Knwt Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Air Conditioning Contractor

Written by the company

Persoonlijke Service en Duurzaamheid Koel en Warmte Techniek is een kleine onderneming met een grote passie voor klimaatbeheersing. Wij leveren niet zomaar airco-installaties; wij bieden innovatieve, duurzame oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij Koel en Warmte Techniek draait alles om persoonlijke service. Als kleine ondernemer begrijpen we de waarde van direct contact en maatwerk. Onze hooggekwalificeerde technici luisteren naar jouw wensen en leveren op maat gemaakte oplossingen met precisie en toewijding. Uitmuntende Klantenservice Onze service stopt niet na de installatie. We bieden 24/7 klantenservice en uitgebreide onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw systeem altijd optimaal functioneert. De Toekomst. Wij blijven innoveren en ons aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten. Met een sterke focus op duurzaamheid en klanttevredenheid, streven we ernaar om een groenere en comfortabelere wereld te creëren. Bij Koel en Warmte Techniek staan jouw comfort en onze planeet centraal. Kies voor ons voor een duurzame en aangename leefomgeving.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Juiste adres voor airco’s

Voor de installatie dag een goed overleg gehad en advies voor type aircos, monteurs waren op tijd en werken met professionele apparatuur. Aircos zijn goed en netjes geinstalleerd, goede uitleg. Als je zoekt voor een airco installateur is dit precies wat je wilt als klant, zeker een aanrader :)

July 4, 2026

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring! Ik ben ontzettend blij met mijn Mitsubishi airco. De plaatsing is netjes en professioneel uitgevoerd en alles werkt perfect. Goede service en fijne communicatie. Echt een aanrader! 😊

July 11, 2026

Top bedrijf !

Mo geeft als eerste het beste advies. Bij plaatsen weten Mo en zijn jongens de airco keurig te plaatsen en werken erg netjes, ik raad iedereen deze vakmensen aan!
Bedankt vanuit Nijmegen

June 17, 2026

Ze waren goed op tijd

Ze waren goed op tijd. Zelfs met slecht weer dat er aan kwam was het bedrijf verder bereid toch te komen. Snel geregeld en goed advies. Zelfs 2e hands airco sluit hij aan. Vele bedrijven helaas niet.

June 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede en fijne ervaring!

Mo is een zeer sympathieke en vrolijke professional. Hij weet waar hij het over heeft een geeft je goed advies met alle voors en tegens. Ook de mensen waar hij mee werkt zijn allemaal professioneel en vrolijk. Hij denkt echt met je mee en zorgt ervoor dat de klus helemaal naar jouw wens verloopt. Er was bij ons een klein dingetje nog niet in orde maar dat hij al na een paar dagen opgelost.
Wij zijn zeer tevreden en raden raden Knwt zeker aan!

March 22, 2026

vakmensen ,verkoop,service en vooral montage

Bij mijn eerste gesprekken was ik zeer onder de indruk van de pro en contra’s maar ook met alternatieve mogelijkheden.Deze alternatieve voldoet volledig aan mijn behoefte en wensen. Daarnaast ook een uitstekend en nauwkeurig montage en installatie die eerst de mogelijkheden onderzocht en uitstekend werk leverde.

June 12, 2025

Zeer goed.

Vakkundig en zeer vriendelijk! Installatie prima gedaan en ook onderhoud doet Mo uitstekend. Luistert naar je en legt alles goed uit. We zijn zeer tevreden. Bevelen hem van harte aan!

March 4, 2025

Integer en professioneel.

Ik heb zelf een airco via een website gekocht en kreeg diverse nummers van de leverancier. Mo kwam het meest professioneel over, gaf goed advies (dit dus zonder winst oogmerk) en was binnen 10 dagen beschikbaar. Voor de bestelling heeft Mo mij meerdere malen voorzien van advies tav de aanschaf.
Achteraf gezien was het goedkoper geweest de airco bij Mo te bestellen.

Het afmonteren van de airco heeft Mo zeer netjes gedaan. Ik zou oprecht niet weten wat hij beter had kunnen doen. Een dag later een appje met de vraag of alles goed werkt maakt de klachtgerichtheid compleet. Ik kan dit bedrijf echt aanraden.

Mo zijn prijzen zijn conform de markt. Zijn service ligt echter hoger. Hij werkt schoon, netjes, geeft advies en werkt meer af dan de monteurs van de diverse airco aanbieders. Vraag dus goed door wat een aanbieder wel en niet doet. Hierin zit een groot verschil. Mo werkt het allemaal af zoals het hoort.

Deze manier van werken en betrokkenheid kom je niet veel meer tegen. Ik spreek uit brede ervaring.

Martin B.

January 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Deze man heeft service en afspraken…

Deze man heeft service en afspraken hoog in het vaandel.Door een fabrieksfout in het buitenstation is hij een aantal keren teruggekomen eerst voor evt lekkages in de installatie en daarna met een nieuwe buitenunit de bestaande te vervangen. Echt super geregeld zonder moeilijk te doen

August 22, 2024

Top bedrijf

Top bedrijf.De airco’s zijn zeer vakkundig geïnstalleerd.Je krijgt goed advies over plaatsing airco,s. Ze denken super goed mee met de installatie.De monteurs werken zeer netjes en waren erg vriendelijk.Weinig wachttijd.En komen afspraken goed na.aanrader dit bedrijf.

August 12, 2024

Super service!

Super service!
Hele fijne mensen in contact, denken super goed mee met de installatie wat praktisch en fijn voor de gebruiker is!
Mochten ze ergens tegen aan lopen tijdens de installatie helpen ze overal waar ze kunnen. Zeer aan te raden :)

August 5, 2024

Top bedrijf

Top bedrijf! Mijn airco is zeer vakkundig en professioneel geïnstalleerd. De monteurs werkten zeer netjes en waren erg vriendelijk!

July 26, 2024

De geleverde airconditioning van Koelblok

De geleverde airconditioning van het bedrijf Koelblok en geïnstalleerd door de heer Mohammed en zijn collega kan ik van harte aanbevelen , de installatie is fantastisch en keurig netjes uitgevoerd , uitvoerig getest en heb de installatie het afgelopen hete weekend dan ook veelvuldig gebruikt Dit zijn duidelijk geen airco cowboys die je snel iets willen verkopen wat ook wel blijkt dat je achteraf de factuur kunt betalen.Wel opletten met de all in standaard prijs die meestal iets hoger kan uitvallen en in mijn geval 100 euro wegens langere koel leiding en afwerk goot
Al met al conclusie “Koelblok een aanrader

July 19, 2024

The Trustpilot Experience