Nu efter fyra veckors försening fick jag mina 10 sparrisplantor! Med tanke på mitt tidigare inlägg och oro så måste jag skriva att alla 10 rötter var i väldigt gott skick och fuktiga vid öppning av pa... See more
See what reviewers are saying
2 veckors försening och avrivna etiketter på potatisen. Så jag får väl gissa. Förra gången var det också försening och uttorkade pepparrötter. Jag var mycket irriterad på Klostra när jag gav dom 1... See more
Company replied
Beställde blomsterlökar o i en påse var kvaliteten inte så bra. Skickade bilder o fick snabbt svar med möjlighet att välja mellan tillgodokvitto och nya lökar. Valde nya lökar o de som kom var perfe... See more
Jag vill tacka för ett fantastiskt samtal med kundservice. De fixade min order på bästa sätt. Jag kommer alltid att handla här. Har både köpt vitlökar och vårlökar. Och plantor. Jag är hel nöjd.... See more
Company details
Written by the company
En renodlad nätbaserad handelsträdgård. Etablerad 2007 med idag nästan 50 000 kunder per år. Skickar frö, lök, knölar, rötter, sättor och t.o.m plantor i paket till ombud eller direkt till dörren över hela Sverige. Ger alltid 100% transportgaranti. Vi arbetrar inte aktivt med Trustpilot men har den öppen och besvarar i möjligaste mån spontana kundomdömmen. Därav de ringa antalet. Vid frågor når du oss på: hello@klostra.se
Contact info
Stora jättefina dalia rötter
Stora jättefina dalia rötter. Kom precis som utlovat.
Rekommenderas!!
Har köpt den fantastiska Ramslöken i…
Har köpt den fantastiska Ramslöken i två omgångar och kan verkligen rekommendera dessa lökar!
Jättefin service och bra varor!
Jättefin service där man kan bestämma vilken vecka man vill få leveransen av tidskänsliga lökar inför plantering. När de ramslökar jag beställt anlände, exakt på utsatt tid, var de friska, spänstiga och med fina rötter.
Utmärkt butik
Har gjort några beställningar genom åren på frön, sättpotatis och barrotad jättevallmo. Hittills har jag varit nöjd med både varor och leverans.
Fantastiskt fint utsäde av vitlök!
Fina kraftiga och välmående plantor
Fina kraftiga och välmående plantor. Mycket bra paketerat. Över förväntan hos Klostra. Jag är mycket nöjd.
Smidig beställning
Smidig beställning, väl paketerat. De var inga problem med ersättning med nya dahliaknölar där de två första av en sort hade misstänkt avvikelse i tillväxt av knoppar efter att jag skickat mejl med bilder. Mycket fint och trevligt bemötande på mejl.
Beställde två humleplantor med önskemål…
Beställde två humleplantor med önskemål om senare leverans pga frostrisk. Fick de veckan jag önskade och allt såg bra ut förutom en planta som blivit skadad i transporten. Återbetalning utan problem.
Jag tycker att ni på ett fint sätt bemöter era kunder så dom känner sig nöjda
Jag tycker att ni på ett fint sätt bemöter era
kunder och tillgodogör allt för oss.
Hälsn. Kristina
'Trevlig trädgårds upplevelse'
Bra paketerat
Bra utmärkt vad det var för plantor
Kraftiga och friska plantor
Kommer att fortsätta att handla där
Vårbeställning
Jag gjorde en vårbeställning av plantor och fick tyvärr trasiga gurkor. Kontaktade Klostra och fick direkt alt pengar tillbaka eller köp annat. Så köpte några fler plantor. Alltid bra kvalité.
Bra service.
Helt enkelt bra.
Uppskattar instruktionen. Alla växter jag beställer har kommit…
Alla växter jag beställer har kommit små och jag var skeptiskt, men följde instruktion, planterade först i större kruka och ställde ute under den vita filen, låt dem bli starkare. Växter har myket livsenergi och efter ungefär två väckor jag planterade alla ute och de ser fina ut. Jag är nöjd .
Fick leverans av rosenkvitten idag
Fick leverans av rosenkvitten idag.
Snabb leverans, mycket bra förpackat och växter i mycket gott skick. Jättenöjd.
Beställde nyss jordgubbsplantor och…
Beställde nyss jordgubbsplantor och sparriskronor. Jordgubbarna var packade med väldigt lite jord vilket är bra med tanke på Obama masken. Men söka igenom plantorna är ändå viktigt. Sparris helt utan jord. Fina plantor och ok men inte snabb leveranstid
Supernöjd med bemötandet och lösningen…
Supernöjd med bemötandet och lösningen av problemet vid en beställning som Klostra fixade direkt. Tack!
Smidigt och lätt
Snabb leverans. Bra kvalitet på plantorna. Snabbt svar från kundservice.
Skulle beställa
Skulle beställa, gick inte med visa kort, men med Klarna faktura det bra/

Reply from Klostra Handelsträgård AB
Väldigt bra service
Väldigt bra service. Personligt och vänligt bemötande. Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående när jag ville göra ändringar i min beställning.

Reply from Klostra Handelsträgård AB
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.