kunne hjælpe dig.

Jens er fantastisk

Jens er meget behagelig, imødekommende og lyttende.
Har jeg problemer med min nakke, ryg eller andet, så har han altid hjulpet mig.
Er behovet akut, er han hjælpsom, så man kan få en tid hurtigt.

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for de pæne ord Jette og de 5 stjerner.

Super kompetent

Super kompetent. Kommer helt sikkert igen.

March 23, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun tilslutte mig de andre…

Jeg kan kun tilslutte mig de andre flotte anmeldelser af Klinik Østerbye.
Jens er altid meget professionel & forklarer altid grundigt hvorfor og hvordan.

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak Thomas for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Samarbejdspartner KB Coaching

Som personlig træner/fysisk træner, er det fantastisk med en samarbejdspartner som Jens. Jens er varm, god til dialog og sender alle mine kunder i retningen af ham der døjer med skavanker der er ude for mine kompetencer. Får kun positiv feedback tilbage fra kunderen.

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for de flotte ord Kasper og de 5 stjerner. Jeg sætter stor pris på vores samarbejde.

Empatisk og fagligt dygtig

Empatisk og fagligt dygtig. Jens ser mennesket som en helhed og man føler sig hørt, set og i trygge hænder hos ham.

March 20, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Han er opjektiv

Han er opjektiv, faglig dygtig
Over holder tiden!

March 20, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for de 5 stjerne og for de pæne ord.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er kommet i klinikken igennem flere…

Jeg er kommet i klinikken igennem flere år nu, og uanset hvilke udfordringer jeg kommer med bliver jeg altid mødt med åbenhed og ærlighed og det sætter jeg stor pris på. Jeg har fået råd og vejledning hver gang og går altid derfra med en følelse af at være blevet lyttet til og hjulpet.

March 12, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Yderst kompetent

Jeg kan kun anbefale klinik Østerby. Jeg har været ved Jens en del gange og har altid været en god og positiv oplevelse. Jens er dygtig og god til at forklare undervejs, og han har hjulpet mig af med mange smerter.

March 15, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for den flotte anmeldelse Maria og de 5 stjerner.

Rated 5 out of 5 stars

Har gennem årene fået hjælp til dårlig…t t

Har gennem årene fået hjælp til dårlig ryg, skulder, knæ, knoglebrud - behandling & genoptræning er altid i top.

Hr. Østerbye er den eneste branchen jeg stoler nok på, til fx. at manipulere ryggen / nakken mv.

March 15, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling.

Blev fortalt undervejs, om de områder der blev behandlet. Og var i væsentlig bedring da jeg kørte derfra

March 6, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Helheds orienterende behandling

Det er for mig et stort plus når en behandler ser det hele mennesker og forstår sammenhængen.

Mit udgangspunkt for kontakte klinik Østerbye var en knæskade. Men da jeg gik derfra var det ikke kun mit knæ der var blevet taget hånd om, men flere udfordringer i min holdning og muskelspændinger.

Jeg vil klart anbefale Klinik Østerbye - selvom jeg gerne indrømmer jeg sagde av flere gange.

February 7, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Tak for de pæne ord og de 5 stjerne. Det er vigtigt at se det hele menneske.

100% jeg kommer igen

Jeg har haft ondt i ryggen og været til en masse forskelligt behandlinger.
Men blev rådet til, at prøve en behandling ved klinik Østerby…

Ved første besøg sagde Hr Østerby at jeg skulle kunne mærke forskel efter 3 behandlinger….

Det kunne jeg også og det går den rigtigt vej nu :-)

March 14, 2024

Reply from Klinik Østerbye

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder mig at du kunne mærke effekt.

Take a closer look