Jeg fik lavet et lipflip hos Pia, og jeg kan ikke andet end at give hende mine varmeste anbefalinger. Jeg blev mødt af en utrolig behagelig atmosfære og en varm, positiv energi i klinikken, s... See more
See what reviewers are saying
Kan varmt anbefale Klinik Kongeporten. Jeg fik lavet en brystreduktion i marts 2025, og er så glad for mit resultat. For Pia er det meget vigtigt at resultatet passer til dig og din krop og ser n... See more
Efter två barn valde jag att operera brösten samt fettsög låren och är otroligt nöjd med resultatet! Bemötandet och kommunikationen var strålande från start, professionellt och varmt. Man kände sig vä... See more
Super professionelle og imødekommende! Jeg kom ind med et ønske om en bfo, og jeg blev guided så flot igennem valg af størrelse om implantater, så det passede til mig. Jeg kom ind uden noget, og gik... See more
Company details
Written by the company
Hos Kongeporten stræber vi efter at støtte kvinder gennem de forskellige faser, som kvindekroppen gennemgår i løbet af livet. Vores team af sundhedsfaglige tilbyder en skræddersyet plan målrettet lige netop dine specifikke ønsker, for at sikre, at du opnår langvarige og naturlige resultater. Vi tilbyder plastikkirurgi, gynækologi, hudbehandlinger, hjælp med kost, personlig træning og livsstilsændringer. Vores mål er at tilbyde støtte fra et helhedsperspektiv og sikre, at du føler dig hjemme i din krop
Danneskiold Samsøes Allé 13-15, 1434, København K, Denmark
- info@klinikkongeporten.dk
- klinikkongeporten.dk
Efter stor overvejelse valgte jeg at…
Efter stor overvejelse valgte jeg at søge råd og vejledning hos Kongeporten og Pia Cajsa - efter en god og nærværende konsultation bookede jeg tid i klinikken. Resultatet er blevet lige som jeg drømte om, klinikken har min varmeste anbefaling.
Bliv lyttet til 100%, i trygge hænder
Fantastiske omgivelser og professionelt personale.
Uanset udfordring/ ønske om behandling inden for diverse specialeområder, kan du virkelig forvente grundig og gennemført rådgivning.
Det er meget tydeligt at lægerne har mange års erfaringer med de bedste referencer. Min egen behandling blev gennemført fuldstændig som aftalt, hvilket afspejles i resultatet, som jeg er mere end tilfreds med!
Tryg, behagelig og meget kompetent oplevelse
Jeg har fået lavet øvre øjenlåg hos Pia. Det har hele vejen i gennem været en utrolig dejlig oplevelse. Der er ingen tvivl om, at Pia og hele hendes team er meget kompetente. Fra forundersøgelse, til operation og efterfølgende kontroller har alt kørt glat og det har været meget professionelt. Jeg var selv i tvivl inden operationen, men jeg har bestemt ikke fortrudt! Jeg er virkelig blevet hørt og lyttet til, hele vejen igennem. Nu 5,5 uger efter operationen kan man intet se, arret er meget fint og er helet flot ind i huden.
Hvis man overvejer at få lavet øvre øjenlåg, så skal man ikke betænke sig længere! Tag ud til Kongeporten, de har mine varmeste anbefalinger.
Tak til Klinik Kongeporten
Hermed den allervarmeste anbefaling af Klinik Kongeporten, hvor jeg netop har fået lavet mine øvre øjenlåg af Pia Cajsa. Oplevelsen har bare været så professionelt, sikke et personale…var slet ikke blå efter operationen og resultatet er over al forventning.
Tak til jer.
Susanne Staal
Gjorde ögonlocken samt bröstförstoring…
Gjorde ögonlocken samt bröstförstoring med eget fett. Jag är väldigt nöjd med resultatet, väldigt professionellt bemötande av alla på kliniken och jag kände mig väldigt trygg i deras händer. Jag kan varmt rekommendera klinik kongeporten och Pia Cajsa med team.
Här får ni service och expertise i världklass. Förtroende, kunskap och service. 10/10
Super nöjd med mitt ögonlock och fet suggning av dubbelhaka operation. Ni är magiska! Otroligt proffsigt och personligt bemötande på alla plan! Det var min första operation och jag kunde inte valt en bättre klinik!
Seriösa, kunniga och helt helt fantastiska! Hatten av till läkare; Pia jag kände mig så trygg och hon är proffsig och kunnig. Med sitt sinne för estetik har hon format och skapat det jag inte trodde var möjligt. Erfarna, noggranna, väl omhändertagande både före- och efter operation. Jag är mer än nöjd över resultatet och kan starkt rekommendera!
Tusen tack till dr. Pia och Kajsa och dr. Amanda och operationensteamet! 🌹🫶
Ezaddin
Min bedste gave til mig selv :)
I starten af december 2024 fik jeg foretaget body contouring og øvre øjelågs operation hos Klinik Kongeporten, og det var en 100% positiv oplevelse! Lægen (Pia) lyttede til mine specifikke ønsker og forstod lige hvad jeg ville have lavet. Personalet var professionelt og samtidig omsorgsfuldt, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet. Klinik Kongeporten holder til i nogle virkeligt lækre og luksuriøse lokaler med mulighed for overnatning, hvilket jeg benyttede mig af.
Selvom det kun er et par uger siden min operation, og jeg derfor stadig er ved at hele, er jeg allerede ovenud lykkelig over resultatet! Jeg kan på det varmeste anbefale et besøg hos klinik Kongeporten!