Koala360nl Reviews 21

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Nep beertje ter waarde van maximaal 2 euro ontvangen. 39.99 voor betaald. Koaly zou via usb oplaadbaar zijn. Zit geen usb in . Pure oplichting. Werken continu onder een andere naam en de site ziet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nooit online aankopen. Want dan verschuilen ze zich achter algemene voorwaarden die niemand leest. Het spijt ons zeer dat ons antwoord niet naar wens was, maar we gaan ervan uit dat u, omdat u... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hier het zelfde verhaal als de persoon hier onder... Het zelfde mailtje, tekst is blijkbaar standaard, alleen aangepast, vanwege hygiënisch reden naar reden vanwege vloeistoffen. Gaat om de... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Nep beertje ter waarde van maximaal 2…

Pure oplichting. Werken continu onder een andere naam en de site ziet er helaas betrouwbaar uit.

Gelukkig met creditcard betaald zodat ik mijn geld sowieso terug ga krijgen.

July 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Quiero denunciar a la empresa Koala…

Quiero denunciar a la empresa Koala 360, porque realice una compra contrareembolso, cuando recibí el pedido, pude comprobar que el producto recibido, no se parecía en nada al que publicitaban y no servía para solucionar el problema que tenía. Devolví el producto en el plazo indicado en las condiciones de compra, lo envíe con seguimiento y no me devuelven el dinero pagado, por lo tanto, me han robado 39,99€. Espero que ese dinero se lo gasten en medicinas, yo me olvido de ellos. Mi consejo es, no COMPRAR NADA en KOALA 360. Solamente, me queda una opción, realizar pedidos y devolvérselos, hasta que paguen los 40€ en gastos de envío. Suerte y que nadie más compre. Saludos. Jose.

January 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Koala 360 Son unos estafadores compre…

Koala 360 Son unos estafadores compre representadamente el spray sella gruietas cogi el pakc de 3 por 50 euros y me llego 3 mini botecitos de nada, intentas devolverlo y no contestan, pones reseña mala en su página y no la publican todas las reseñas de su pagina son falsas no compreis!!! Es una estafa no contestan a los correos pondre el asunto en manos de la policia y haber que pasa...

February 12, 2024

Oplichterij, Angelique Amsterdam

Ook bekend als Angelique Amsterdam. Trui met borduursel van bloemen werd een oerlelijk synthetisch shirt uit China waar met enige moeite bloemen op te zien zijn. Adres in Schiedam. Via track&trace van Post.nl al te zien dat het uit China kwam. Toen begon ik al twijfels te krijgen.
Werkelijk waardeloos. Wordt ook niet gereageerd op email op door hun opgegeven emailadres om product te retourneren.
Ben er helaas ingetrapt.

January 3, 2024

Oplichters

Oplichters, verkopen een toestel dat je wagen opwarmt maar in de plaats krijg je gewoon een aroma verspreider. Dure koop voor een chineese goedkope brol. Niet te vertrouwen!!

December 13, 2023

misleidende verkoop en dropshipping

Hoewel contactadres in Amsterdam, dropshipping direct uit China. Verkeerd product geleverd. Beweren dat het hetzelfde product is in een andere verpakking en weigeren retour op basis van hun eigen beleid. Houden zich niet aan de Nederlandse wetgeving voor webshops.

November 15, 2023

Pure oplichting !!!

Bij een bestelling van voertuigverwarming voor koud weer wordt er een “ Aromadifuser “ opgestuurd ….!!!
Iets kompleet ánders dus !!
Als je hiervoor dan een mail stuurt om dit aan te kaarten , krijg je dit antwoord :
Houd er rekening mee dat het product dat U hebt ontvangen exact hetzelfde is als het product dat u hebt gekocht, vergeet niet dat de afbeeldingen en foto’s op onze website alleen ter referentie dienen.
Wat is dit voor een afzetterij !
Eerlijk duurt het langst, maar dit is gewoon pure oplichting !
Zelfs een tegoedbon van 50% bij volgende bestelling kan dit echt niet goed maken, sorry !!

December 1, 2023

Bedriegers!!!

Hier het zelfde verhaal als de persoon hier onder...
Gaat om de autowarmer, wat dus een luchtverfrisser is op zonne-energie!
Word helemaal niet warm! Nee hoor is het zelfde product alleen ander verpakking is gun commentaar.

Daarbij na 1 uur al direct mail gestuurd dat ik wou annuleren, ivm deze berichten in de tussen tijd te hebben gelezen.... volgens de site kan annuleren binnen de 12 uur, ruim optijd dus.

4 dagen later een mail, tot onze spijt, is het al verzonden en is annuleren niet mogelijk.

En dan ook nog heel ander product ontvangen, dus bestel er nooit!!

December 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

OPLETTEN met Koala360 of nu…

OPLETTEN met Koala360 of nu angeliqueamsterdam. Zij bedriegen, plaatsen producten op hun site en sturen als je al geluk hebt een staal op ipv het bestelde product.
Deze mail kreeg ik vandaag op de vraag waarom ik niet gekregen heb wat ik besteld heb:

Beste klant
We hopen dat het goed met u gaat en danken u voor uw geduld tijdens het wachten op ons antwoord.
Houd er rekening mee dat het product dat u hebt ontvangen precies hetzelfde is als het product dat u hebt gekocht, vergeet niet dat de afbeeldingen en foto's op onze website alleen ter referentie dienen. Hoewel de verpakking er misschien anders uitziet, is de functionaliteit precies hetzelfde en nodigen we je uit om het product te gebruiken.
We begrijpen je ontevredenheid volledig en betreuren dit ongemak, want onze prioriteit is de tevredenheid van onze klanten. Helaas staat in ons beleid, vanwege de aard van het product, dat we geen retourzendingen of restituties accepteren op producten van dit type, vanwege hygiëne- en veiligheidsnormen.

Het spijt ons voor het misverstand en we danken je voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. Voor het bovenstaande willen we je deze coupon met 50% korting op elk product in onze winkel aanbieden voor je volgende aankoop.

Coupon:
PLEUNP50

Koala 360 Team

Wie goesting heeft kan mijn coupon gebruiken, want ik koop daar nooit niets meer. Als je trouwens klikt op de mail van destijds kom je niet meer op Koala360 maar op angeliqueamsterdam.com
Dat dergelijke bedrijven of de mensen erachter niet gestraft worden of verwijderd van het net vind ik zeer straf.

November 30, 2023

slecht product

Wat een slecht product denk je dat je een verwarming besteld, en wat krijg je? Een aromatherapie. Wat voel ik mij bedonderd door Koala. En voor dat geld haal ik liever een echte lucht vevrisser. Het is een misleidende advertentie waar ze reclame mee maken. Voor iedereen die dit leest zou ik zeggen niet kopen. Dit zijn gewoon oplichters dit soort verkoop sites moet van het internet geweerd worden.
KOOP HIER NOOIT!!!

November 23, 2023

Werkt niet

Ook ik heb besteld bij koala moest 6 weken wachten ik heb een AutoWarm© - Voertuigverwarming voor koud weer besteld het is 17 nov de eerste nacht dat het vroor het had moeten zijn dat mijn ramen van de auto niet bevriezen maar dat deden ze wel het werkt voor geen meter dus niks kopen bij deze webwinkel weggegooid geld.

November 17, 2023

SealLeaks(c) - Scheur en lek afdichtmiddel

Beste,
U wilt van mij horen : bij deze
Als bijlage foto van verkregen flacon.
Het is absoluut niet wat ik bestelde, hieronder foto van de bestelde spuitbus.
Ik heb besteld op 12/09 ( > 6 weken) geleden.
**********************************
Beste klant

October 25, 2023

Nooit online aankopen

Het spijt ons zeer dat ons antwoord niet naar wens was, maar we gaan ervan uit dat u, omdat u rechtstreeks via onze site kocht, de tijd had om ons garantiebeleid en onze algemene voorwaarden door te nemen; zodra u koopt, begrijpen we dat u deze accepteert en ermee akkoord gaat.

Voor al het bovenstaande hopen we op je begrip en we herhalen dat je een actieve kortingscode hebt voor het geval je deze wilt gebruiken voor toekomstige aankopen.

Als je vragen hebt, staan we tot je beschikking.

October 23, 2023

KOALA 360 BELGIUM

Een bestelling geplaats met een promotie van 3 Seal leaks spuitbus voor de prijs van 29.99€. Enkele dagen later een kleine verzend envelope met daarin 1 klein flacon flesje. Na contact de bewering dat ze wel degelijk 3 producten hebben geleverd en dit een soort gelijk product is. Na een correspondentie van al zeker 10mails nog altijd NIET opgelost. Altijd met nieuwe smoesjes antwoorden en zelfs verklaren dat ik volgende aankoop 50% korting zou krijgen. Wie koopt er dan nog iets als hun incorrecte handeling en levering niet opgelost geraken naar klant toe.

September 7, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look