Virkelig god behandling og en meget behagelig oplevelse. Jeg følte mig tryg og godt taget imod hele vejen igennem. Meget professionel og sød person — jeg kan klart anbefale det 🌸
See what reviewers are saying
På en solrig forsommerdag fik jeg en skøn oxygen-behandling hos Carina i Klinik Majland. Det var en behagelig og tryg oplevelse. Man føler virkelig både omsorg og høj faglig kunnen, lækre produkter og... See more
Company replied
Endnu en skøn behandling af Carina. Det er som at komme i den 7 himmel💜Alle burde give sig selv den oplevelse. Kan varmt anbefale Klinik Majland.
Min hud så helt fantastisk ud efter behandling, havde ikke lyst til at komme make up på efter ! Super dejlig behandling der kunne ses med det samme 😊 skøn atmosfære og god vejledning til produkter❤️... See more
Company replied
Written by the company
Klinik Majland er en personlig skønhedsklinik i Odense med fokus på ansigtsbehandlinger, naturlig lifting og holistisk hudpleje. Hos mig handler behandlinger ikke kun om hud, men om hele dig. Jeg tror på, at ro, velvære og balance kan ses og mærkes – og at naturlige resultater skabes bedst med nærvær, faglighed og ærlig rådgivning. I klinikken bliver du mødt i rolige omgivelser, hvor der er tid til at lytte til dine ønsker og tilpasse behandlingen til netop din hud. Jeg tilbyder blandt andet signaturbehandlinger, naturlig face lift, japanske hudfornyende behandlinger, teenagebehandlinger samt bryn, vipper og voksbehandlinger. Fælles for alt, jeg laver, er ønsket om at fremhæve din naturlige udstråling på en skånsom og professionel måde. For mig er tryghed og tillid en vigtig del af oplevelsen. Derfor gør jeg mig umage for, at du føler dig godt taget imod fra det øjeblik, du ankommer. Klinikken tilbyder gratis parkering, online booking og en varm, personlig atmosfære, hvor du kan sænke skuldrene og få et pusterum fra hverdagen. Hos Klinik Majland er målet enkelt: at du går herfra med ro i kroppen, glød i huden og en følelse af at være blevet mødt med omsorg.
Westermannsvej 18, 5230, Odense, Denmark
- Info@klinikmajland.dk
- klinikmajland.dk
No history of asking for reviews
Jeg kan varmt anbefale Klinik Majland i…
Jeg kan varmt anbefale Klinik Majland i Odense.
Carina Majland leverer altid en fantastisk behandling, der både er afslappende og behagelig. Jeg tog imod månedens behandlingstilbud, og det var en virkelig behagelig, afslappende og opfriskende oplevelse. Behandlingen kunne virkelig mærkes efterfølgende, og jeg følte mig oprigtig veltilpas. Jeg har efterfølgende modtaget forskellige luksus behandlinger hos Carina foruden voks af ben samt farve af bryn/vipper. Uanset hvilken behandling man får, så er det med udgangspunkt i mig som kunde og mit velvære der er i fokus. Ligeledes kan jeg godt lide, at man kan sammensætte sin behandling efter hvilket behov jeg har.
Jeg har ikke tidligere haft så meget ro i min krop og sind, som efter min første behandling hos Klinik Majland. Det var en fantastisk oplevelse og Carina er simpelthen så sød og dygtig.
Jeg besøgte forleden igen Carina i hendes hyggelige klinik i Odense. Jeg fik den skønne signatur behandling. Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut, og nød til fulde den skønne skønne behandling.
Carina skaber med sit nærvær en hjertelig atmosfære. Behandlingerne er virkelig en nydelse, og udover synlige resultater, har den en healende effekt. Fantastisk for både krop og sjæl.
Virkelig dejlig oplevelse. Udover en varm velkomst, var der sørget for rolig stemning, lækre drikkevarer, lune håndklæder og ikke mindst gode parkeringsforhold.
Tak fra en glad kunde!
//Susan

Anbefales
Carina er helt fantastisk til at fornemme hvad ens krop har brug for. For mig er det månedlige besøg blevet essentielt og giver mig ro, afspænding og velvære.

Reply from Klinik Majland
Altid en fornøjelse at besøge Klinik…
Altid en fornøjelse at besøge Klinik Majland, personlig skønhedspleje og forkælelse af bedste skuffe. Her er ro og luksus, der er til at betale.

Reply from Klinik Majland
Carina har skabt en fantastisk oase
Carina har skabt en fantastisk oase, hvor der er kræset om alle detaljer. Du føler dig virkelig forkælet og godt tilpas fra start til slut 🌸

Reply from Klinik Majland
Carinas behandlinger sender én i himlen…
Carinas behandlinger sender én i himlen 😍
Blide hænder der masserer ansigt, nakke og hals og hurtigt mærker, hvis du har spændinger.
Det er så skønt og i dag faldt jeg næsten i søvn, og glemte i hvertfald tid og sted ♥️

Perfekt oplevelse bør prøves
Perfekt oplevelse bør prøves. Carina er meget engageret og rigtig faglig dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale Klinik Majland.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En fuldstændig fantastisk oplevelse i Klinik Majland 🥰
Carina er uden tvivl en af de dygtigste behandler, jeg har mødt! Hun har en helt særlig evne til at få én til at føle sig tryg og fuldstændig afslappet fra det øjeblik, man træder ind 🤗☺️
Hendes hænder arbejder med en ro og præcision, der nærmest sender én i en meditativ tilstand – og hele behandlingen føles som ren velvære for både krop og sind 💆♀️🙏
Min hud strålede bagefter, men det gjorde jeg faktisk også indvendigt. Det var ikke bare en ansigtsbehandling – det var en pause fra hverdagen, hvor der blev taget hånd om både hud og velbefindende 🤗🙏
Carina ser præcis, hvad din hud har brug for, og hendes nærvær og faglige dygtighed gør hele forskellen. Jeg gik derfra med glød, ro og følelsen af ægte selvforkælelse.
Jeg fik også farvet mine øjenvipper og bryn 🤩🤌
Carina som er indehaver af Klinik Majland får mine allervarmeste anbefalinger. Jeg glæder mig allerede til næste gang 🤩🤗🥰

Super god behandling
Super god behandling. Vil klart anbefale det til andre og selv komme igen.

Reply from Klinik Majland
Tak for en super oplevelse og jeg…
Tak for en super oplevelse og jeg glæder mig til vi ses igen inden så længe.

Reply from Klinik Majland
Forkælelse fra man træder ind
Forkælelse fra man træder ind. Utrolig rolig og afslappet atmosfære. Professionel og yderst behagelig behandling. TAK, jeg kommer igen.

Reply from Klinik Majland
Sikke en fantastisk oplevelse igår med…
Sikke en fantastisk oplevelse igår med A.L.T behandling, jeg glæder mig allerede til næste behandling, tusind tak, Karina

Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse, elsker at komme til behandlinger ved Carina. Dejlig stille og rolig atmosfære, hvor man går derfra helt afslappet .

Reply from Klinik Majland
Oplevelse af høj kvalitet til en god pris
Allerede ved ankomsten ved man, at det her bliver en god oplevelse. Det er også nemt at komme til, og der er gratis parkering.
Behandlingerne er grundige, og jeg er ikke i tvivl om, at Carina vil mig det bedste og kommer med mange gode råd til velvære.
Hun er nærværende og gør sig umage.

Reply from Klinik Majland
Ro, velvære og fantastisk behandler
Efter endnu en månedens ansigtsbehandling gik jeg igen fra Klinik Majland fyldt med velvære og ro i hele kroppen - trods det, at jeg “kun” havde fået en ansigtsbehandling. Klinikken og Carina emmer af ro, hygge og velvære. Der tales kun det, der er nødvendigt. Stille musik får én til at slappe af - og Carina er bare super god til behandlingerne - kan helt klart anbefales:)

Carina er meget professionelt
Carina er meget professionelt, utrolig sød og hun gør oplevelsen helt speciel og meget behageligt.

Reply from Klinik Majland
Jeg kommer hos Carina hver måned
Jeg kommer hos Carina hver måned. Det er en dejlig oplevelse og jeg går altid derfra med en fornyet og afslappet følelse. Derudover er omgivelserne rolige og Carina er en behagelig og meget venlig person. Jeg kan klart anbefale hende!

Bedste behandlinger
Carina tager udgangspunkt i “dagens form” og hvad der er brug for. Dette var min 6. signaturbehandling. De bedste behandlinger jeg nogensinde har fået. Stor anbefaling herfra.

En rigtig god oplevelse
Har fået en dejlig behandling af Karīna.
Hendes behandlig kan helt klart anbefales

Reply from Klinik Majland
Fra det øjeblik du træder ind i…
Fra det øjeblik du træder ind i klinikken føler du dig velkommen.
Carina er imødekommende og laver nogle behagelige og lækre behandlinger med stor professionalisme.
Kæmpe anbefaling herfra hvis du ønsker at give dig selv forkælelse og egenomsorg.