1 ster is veel te veel
1 ster is veel te veel. Mijn oude tandarts zei dat alle facings vergoed zouden worden door de zv. Dit bleek niet zo te zijn en moest alles betalen. De facings zijn verkeerd gezet en mijn tandarts stond op het punt al mijn gezonde tanden eruit te trekken.
Toen naar een andere tandarts gegaan die niet mals was over hoe fout de vorige tandarts de facings heeft gezet en zeer verbaasd dat hij al m’n tanden wou trekken.
Hierover is een brief van de nieuwe tandarts naar de oude gegaan. Inmiddels Knmt tot moedeloos gecontacteerd om tot een oplossing te komen. De oude tandarts huurt vervolgens een andere tandarts in om te oordelen en ik ga er heen. De uitslag is totaal afgestemd op de behoeftes van de oude tandarts. Totaal uit de lucht gezogen onzin die niet klopt. Hoe kan dit in Nederland????
De beste man zit in de gemeenteraad van Nijmegen alles. Bij deze man staat alleen geld centraal hoe hij zo snel mogelijk z’n zakken kan vullen. Ik hoor de assistent nog zeggen met een grote mond: je bent wel erg kritisch over je tanden… fijn commentaar als je tandarts de facings verkeerd zet en ze vervolgens met wortel en al eruit wil trekken zodat hij voor z’n pensioen nog even snel een klik gebit 15000 kan declareren.