See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ringede til knirkendegulve og fortalte om vores gulv,fik at vide at vi skulle tage en video af gulvet,så ville de vende tilbage. Vendte tilbage efter et par dage at det kunne de ikke ( opgaven nok fo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Deres suverænt professionelle tilgang til arbejdet, fleksibiliteten (vi måtte desværre selv rykke aftalen 3 gange) men ingen sure miner. Der var tid til en snak bagefter og Anders fik en håndbaje... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi havde knirkende gulve ude og lave vores gulv. Deres medarbejdere er flinke og de lavede et godt stykke arbejde. Vi havde en aftale omkring at vi skulle gøre status for gulvet nogle uger efter hvis... See more

3.4

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt resultat til en skarp pris

Fantastisk håndværk! Alt knirkeri er fuldstændig fjernet, og resultatet er både smukt og gennemført – selv propperne matcher nært perfekt, de mørkere brædder har fået mørkere propper og omvendt. Alt dette til en utrolig skarp pris. Kan varmt anbefales!

August 6, 2025

Virkelig flot stykke arbejde

Virkelig flot stykke arbejde, man kan nærmest ikke se at gulvet er blevet repareret, men den irriterende knirken er pist væk. Arbejdet blev udført hurtigt og uden snik-snak - meget positiv oplevelse! Kan til enhver tid anbefales!!
Mvh Malene

March 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mit gulv knirkede helt absurd og jeg…

Mit gulv knirkede helt absurd og jeg var derfor i tvivl om hvorvidt jeg skulle købe mig et nyt gulv eller undersøge om det kunne holde op med at knirke.

Til min egen overraskelse knirker mit gulv overhovedet ikke efter en times arbejde af mændene fra Knirkeriet og jeg er fuldt ud tilfreds. Kan klart anbefale dette firma og det arbejde de levere.

February 13, 2023

Super god service

Super god service!
Vi har haft Brian og Anders ude for at få vores syngende gulv til at blive stumme.
Ud over at levere et kanon godt stykke arbejde så dukkede de bare op med en super energi og dejlig humor.
Vi kan med garanti anbefale dem!
Bjarne bag Knirkende gulve har været professionel og hurtig til at svare under hele forløbet.

March 2, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Deres suverænt professionelle tilgang…

Der var tid til en snak bagefter og Anders fik en håndbajer efter endt job... Faktura dagen efter fra Bjarne (den garvede boss derhjemme).
Alt med en skøn jysk humor som jeg -da jeg er københavner- lige skulle tunes ind på.
Tak til slænget ...

Elsebeth og vovse i Greve.

November 17, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde længe døjet med knirkende…

Vi havde længe døjet med knirkende gulve! Michael kom hurtigt med et godt tilbud og reparation, nu er vores gulve 100% lydfri!
Meget professionel og venlig service. Kan i den grad anbefales, hvis man har gulve der knirker.
Tak, Michael, tusind tak!

March 22, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Utrolig god service og godt resultat.

Vi snakkede med Michael fra Knirkende gulve. Han var hurtig til at kontakte os efter vi henvendte os via mail, han var sød, høflig, præcis og målrettet. Da han så kom og besøgte os var han enormt effektiv og hurtig, men igen smadder sød. Han fiksede det hele lynhurtigt, men sagde at vi bare kunne ringe hvis vi opdagede flere steder hvor det knirkede. Det gjorde vi så - ca. 20 minutter efter han var kørt - og da vi ringede, vendte han simpelthen bilen og kørte tilbage. Utrolig fin service og vi er meget tilfredse med resultatet. Derudover var det en virkelig rimelig pris. Kan varmt anbefale dem!

July 5, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Meget fint arbejde og god kundeservice

Meget fint arbejde og god kundeservice.
Fandt knirkende gulve på nettet og talte med Bjarne som gav en pris på 4m2 meget knirkende gulve. Michael var her ugen efter og fiksede gulvene. Der var et par enkelte planker som ikke var mulige at fixe grundet underliggende jernkonstruktion. Bjarne refunderede fluks beløbet på de antal m2 som var udenfor pædagogs rækkevidde. Er yderst tilfreds med det resterende gulv og nyder den nyerhvervede stilhed.
Tak for det gode arbejde. De bedste anbefalinger herfra.

May 26, 2020

Suverænt godt arbejde!

Jeg havde lige erhvervet mig en 2 værelses lejlighed på 55 kvm, hvor gulvet knagede og bragede helt absurd meget. Jeg kontaktede knirkendegulve for at hører om det var noget de kunne gøre noget ved. De sendte Michael som dannede sig et hurtig overblik og gav et godt tilbud. Jeg lavede en aftale med ham, hvor de ville afslutte med at slibe hele gulvet og lakere det 3 gange med lak for en rigtig god pris. Resultatet var langt over forventning. Kan klar anbefales og de er til at snakke med.

May 23, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super service, fair pris, effektiv og god finish. Kom til aftalte tidspunkt og var meget flink :)
Vil til en hver tid bruge dem igen og anbefale dem til andre :D

March 27, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super godt og professionelt arbejde.

Super godt og professionelt arbejde.
Havde besøg af en af deres montører tirsdag d. 12/3-20. Han ankom på det aftalte tidspunkt og udførte et kanon stykke arbejde, som nu har resulteret i at vores gulv i stuen nu ikke knirker længere.

VH
Sune S. Frank

March 12, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og effektivt og rare mennesker

Vi havde kontakt med Michael fra Knirkende Gulve - vi fik hurtigt en aftale i hus.
Vi viste de steder hvor vores gulve knirkede mest hvilket var køkken, gang, soveværelse og især i stuen. Der blev hurtigt udregnet en fair pris og Michael gik i gang med det samme og var færdig små to timer efter. Efter en hurtig støvsugning er resultatet meget tilfredsstillende resultat.
Vi var blevet gjort opmærksom på at eftersom vores bygning er gammel er det umuligt at undgå at gulvet giver sig, men vi er sluppet af med 98-99 % af vores knirken og er glade og tilfredse med hele forløbet :)

January 15, 2020

Is this your company?